Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da znam ali taj Yettel Extra+,nema u zvanicnoj ponudi...na sajtu ga nevidim nigde?
imaš u yettel aplikaciji, stalno vrte, bilo nešto sa istim 30gb i neograničeni minuti i poruke za 799 dinara ali akcija bila do 31.08 ali sada joć uvek imam a vrv i većina to za 999 dinara

Nema zvanja NjIH, podneseš zahtev za pripejd ili u drugu mrežu čim ti istekne ugovor. Pa da vidiš kako ONI zovu i nude.
Kao što neko reče iznad, ne znam da li u ovoj temi ili u A1, od tvoje lepe priče, marljivog korisnika koji redovno plaća račun, nemaš ništa. Zabole ih za sve to.. Ti si im samo jedan broj koji donosi pare, i ako vide da ćete izgubiti, tad će se potruditi da te sačuvaju..
Ja podneo zahtev za prelazak u Mts još pre 4 dana stigla kartica i ugovor i danas zvao operater iz yettela i kao ja sam dobar korisnik i ima povoljno neki paket, hahaha. Ja kažem druže ja sam podneo zahtev za prenos u Mts. On mrtav ladan a da sada i ja vidim pa eto mogu da vam ponudim dobar paket. Ja opet lepo kulturno mu objasnim da su me navozali u poslovnici u VRŠCU 6x mi menjali cenu na paket i telefon. O

Nema zvanja NjIH, podneseš zahtev za pripejd ili u drugu mrežu čim ti istekne ugovor. Pa da vidiš kako ONI zovu i nude.
Kao što neko reče iznad, ne znam da li u ovoj temi ili u A1, od tvoje lepe priče, marljivog korisnika koji redovno plaća račun, nemaš ništa. Zabole ih za sve to.. Ti si im samo jedan broj koji donosi pare, i ako vide da ćete izgubiti, tad će se potruditi da te sačuvaju..
Ja podneo zahtev za prelazak u Mts još pre 4 dana stigla kartica i ugovor i danas zvao operater iz yettela i kao ja sam dobar korisnik i ima povoljno neki paket, hahaha. Ja kažem druže ja sam podneo zahtev za prenos u Mts. On mrtav ladan a da sada i ja vidim pa eto mogu da vam ponudim dobar paket. Ja opet lepo kulturno mu objasnim da su me navozali u poslovnici u VRŠCU 6x mi menjali cenu na paket i telefon. Od 21.08, do 26.08 zezali me 5x sa cenom krenulo sa 4300, pa smo na kraj stigli do manjeg paketa 11000 dinara učešća sa svim do 4880 dinara i naravno popizdim i odustanem i odma broj u Mts. ali ovaj što hoće da me zadrži može samo paket al ne i telefon i jako mu žao. Ma odo ja u Mts

Vreme dobijanja dobrih telefona povoljno kod yettel-a (a i drugih operatera) je odavno proslo... Sad ti naplate telefon po trzisnoj ceni ili i skuplje plus te oderu sa nerealno velikom/punom cenom paketa, koji placas 2 godine... Kada se sve to stavi na papir, sve je jasno... Ne znam ko bi uzeo telefon kod njih sad... Jedino neko nije ni malo upucen, pa ga preveslaju...

Evo ti primer:
Cena S26 ultra je 175000 u prodavnici (sa 2god garancije prozivodjaca) - moze i za manje mozda da se nadje
+ yettel40 sa 12m za dinar (24m ugovor) = 196600rsd
Cena S26 ultra u yettelu + yettel 40 na 24m = 255528rsd
To je ~60k razlike

Lopovi

Poslednja izmena:
Da li čita ovo neki Yettelov agent, ili i on kao i svi ovi operateri isto ima zacrtano, i nije ih briga za korisnike sa 27 godina u toj mreži.

Vreme dobijanja dobrih telefona povoljno kod yettel-a (a i drugih operatera) je odavno proslo... Sad ti naplate telefon po trzisnoj ceni ili i skuplje plus te oderu sa nerealno velikom/punom cenom paketa, koji placas 2 godine... Kada se sve to stavi na papir, sve je jasno... Ne znam ko bi uzeo telefon kod njih sad... Jedino neko nije ni malo upucen, pa ga preveslaju...
Pazi nisi u pravu, ja sam dobio od radnice jako lepo, tarifa+telefon 4300 dinara, čim je prosledila dalje dobila je po nosu. Ali je žalosno što to rade, jar mi nismo ovce, polako će izgubiti jako veliki broj korisnika. Ja sam imao 2 postpeid računa i još 5 pripeid, tako da sada to sve ide u Mts, globaltel. Gde za 200 dinara si miran 3 meseca, kod njih je 300 dinara 2 meseca. Samo budala kao ja može ih trpeti, al kad sada i ja ne želim više i napuštam ih sa svim brojevima posle 27 godina onda znaš da im se bliži kraj.

Editovao sam post gore... dodao racunicu...
ne znam sta su tebi nudili, koji telefon i koju tarifu za 4300rsd?

Editovao sam post gore... dodao racunicu...
ne znam sta su tebi nudili, koji telefon i koju tarifu za 4300rsd?
Yettel mobile L i honor magic 8 pro, imam posle ispravku i izvinjenje njenog šefa u poslovnici u Vršcu gda mi je on na bloku, onaj pamflet od yettela, napisao posle računanja da je sve ukupno 4800 i to 4800x24 i 12x 2600, al se opet izvinio i rekao da je za Yettel mobile M paket

nisam te bas razumeo, ali honor magic 8 pro i yettel mobil L je 24 x 8398 = 201552rsd
taj telefon je u slobodnoj prodaji 123000 + 12 * 3999rsd (mobile L) = 170988rsd sto je opet jeftinije... A ako dobijes kao ja 12m za 1rsd i 50% na preostalih 12m, izadje jos povoljnije...

nisam te bas razumeo, ali honor magic 8 pro i yettel mobil L je 24 x 8398 = 201552rsd
taj telefon je u slobodnoj prodaji 123000 + 12 * 3999rsd (mobile L) = 170988rsd sto je opet jeftinije... A ako dobijes kao ja 12m za 1rsd i 50% na preostalih 12m, izadje jos povoljnije...
Ma neko koči i ne da da običan radnik u poslovnici da tako nešto, al još žalosnije što se taj neko ne javi i kaže ja sam taj koji može. al neka im polako sve dođe na svoje samo da se narod (korisnici) probude ujedine i pokažu ko im puni budžet sa parama. Ja sam za sindikat potrošača !!!

Stotine stranica na ovoj temi objašnjeno šta treba da radiš da bi dobio popust.
Bukvalno stotine.
I ti uradiš suprotno sve od toga i još se čudiš što nisi dobio popust.
Hteo čovek na pošteno da izboksuje.
Nemojte odmah tako silom ako je hteo milom 😇

dobro, ova ponuda je povoljnija... A ko ti je dao ovo? Agent neki?
pa rekao sam devojka u poslovnici u Vršcu, u petak 21.08 i ona lepo prosledi da se to odradi, onda neka nabudžena i nabildana osoba koja je iznad nje sve zablokira. Tako da sam od 21.08 do 27.08 imao promene u ceni verovao ili ne 6x. Prva cena 4300 pa kao blokirao sistem, da sačekam aj ok, čekao sat vremena i ona kaže da odem da popijem kafu, i da će me zvati kad se sve odradi, ja odem i zove ona posle sat vremena i kaže izvinite SISTEM vas ne vidi kao starog korisnika nego kao novog i morate platiti 11000 učešće. Ja joj kažem nije problem ok biće mi manja rata za telefon, našta ona kaže da da naravno, sad ćemo to da odradimo i to je to, kad oćeš prc neki NEKI mail neće da prođe da sačekam još malo. Napokon odem do poslovnice na šta mi ona kaže izvinite ne može paket Yettel mobile L može samo Yetel mobile M, ja opet ok. Ali morate samo sačekati da prođe mail. već bilo 14h i ja je pitam pošto i njoj smena gotova da se sve završi u ponedeljak 24.08 ona ok. Ponedeljak ništa, zovem je oko 18h i ona kaže izvinite nije prošao mail evo danas sam poslala opet čujemo se sutra. Utorak niko ne zove, ja opet oko 19 h pozovem a ona izvinite ali niko ne odgovara. aj sačekam sredu opet ništa, i ja je pitam ok kolko će da me košta bez tog mail-a ona kucka tamo nešto i kaže 4700, uff ja več polako kuvam al ajd ok. Četvrtak pitam opet ajdolazim da završimo to reci mi tačnu cifru i da završimo hahaha ona opet nešto kucka i kažđe 4880 dinara, pada mi roletna, od 4300 pa preko 11000 pa manja tarifa pa 4700 i na kraju 4880. Pošto radi po podne odem pre podne ja sam iz Bela Crkve (trošak+) i uđem u poslovnicu onako zaglupljen i ubiven i tražim šefa da mi on to isto kaže ili nešto drugo al ja već KUVAM i on čovek polako otvori sve i na tom bloku mi sve dao napismeno.

Gledam Yettel 7 ima, ako dobijem 50% to bi mi odgovaralo za 1500din.
Realno nisam neki mobile data korisnik a unlmited SMS/pozivi su mi ok.
Koji je najbolji način da im zatražim 50% ?
Radi li ona fora kontakt na tviter i pozove me teta?

Gledam Yettel 7 ima, ako dobijem 50% to bi mi odgovaralo za 1500din.
Realno nisam neki mobile data korisnik a unlmited SMS/pozivi su mi ok.
Koji je najbolji način da im zatražim 50% ?
Radi li ona fora kontakt na tviter i pozove me teta?
Ali stvarno mi nisu jasni korisnici sa ovakvim aranžmanima. Lepo čovek kaže imaš Globaltel za 999 dinara neograničeni minuti i sms sa tim da možeš imati ako ti treba i šta ti treba da biraš. A nejlepše od svega ovaj mesec ti treba uzmeš sledći ti ne treba nema troška. Imaš na app yettel extra+ za 999 dinara. al ne on hoće sa popustom za 1500 🙄

Nema svako yettel extra plus u aplikaciji. Ja ga recimo nemam.
Preneo sam broj na pripejd pre 2m, i u ponudi imam samo neke nedeljne pakete.
Kada sam ih zvao da pitam za taj paket receno mi je da taj paket nije u ponudi.

Nema svako yettel extra plus u aplikaciji. Ja ga recimo nemam.
Preneo sam broj na pripejd pre 2m, i u ponudi imam samo neke nedeljne pakete.
Kada sam ih zvao da pitam za taj paket receno mi je da taj paket nije u ponudi.
Pa onda pošto prošlo 2 meseca podnesi zahtev za drugu mrežu i onda je odmah pronađu i daju sve živo da se i sam iznenadiš, ali ne mogu parirati Mts-u nikako, osim u tom Yettel extra+ paketu koji su meni nudili do 31.08 za 799 dinara.

Procitao sam par poslednjih poruka , da me idem unazad, isteko mi je ugovor mobile xl, imao sam 50% popusta , telef je moj , nudili su mi putem sms neku losu ponudu, 20-30% popusta. Jel moze opet da se dobije 50% ili bolje ili ni to ne moze? Mislim da sam preko 20 god postpaid a prepaid 27.

Procitao sam par poslednjih poruka , da me idem unazad, isteko mi je ugovor mobile xl, imao sam 50% popusta , telef je moj , nudili su mi putem sms neku losu ponudu, 20-30% popusta. Jel moze opet da se dobije 50% ili bolje ili ni to ne moze? Mislim da sam preko 20 god postpaid a prepaid 27.
Odi u A1, zahtev za prenos broja.
Zovu te iz yetela u roku od 24h, za taj paket mozes max da izuces 12m 1 din, 12m 50%.

Ali stvarno mi nisu jasni korisnici sa ovakvim aranžmanima. Lepo čovek kaže imaš Globaltel za 999 dinara neograničeni minuti i sms sa tim da možeš imati ako ti treba i šta ti treba da biraš. A nejlepše od svega ovaj mesec ti treba uzmeš sledći ti ne treba nema troška. Imaš na app yettel extra+ za 999 dinara. al ne on hoće sa popustom za 1500 🙄
Pa da imam tu ponudu ne bi kukao.
Ovako nekom nude nekom ne, ko neka tombola.
Aplikacija im prava glory hole, nekom više nekom manje u ponudi...

Evo ako neko moze neka fotka (SS) te ponude iz app kao što je ta yettel extra +

Ovo ?

1000002566.webp

Poslednja izmena:
dobro, ova ponuda je povoljnija... A ko ti je dao ovo? Agent neki?
Usput da napomenem da su ovakve ponude davali i za zadržavanje ranije, samo je u toku poziva bilo potrebno zatražiti popust na telefon umesto na tarifu.

Evo ako neko moze neka fotka (SS) te ponude iz app kao što je ta yettel extra +
Pretraži "Extra" u temi i izaći će. Veštačka inteligencija ti je pomešala Go Extra+ i Yettel Extra+. Svakako, ako se tebi taj paket ne nudi, to je to, nemaš načina da ga dobiješ.

@yuga ,Yugo ovu si ponudu dobio u apk, a trenutno si na pripejdu?
Da li je ovo ponuda u odeljku - Yettel ti preporučuje?

Iščitao sam stranice u nazad, znam za raspoložive varijante, ali da proverim još nesto sa upucenima. Do 31.8 sam imao paket Mobile L za 1700 rsd. To je kombinacija koja mi savršeno odgovara, a 26.9. mi ističe UO. Znam da sa zahtevom za prenos broja u A1 otvaraju vrata za pregovore. Ono sto me zanima iz vaših iskustava, da li uz zahtev za prenos na pre paid nude samo -50% na neki od paketa ili i nešto više. Bojim se da podnesem zahtev za prenos u A1 i neki birokrata zaboravi da treba da me pozovu i na kraju završim u A1 sto mini kako ne bi odgovaralo.

Odi u A1, zahtev za prenos broja.
Zovu te iz yetela u roku od 24h, za taj paket mozes max da izuces 12m 1 din, 12m 50%.
A jel postoji opcija jos da saljem mail i da pitam za popust, mada to ni ranije nije upalilo. Prosli put sam podneo zahtev za prelazak na prepaid pa su mi odobrili 50%, jel to i dalje validna opcija?

@yuga ,Yugo ovu si ponudu dobio u apk, a trenutno si na pripejdu?
da, drug moj imam 5 pripeid kartice i dugo su pripeid i na svim imam to. ali i nove sa više od 2 meseca staža to dobijaju, samo ako je manje od 2 meseca još uvek nije ušlo u pripeid meni jer te još uvek vide kao postpeid. Ja na kartici koju sam sad pre 7-8 dana vratio na pripeid nemam to.

Nazad
Vrh Dno