Jel moguće da niko nije primetio ovaj problem??Ja na trećem reklamiranom primerku, 2 zelena i sad crni. Sa punim dlanom 3+ puta relativno brzo se poklopi preko celog ekrana i momentalno se zaglupi i resetuje... 😢
Isto se dešava i na bilo koji deo tela čak i kroz tanju garderobu (majica, šorc) dok se hoda i očeše ruka o telo.
Na 3 sam ukapirao da u startu radi (ne resetuje se) dog god nije povukao zadnje update PlayStore-a i 3 Goggle aplikacije za koje ne kaže koje su (apdejt Xiaomi i Wear OS mu nisu smetali) i kada i to apdejtuje - gotovo baguje. 🙄
Inače servis je bio totalno beskoristan, pomogao/izašao u suret menadžer Xiaomi radnje. 🙂
Time sam gotovo siguran da je softverski bag, pa čekam apdejt da se to ispravi...
3 primerak, svaki resetovan fabrički nekoliko puta i aplikacija na POCO F8 Ultra isto... A isto radi i kad nije povezan sa telefonom.Nije mi se resetovao nikad sam od sebe. Verovatno kombinacija tvog fona i dodatnog softvera nekog, možda i bluetooth veze.
Ja bih odradio fabrički reset na oba uređaja i povezao ponovno.
Ne ne. Moj je kupljen u oficijalnoj Xiaomi radnji, a telefon je S21U.Neće da se resetuje čak ni kad se proba ovo moje sa dlanom..??
Da, i kad ga razvežen i fabrički se resetuje (automatski) odmah nakon restarta i pre povezivanja na bilo koji telefon, odmah se tako ponaša.Ti rece da se desava i kada sat nije povezan?
Konačno da znam da nisam jedini!!Ja sam uspeo da reprodukujem ovo sa vise puta dlanom pokrivanjem. Povezan je na Honor Magic 7 Pro i iskljucen je touch to wake.
Moj primerak je kupljen u Španiji sredinom marta.
Kod mene se javlja drugi problem - nekako sam random uspeo da nateram da povuce junski update. Probao sam bio svašta i kad sam vec odustao vidim notifikaciju da skida update. Posle tog update-a, ako se povežem na Xiaomi cloud sat samo nestane iz Devices i jedino resenje je hard reset. Probao sam sa raznim regijama, ali uvek isto. Xiaomi account i negog razloga nema region i verujem da je to problem. Ono sto je upside je da EKG radi.
Pre da je verovatno kao kod mene slučaj, dotakao si bilo Koji deo tela čak i kroz odeću ako nije predebela dva tri puta u zastopce i on se automatski resetuje znoj i voda ga ne resetuju.. . 😉Da se upišem u klub, danas mi se restartovao iz čista mira u komori dok sam farbao auto. Verovatno kombinacija znoja i ko zna čega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari