Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da, dobijalo je puno ljudi u decembru, januaru. Ja među njima, na sva 4 broja. Sad je malo ređe, više je natezanja, uglavnom se dobija 3-6-9 meseci, bar kako sam ja primetio prateći komentare do sad

Da ali poenta upisa je bila da li na svaki paket, i koliko sam ja ovde ispretio 12 po 1din je bilo samo na vece pakete, a ne na sve...

@DZOSUA
12 meseci po dinar (i ostatak 50% popust) nećeš tek tako dobiti, kazaće da to ne postoji itd itd.
Moraš biti uporan a i mora malo da ti se poklope neke stvari.

@DZOSUA
12 meseci po dinar (i ostatak 50% popust) nećeš tek tako dobiti, kazaće da to ne postoji itd itd.
Moraš biti uporan a i mora malo da ti se poklope neke stvari.
Planiram da kažem da i ja i žena treba da obnovimo i da nam je to mnogo...uzecemo najveci uz taj popust...videcemo...pristao bi ja i na 9 meseci...ali malo cenkanja ne skodi

Bez zahteva za prenos u drugu mrežu- ništa.
Možeš da kažeš šta hoćeš,ako ne prihvatiš to što ti nude,automatski posle isteka ugovora ideš na "redovnu cenu".
Njima je svejedno,dok sistem ne dobije zahtev od drugog operatera.
Ne padaju popusti na životne priče,već na zahtev za prenos.

A i onda moraju da se poklope mnoooge stvari da bi dobio 6+ meseci...

Možeš da kažeš šta hoćeš,ako ne prihvatiš to što ti nude,automatski posle isteka ugovora ideš na "redovnu cenu".
Njima je svejedno,dok sistem ne dobije zahtev od drugog operatera.
Ne padaju popusti na životne priče,već na zahtev za prenos.

A i onda moraju da se poklope mnoooge stvari da bi dobio 6+ meseci...
Videcemo

Baci pogled na paket u MTS-5ica M-1750 din... Ima 12gb roming interneta, plus jeftiniji za 400 din od Yettel Mobil M koji je 2150 din..
Kažu kao smanjiće se roming net od 1 januara, sto je neproverena informacija, i da smanje za pola=ostaje 6gb,ostaje činjenica da je 400din jeftiniji.. A o mobilnom netu da ne govorim, 400+400gb.

Da ali poenta upisa je bila da li na svaki paket, i koliko sam ja ovde ispretio 12 po 1din je bilo samo na vece pakete, a ne na sve...
Tako je, 12 meseci samo na najveće pakete.
Zapravo je 12 meseci po dinar moglo da se dobije na sve pakete sem osnovnih, na koje je išlo 9 meseci. Osnovni su Start i Surf, a onda su išli 30, 100, Mobile... Svakako, to je stanje od zimus, sada stvarno jesu zategli, ali i dalje je u redu tražiti mesece po dinar za pakete koji nisu Mobile.

Može i zahtev za prelazak na pripejd. Njima je to svakako raskid ugovora, pa reaguju davanjem kontraponude.

Da, Yettel Start i Yettel Surf su dobijali 9 meseci, a sve počev od Yettel 7, naviše, 12 meseci. Danas se ne bih kladio na to.

Yettel 150 je 2100 sa e racunom a
Mobile M je 2200.
Ogromna razlika za smešnih 100din.
M brzina je do 150mbs a Y150 je do 100mbs i ima 1GB manje od M paketa

Nisu 100 dinara smešni. Sve zavisi od toga šta nekom treba u paketu.
Što bi neko dao 100 dinara više za nešto što mu ne treba? Ja bih između ta dva paketa uvek birao ovaj jeftiniji, jer mi sve to što daju za dodatnih sto dinara ne vredi ništa 🙂

Eto meni davali pošto sam vratio na pripeid samo 12 x1 i 12 x puna cena i ja naravno odbio, a operaterka kaže pa to vam je 50% popusta i vi možete svaki mesec da ulaćujete pola
i onda kad vam stigne puna cena vama će to biti 50% hahaha naravno odbio sam. I naravno ništa drugo nisu nudili niti su zvali. Ali gola istina je da su im paketi mnogo skupi
i sa 50% popusta bolje je kod oba druga operatera. Na A1 imam protok od 600 mbps a na Yettel samo od 100 - 150 a Mts je najgori bar kod mene samo oko 50-70 kad je sezona padne i na 10mbps. ali A1 i Mts imaju dobar roming koji većini treba.

Eto meni davali pošto sam vratio na pripeid samo 12 x1 i 12 x puna cena i ja naravno odbio, a operaterka kaže pa to vam je 50% popusta i vi možete svaki mesec da ulaćujete pola
i onda kad vam stigne puna cena vama će to biti 50% hahaha naravno odbio sam. I naravno ništa drugo nisu nudili niti su zvali. Ali gola istina je da su im paketi mnogo skupi
i sa 50% popusta bolje je kod oba druga operatera. Na A1 imam protok od 600 mbps a na Yettel samo od 100 - 150 a Mts je najgori bar kod mene samo oko 50-70 kad je sezona padne i na 10mbps. ali A1 i Mts imaju dobar roming koji većini treba.
Zaboravio sam još jednu veoma lošu stvar u Yettelu a to je ako hoćete i telefon kod njih kao jedinog operatera je samo 10000 dinara popust ako odnesete stare uređaje, pa
stvarno se ponašaju veoma ne korektno prema korisnicima.

Glavna prednost yettelovih paketa su digitalni servisi (hbo max, deezer, skyshowtime...)

Pod uslovom da nekom trebaju ti servisi. Ja koristim HBO, mada i bez njega bih mogao jer koristim Stremio na TVu..
Drezzer ne koristim, imam instaliran VRadio u telefonu, spojio sam ga bluetoothom sa multimedijom u kolima, i slušam stanice i muzičke kategorije koje želim..
Meni lično te premium aplikacije i ne trebaju..
I sad treba neko plaćati za Yettel Mobil M - 2150 din, zbog tri aplikacije koje imam na raspolaganju, koje realno i ne koristim?
Poredjenje sa paketom u MTS 5ica M, 400+400 neta, 12 gb roming neta, i neke aplikacije koje su ograničene, neka radi 3 meseca free, neka 6..Ali tu ima veliku ulogu i besplatni razgovori u Mtel mreži sa zemljama van Srb,i sve to za 1750 din.... Nije malo 400din razlike, a realno nude više u 5ica M,za manje novce.
Meni ističe ugovorna obaveza 5 oktobra.. Tražiću Mobil M, ako ne dobijem barem 9 meseci po 1 din, ostatak 50%,odoh na 5ica M.

Pod uslovom da nekom trebaju ti servisi. Ja koristim HBO, mada i bez njega bih mogao jer koristim Stremio na TVu..
Drezzer ne koristim, imam instaliran VRadio u telefonu, spojio sam ga bluetoothom sa multimedijom u kolima, i slušam stanice i muzičke kategorije koje želim..
Meni lično te premium aplikacije i ne trebaju..
I sad treba neko plaćati za Yettel Mobil M - 2150 din, zbog tri aplikacije koje imam na raspolaganju, koje realno i ne koristim?
Poredjenje sa paketom u MTS 5ica M, 400+400 neta, 12 gb roming neta, i neke aplikacije koje su ograničene, neka radi 3 meseca free, neka 6..Ali tu ima veliku ulogu i besplatni razgovori u Mtel mreži sa zemljama van Srb,i sve to za 1750 din.... Nije malo 400din razlike, a realno nude više u 5ica M,za manje novce.
Meni ističe ugovorna obaveza 5 oktobra.. Tražiću Mobil M, ako ne dobijem barem 9 meseci po 1 din, ostatak 50%,odoh na 5ica M.
Bas si navalio na taj paket M koji svi mogu da imaju kad god požele

Sta sam navalio druže, pa šta ti valja sad u Yettelu? Podižu cene paketa, a smanjuju roming internet..
Ako poredim Yettel 150,uz 50% =2150 din.. ,šta imaš da mu parira u MTS ili A1, budi realan.. U A1 imaš Neo Surf koji se dobija uz 50% izadje ti 1500 din račun..
A u Mts pandan tim paketima je 5ica S, uz 50% popusta dobiješ je za 1450 din..
Kako ih nije sramota da ovoliko podignu cenu paketa a uz to da mu smanje za 1gb roming. Imao 2gm sad ima 1gb.
Ponasaju se kao da nemaju konkurenciju.

Meni kompletan posao zavrsava Yettel 40 ali da ga uzmem 3.700/2=1850d 1850-100(eracun)=1750d jer vec,koristim Mobilni Net Max tu imam 4TB,za telefon Laptop i Yettel Tv Box....znaci treba mi samo 2 stavke neograniceno min/sms i jedan slot besplatno drustvene mreze.Da kupujen nov telefon necu dakle Yettel 40 uz 50% popust na cele 2g. ugovora dodje oko 1750d mesecno.To mi je prihvatljivo 🙂

Meni kompletan posao zavrsava Yettel 40 ali da ga uzmem 3.700/2=1850d 1850-100(eracun)=1750d jer vec,koristim Mobilni Net Max tu imam 4TB,za telefon Laptop i Yettel Tv Box....znaci treba mi samo 2 stavke neograniceno min/sms i jedan slot besplatno drustvene mreze.Da kupujen nov telefon necu dakle Yettel 40 uz 50% popust na cele 2g. ugovora dodje oko 1750d mesecno.To mi je prihvatljivo 🙂
Pa onda ti je bolje Yettel Extra+ = imaš neograničene minute i poruke, 30 Gb neta i 4 Gb zapadni balkan za 999 dinara

Kome ne trebaju aplikacije, najbolji je Jetel Ekstra paket. Mislim da je on konkurentan, kao recimo Freepaid Easy, po meni to su jedina dva realno procenjena paketa za naše tržište.

Kome trebaju aplikacije, ti Mobile paketi čuvaju ono što su nekad imali svi Totali kad su uvedeni, po 2-3 aplikacije, mislim da tu Jetel nema konkurenciju.

Kome to ne treba, ali ipak dobije slotove, neka uzme pa nek razmeni na forumu za nešto što mu treba, VPN, neki drugi servis, itd. i onda možda dobije neku vrednost.

Pa onda ti je bolje Yettel Extra+ = imaš neograničene minute i poruke, 30 Gb neta i 4 Gb zapadni balkan za 999 dinara
Da znam ali taj Yettel Extra+,nema u zvanicnoj ponudi...na sajtu ga nevidim nigde?

Evo da prenesem moje iskustvo sa Yettelom. Istekao mi je ugovor na yettelu. Nikoga nisam kontaktirao niti me je neko zvao. Dobio sam samo mesec dana pre isteka ugovora sistemaku poruku da mi istice ugovor da ga mogu produziti bla bla bla.. Danas sam ih pozvao pitao da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji korostim. Da sam korisnok 20 godina sa najvecim paktom, uvek sve izmirujem na vreme. Prosecan racun mi je oko 6000. Rekli su da ne mogu da mi daju nista van ponude. Sutradan sam poslao mail sa istim pitanjem i dobio sam ponudu koju bi dobio bilo ko ko je usao na njihov sajt. Malo je reci sramno.

Jel to bio test sa tvoje strane da vidiš jel se nešto promenilo u poslednjih 5 godina ili...?

@BataHTC
Isti slucaj kao kod mog prijatelja, rekao sam mu da ode u A1, i kroz pola sata od zahteva za prenos dobije 9x1 din 15x50%.
Da napomenem da nije trazio vise, moguce da bi i dobio veci popust.

Evo da prenesem moje iskustvo sa Yettelom. Istekao mi je ugovor na yettelu. Nikoga nisam kontaktirao niti me je neko zvao. Dobio sam samo mesec dana pre isteka ugovora sistemaku poruku da mi istice ugovor da ga mogu produziti bla bla bla.. Danas sam ih pozvao pitao da li mogu da dobijem 50% popusta na paket koji korostim. Da sam korisnok 20 godina sa najvecim paktom, uvek sve izmirujem na vreme. Prosecan racun mi je oko 6000. Rekli su da ne mogu da mi daju nista van ponude. Sutradan sam poslao mail sa istim pitanjem i dobio sam ponudu koju bi dobio bilo ko ko je usao na njihov sajt. Malo je reci sramno.
Nema zvanja NjIH, podneseš zahtev za pripejd ili u drugu mrežu čim ti istekne ugovor. Pa da vidiš kako ONI zovu i nude.
Kao što neko reče iznad, ne znam da li u ovoj temi ili u A1, od tvoje lepe priče, marljivog korisnika koji redovno plaća račun, nemaš ništa. Zabole ih za sve to.. Ti si im samo jedan broj koji donosi pare, i ako vide da ćete izgubiti, tad će se potruditi da te sačuvaju..

Stotine stranica na ovoj temi objašnjeno šta treba da radiš da bi dobio popust.
Bukvalno stotine.
I ti uradiš suprotno sve od toga i još se čudiš što nisi dobio popust.

Trebalo je da ode pred istek ugovora u poslovnicu i šokirano piše kako mu nisu dali nikakav dodatni popust. Ali eto, nije kasno i dalje. Bonus savet - pitaj i na društvenim mrežama, pravi screenshot, i onda kači na LinkedIn kako si razočaran i posebno naglasi da si korisnik već 20 godina

Nazad
Vrh Dno