Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako je neko uzimao prednje svetlo za bicikl, neka napiše koje valja.

Ja sam uzimao neka King kong 1500 lumena sa temua (2 komada). Rade dobro. Prvi kupio, radi super, poručio još jedan, došao neispravan, vratio ga, kupio opet isti, taj novi radi kao prvi. Dobro svetlo. Oko 3500 cena, mada sam ja kupovao preko qqqq na temuu. Mene zanima zadnje svetlo dobro, ako neko ima preporuku.

Ako je neko uzimao prednje svetlo za bicikl, neka napiše koje valja.
Ja sam uzeo ovakvo pre 2 god, radi i dalje (istina koristio sam ga max 10 puta i punio mozda triput). Dosta je jako, baterija traje par sati. I koštalo je dosta manje, 3-4$

I just found this on AliExpress:
Front Rear Bicycle Light T6 LED Front USB Rechargeable MTB Mountain Bicycle Lamp Bike Headlight Flashlight Cycling Scooter tail

Jel stigao još nekom sonizoon fleš što su kačeni nedavno i koliko je bex zaračunao?

Platio sam jedan 64GB $1.03 i evo stiže poruka iznos za naplatu 202din. Verovatno Kinez stavio punu cenu od $10, pa razmišljam da odbijem.

Jel su te fleske isle kroz "Choice" sekciju, tj. da slanje obradjuje aliexpress?

Kolegi treba GPS locator neznam zasta. Dajte neki predlog.

Stigao mi je Tuki velkro UT NL 4 dinara PDV i 210 dinara za Posta Srbije d.o.o. ukupno 214 za stvar placenu 15 dinara. Postar me obrlatio na stepenicama na brzaka a jos sam ga pitao jel posta ili postekspres da znam da li da uzimam. Najgore sto mi stizu jos dve stvari uskoro, 1.10 i 0.92 dolara i trebaju mi obe i nema ih kod nas.

Poslednja izmena:
Zavisi od uređaja u blizini na koje se kači. Imam iste te, par, ali nisam ih nešto puno koristio.

Poprilično glup uređaj jer non stop upozorava ljude u blizini da je aktivan.
Ja ga stavio na ključeve i otišao sa decom i ženom na rućak, svima je još dok smo bili u kolima počelo da izlazi upozorrnje da ih neko prati.
Mogu misliti šta bi bilo da sam se vozio graskim prevozom

Mislio sam da je to do Androida i Find Hub-a? 🤔 Jel sa ostalim Android tragovima drugačije?

Izlaze mi ovih dana često Kuulaa gan punjači za 2-3$ (30-33W) i Erazer bubuce sa AI prevođenjem (2-4$ u zavisnosti od modela)!
Da li je neko probao? Toocki retko kad naiđe povoljno a i kad se desi bude "Shipped by Aliexpress" tako da tu najverovatnije ide + 210 din za poštu...

Choice… odnosno ovo što šalje direktno Ali, zadnjih mesec dana su sve pošiljke bile Lp…Pp (Bex-samo pdv) a jeftine prcaboce bez praćenja su bile Ut…Nl sa poštanskim haračem. Ne znam kako je drugima, ali ja se sad radujem Choice bedžu, koji sam se do juče trudio da izbegnem.

Nazad
Vrh Dno