Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

A jel postoji opcija jos da saljem mail i da pitam za popust, mada to ni ranije nije upalilo. Prosli put sam podneo zahtev za prelazak na prepaid pa su mi odobrili 50%, jel to i dalje validna opcija?
Mozes da pokusas, ali po iskustvima ces dobiti od 20 do 30% popusta na paket.
Preko A1 je sigurica za veci popust.

Sad su me zvali iz poslovnice, da svratim da mi "naprave ponudu", UO mi istice 1.10. ne znam ima li svrhe da idem, jer me zanima samo 50% popusta kao i do sada. Mada gledam i a1 i imaju povoljnije opcije cak i sa "samo" 40% popusta... Cimanje mi je da idem ako ce da ponude kao preko sms yettel m za 3600.

Ja ne bih isao vise, jednom su me tako vec zeznuli, ne mogu u poslovnici nikako da ti daju -50%

da, drug moj imam 5 pripeid kartice i dugo su pripeid i na svim imam to. ali i nove sa više od 2 meseca staža to dobijaju, samo ako je manje od 2 meseca još uvek nije ušlo u pripeid meni jer te još uvek vide kao postpeid. Ja na kartici koju sam sad pre 7-8 dana vratio na pripeid nemam to.
U mom slučaju na maminom broju još nema nekih ponuda sem uplata kredita za neke gluposti.. Njen broj je još malo pa će biti mesec dana na pripejdu. Znači čekanje.

Iščitao sam stranice u nazad, znam za raspoložive varijante, ali da proverim još nesto sa upucenima. Do 31.8 sam imao paket Mobile L za 1700 rsd. To je kombinacija koja mi savršeno odgovara, a 26.9. mi ističe UO. Znam da sa zahtevom za prenos broja u A1 otvaraju vrata za pregovore. Ono sto me zanima iz vaših iskustava, da li uz zahtev za prenos na pre paid nude samo -50% na neki od paketa ili i nešto više. Bojim se da podnesem zahtev za prenos u A1 i neki birokrata zaboravi da treba da me pozovu i na kraju završim u A1 sto mini kako ne bi odgovaralo.
Slobodno podnesi zahtev za prelazak na pripejd, pošto ti je važno da ostaneš u Yettelu i budi oštar prilikom pregovora, traži mesece za dinar, pogotovo zato što si na većem paketu.

Ja sam u aprilu tako obnovio majčin broj, iz trećeg poziva su mi dali 6 meseci dinar, ostatak 50% na paketu Yettel 30.

Slobodno podnesi zahtev za prelazak na pripejd, pošto ti je važno da ostaneš u Yettelu i budi oštar prilikom pregovora, traži mesece za dinar, pogotovo zato što si na većem paketu.

Ja sam u aprilu tako obnovio majčin broj, iz trećeg poziva su mi dali 6 meseci dinar, ostatak 50% na paketu Yettel 30.
op, op, iz trećeg puta, aj molim te pojasni mi to malo. Mene zvali samo jednom hahaha i ja odo u Mts, jer mi prva i jedina ponuda bila smešna !!!

Au, da li je još neko dobio na pripejd broj poruku da ima mogućnost da dobije 50% popusta na paket i telefon za dinar, važi samo za broj na koji je stigla poruka ?

op, op, iz trećeg puta, aj molim te pojasni mi to malo. Mene zvali samo jednom hahaha i ja odo u Mts, jer mi prva i jedina ponuda bila smešna !!!
Podneo sam zahtev za prelazak na pripejd nekih desetak dana pred istek UO. Prvi poziv su nudili 50% na Yettel 30, što sam odbio i tražio mesece za dinar. Drugi poziv je bio Yettel 100 sa 6 meseci dinar, pa je tek treći bio uspešan.

Podneo sam zahtev za prelazak na pripejd nekih desetak dana pred istek UO. Prvi poziv su nudili 50% na Yettel 30, što sam odbio i tražio mesece za dinar. Drugi poziv je bio Yettel 100 sa 6 meseci dinar, pa je tek treći bio uspešan.
naleteo si na nekog dobrog, *** mene sve pozivaju ovi automati. Kada razgovaram sa njima isto kao da razgovaram sa automatom, i ono čuveno žao nam je hahaha.

Čitaju oni sve ovo i samo se smeju i neće da pomognu uopšte, sve to automati 😉

Podnecu zahtev da pređem u a1 pa ću da im tražim yettel extra +

Pre je bilo mnogo lakše , na tviter recimo kontaktiraš i onda te pozovu i završena priča.
Čak sam pre i e-mail slao...prošla zlatna vremena za 50%

Malo je ta "ciganija" dosadila iskreno.kao imas uvid sta i kako koristim pa neces me sad posle 14 godina volsebno preveslati da sa racuna od 2200 predjem na 3600 za losiji paket.. barem lepo kroz aplikaciju ljudski ponudite produzetak sa istim popustom i da ko ljudi nastavimo.

Podnecu zahtev da pređem u a1 pa ću da im tražim yettel extra +

Pre je bilo mnogo lakše , na tviter recimo kontaktiraš i onda te pozovu i završena priča.
Čak sam pre i e-mail slao...prošla zlatna vremena za 50%
@dean87 bilo nekada u zlatno doba Telenora njima je bilo bitno da zadrze korisnika,pa su zvali sami i nudili 50% kad bude istek UO.E sada ovi (e&PPF) samo jure profit zaradu rezultat,mi korisnici pretimo sa prelascima.Ja sam traje do Marta 2027g dobio bese Total 10 (ili Total 20) uz 50% cutao,poslao onlayn zahtev za prelaz u Globaltel.Posle 3-5 dana zvali nudili ove Go (ne sadasnje tada,je to bilo drugacije mislim Go tarife),nisam hteo sutradan zovu opet nude taj Total uz 50% ceo ugovor...e to sam prihvatio cena 1450d. mesecno i ostala mi Globaltel kartica 🙂

Supruga uz pomoć instrukcija dobila 9m za 1rsd + 50% na total 100 kog i nema na sajtu, u totalu 2k rsd na 15 mes.

1.250 rsd mesecno na 2 godine, ok deal.

Malo je ta "ciganija" dosadila iskreno.kao imas uvid sta i kako koristim pa neces me sad posle 14 godina volsebno preveslati da sa racuna od 2200 predjem na 3600 za losiji paket.. barem lepo kroz aplikaciju ljudski ponudite produzetak sa istim popustom i da ko ljudi nastavimo.
Tebe nece ali hoce drugih 10 korisnika... I mene vise smara to cenkanje...

Istina. Ovo sto kazes je kljucno. 9 od 10 ljufi se nece cimati.

Koja je fora sa Extra+? Koliko je taj paket? 999rsd x24m?

Visina popusta: Zavisi od broja i vrste predatih uređaja, kao i odabrčanog modela novog telefona (popust ide do 10.000 RSD za standardne modele, odnosno do 20.000 RSD za odabrane 5G/Samsung uređaje).

Meni u poslovnici nisu nudili odredjene uredjaje i nisuuopšte rekli da ima 20 000 samo trazili 3 uređaja za popust od 10 000. Isto kao sto mi uvaljen punjač koji ne ide uz kablu iz kutije za Honor mob.

Citirao si veštačku inteligenciju ili? Ne nalazim izvor. Svakako, to što je napisano važilo je zimus, kada je krenula 5G mreža. Sada je fiksno 10k za sve.

Ma ljudi dokle god ovaj beduin vodi Yettel neće biti dobro, možda čovek nije upućen šta mu ovi muljatori koji vode Yettel podmeću cene. Ili jednostavno čovek misli
da njegova firma zaslužuje samo elitu. Tako da mi kojima je mnogo i 200-300 dinara razlike mnogo znači, ostaje ili globaltel ili Mts jer ipak sa 50% kod Mts-a i Yettela nije isto. A globaltel je ono imam para imam sve, nemam para pauziram mesec.

Au, da li je još neko dobio na pripejd broj poruku da ima mogućnost da dobije 50% popusta na paket i telefon za dinar, važi samo za broj na koji je stigla poruka ?
Ovo je vazilo do kraja avgusta, vazilo je samo za broj na koji je stigla poruka.
Nema svako yettel extra plus u aplikaciji. Ja ga recimo nemam.
Preneo sam broj na pripejd pre 2m, i u ponudi imam samo neke nedeljne pakete.
Kada sam ih zvao da pitam za taj paket receno mi je da taj paket nije u ponudi.

Ako hoćeš, pošalji broj u pp, da probam da pomognem za ponudu.

Nemam opcije za produžetak/obnovu , samo za prelazak sa dopune na ugovor.

Ovo je vazilo do kraja avgusta, vazilo je samo za broj na koji je stigla poruka.

Ako hoćeš, pošalji broj u pp, da probam da pomognem za ponudu.

Nemam opcije za produžetak/obnovu , samo za prelazak sa dopune na ugovor.
ne volim da pišem napamet, istina i samo istina, evo istine !IMG20260909170811.webp

Meni samo nije jasno kako moze 50% i telefon u paketu, kad toliki popust na pretplatu nije "standardna" ponuda.
Meni zbog popusta ne dozvoljavaju da povezem broj i banku, a ranije nisam mogao ni telefon da uzmem zbog popusta na pretplatu.

I mene to zanima, kako u poruci piše da može 50% popusta na tarifu i telefon, kad to ne može da se kombinuje. Da li je neko pisao podršci da razjasni tu dilemu?

nije nikakva dilema, oni to daju ali vrlo retko i selektivno

I mene to zanima, kako u poruci piše da može 50% popusta na tarifu i telefon, kad to ne može da se kombinuje. Da li je neko pisao podršci da razjasni tu dilemu?
Pozvao ja 9000 i operaterka me je prosledila u Vršac u poslovnicu i rekla neko će vas pozvati 😀😀😀 to im je ta najjača fora. Neko će vas pozvati. Ali i ako pozovu obično je ono njino našminkano Žao nam je ali mi nismo u mogućnost da vam damo to. I kada im kažeš da te proslede ko to može da uradi, opet ono Žao mi je ali ja nisam u mogućnosti da to uradim hahaha. Najbitnije od svega je da još niko ne zove, mora da je neko krenuo peške iz Beograda za Vršac da ih obavesti.

Nazad
Vrh Dno