Pa to bi meni resilo stvar...ja planirao da ostanem na ovom sadasnjem sto ima 3gb u romingu...ali ako daju 12 meseci onda mozda uzmem i taj najveciTako je, 12 meseci samo na najveće pakete.
Planiram da kažem da i ja i žena treba da obnovimo i da nam je to mnogo...uzecemo najveci uz taj popust...videcemo...pristao bi ja i na 9 meseci...ali malo cenkanja ne skodi@DZOSUA
12 meseci po dinar (i ostatak 50% popust) nećeš tek tako dobiti, kazaće da to ne postoji itd itd.
Moraš biti uporan a i mora malo da ti se poklope neke stvari.
VidecemoBez zahteva za prenos u drugu mrežu- ništa.
Možeš da kažeš šta hoćeš,ako ne prihvatiš to što ti nude,automatski posle isteka ugovora ideš na "redovnu cenu".
Njima je svejedno,dok sistem ne dobije zahtev od drugog operatera.
Ne padaju popusti na životne priče,već na zahtev za prenos.
A i onda moraju da se poklope mnoooge stvari da bi dobio 6+ meseci...
Baci pogled na paket u MTS-5ica M-1750 din... Ima 12gb roming interneta, plus jeftiniji za 400 din od Yettel Mobil M koji je 2150 din..Videcemo
Da ali poenta upisa je bila da li na svaki paket, i koliko sam ja ovde ispretio 12 po 1din je bilo samo na vece pakete, a ne na sve...
Zapravo je 12 meseci po dinar moglo da se dobije na sve pakete sem osnovnih, na koje je išlo 9 meseci. Osnovni su Start i Surf, a onda su išli 30, 100, Mobile... Svakako, to je stanje od zimus, sada stvarno jesu zategli, ali i dalje je u redu tražiti mesece po dinar za pakete koji nisu Mobile.Tako je, 12 meseci samo na najveće pakete.
Može i zahtev za prelazak na pripejd. Njima je to svakako raskid ugovora, pa reaguju davanjem kontraponude.Bez zahteva za prenos u drugu mrežu- ništa.
Yettel 150 je 2100 sa e racunom a
Mobile M je 2200.
Ogromna razlika za smešnih 100din.
M brzina je do 150mbs a Y150 je do 100mbs i ima 1GB manje od M paketa
Zaboravio sam još jednu veoma lošu stvar u Yettelu a to je ako hoćete i telefon kod njih kao jedinog operatera je samo 10000 dinara popust ako odnesete stare uređaje, paEto meni davali pošto sam vratio na pripeid samo 12 x1 i 12 x puna cena i ja naravno odbio, a operaterka kaže pa to vam je 50% popusta i vi možete svaki mesec da ulaćujete pola
i onda kad vam stigne puna cena vama će to biti 50% hahaha naravno odbio sam. I naravno ništa drugo nisu nudili niti su zvali. Ali gola istina je da su im paketi mnogo skupi
i sa 50% popusta bolje je kod oba druga operatera. Na A1 imam protok od 600 mbps a na Yettel samo od 100 - 150 a Mts je najgori bar kod mene samo oko 50-70 kad je sezona padne i na 10mbps. ali A1 i Mts imaju dobar roming koji većini treba.
Bas si navalio na taj paket M koji svi mogu da imaju kad god poželePod uslovom da nekom trebaju ti servisi. Ja koristim HBO, mada i bez njega bih mogao jer koristim Stremio na TVu..
Drezzer ne koristim, imam instaliran VRadio u telefonu, spojio sam ga bluetoothom sa multimedijom u kolima, i slušam stanice i muzičke kategorije koje želim..
Meni lično te premium aplikacije i ne trebaju..
I sad treba neko plaćati za Yettel Mobil M - 2150 din, zbog tri aplikacije koje imam na raspolaganju, koje realno i ne koristim?
Poredjenje sa paketom u MTS 5ica M, 400+400 neta, 12 gb roming neta, i neke aplikacije koje su ograničene, neka radi 3 meseca free, neka 6..Ali tu ima veliku ulogu i besplatni razgovori u Mtel mreži sa zemljama van Srb,i sve to za 1750 din.... Nije malo 400din razlike, a realno nude više u 5ica M,za manje novce.
Meni ističe ugovorna obaveza 5 oktobra.. Tražiću Mobil M, ako ne dobijem barem 9 meseci po 1 din, ostatak 50%,odoh na 5ica M.
Pa onda ti je bolje Yettel Extra+ = imaš neograničene minute i poruke, 30 Gb neta i 4 Gb zapadni balkan za 999 dinaraMeni kompletan posao zavrsava Yettel 40 ali da ga uzmem 3.700/2=1850d 1850-100(eracun)=1750d jer vec,koristim Mobilni Net Max tu imam 4TB,za telefon Laptop i Yettel Tv Box....znaci treba mi samo 2 stavke neograniceno min/sms i jedan slot besplatno drustvene mreze.Da kupujen nov telefon necu dakle Yettel 40 uz 50% popust na cele 2g. ugovora dodje oko 1750d mesecno.To mi je prihvatljivo 🙂
Da znam ali taj Yettel Extra+,nema u zvanicnoj ponudi...na sajtu ga nevidim nigde?Pa onda ti je bolje Yettel Extra+ = imaš neograničene minute i poruke, 30 Gb neta i 4 Gb zapadni balkan za 999 dinara
Nema zvanja NjIH, podneseš zahtev za pripejd ili u drugu mrežu čim ti istekne ugovor. Pa da vidiš kako ONI zovu i nude.Evo da prenesem moje iskustvo sa Yettelom. Istekao mi je ugovor na yettelu. Nikoga nisam kontaktirao niti me je neko zvao. Dobio sam samo mesec dana pre isteka ugovora sistemaku poruku da mi istice ugovor da ga mogu produziti bla bla bla.. Danas sam ih pozvao pitao da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji korostim. Da sam korisnok 20 godina sa najvecim paktom, uvek sve izmirujem na vreme. Prosecan racun mi je oko 6000. Rekli su da ne mogu da mi daju nista van ponude. Sutradan sam poslao mail sa istim pitanjem i dobio sam ponudu koju bi dobio bilo ko ko je usao na njihov sajt. Malo je reci sramno.
Stotine stranica na ovoj temi objašnjeno šta treba da radiš da bi dobio popust.Evo da prenesem moje iskustvo sa Yettelom. Istekao mi je ugovor na yettelu. Nikoga nisam kontaktirao niti me je neko zvao. Dobio sam samo mesec dana pre isteka ugovora sistemaku poruku da mi istice ugovor da ga mogu produziti bla bla bla.. Danas sam ih pozvao pitao da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji korostim. Da sam korisnok 20 godina sa najvecim paktom, uvek sve izmirujem na vreme. Prosecan racun mi je oko 6000. Rekli su da ne mogu da mi daju nista van ponude. Sutradan sam poslao mail sa istim pitanjem i dobio sam ponudu koju bi dobio bilo ko ko je usao na njihov sajt. Malo je reci sramno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari