Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam primetio da je ranije bilo, snapseed sada podrzava vise raw formata za edit.
Znam da ranije nije podrzavao canonov CR3 format.

Ima li neko preporuku za modifikovanu i aktuelnu verziju X aplikacije (twitter)? To jest bez reklama.
Koristim staru verziju 12.7.1 koja radi ok a sada izbacuje obaveštenje da treba update.
Skinuo Revanced Manager i patchovao regularan i aktuelan X ali ta verzija neće da se uloguje.

Ima li neko preporuku za modifikovanu i aktuelnu verziju X aplikacije (twitter)? To jest bez reklama.
Koristim staru verziju 12.7.1 koja radi ok a sada izbacuje obaveštenje da treba update.
Skinuo Revanced Manager i patchovao regularan i aktuelan X ali ta verzija neće da se uloguje.
Jesi probao morphe? On je zamenio sve što je revanced patchovao

Da li još nekome dolazi do greške prilikom logovanja u aplikaciju Mein DM? Izbaci da logovanje nije moguće, i grešku CU909.
To sam primetio zadnjih 10tak dana, da se ne mogu ulogovati. Dok na Browseru kad odem na njihovu stranicu, logoanje ide bez problema.

Meni se desavalo kad sam prvi put instalirao, jedva je proradilo. Probaj sa clear data pa se uloguj ponovo na novo.

Ovde

Prilozi

• Screenshot_20260906_164258_Morphe.webp
    Screenshot_20260906_164258_Morphe.webp
    36.7 KB · Pregleda: 47
Meni se desavalo kad sam prvi put instalirao, jedva je proradilo. Probaj sa clear data pa se uloguj ponovo na novo.
Nema sta nisam probao, i nece.i to sto si predložio sam odavno probao. Čak sam uninstall apk, pa ponovo install.. Gasio Adguard aplikaciju... Sve sam probao.. Jedino jos nisam probao da instaliram na primer na drugi neki tel apk i probam da se prijavim sa mojim profilom. Bude li tad se ulogovan, definitivno je do mog telefona, ali nema mi logike opet..
Ako kod tebe radi, kod mene prestalo da radi pre 10 dana... Sve čekam novi update i nadam se da ce proraditi logovanje bez one greške 909.

Da li još nekome dolazi do greške prilikom logovanja u aplikaciju Mein DM? Izbaci da logovanje nije moguće, i grešku CU909.
To sam primetio zadnjih 10tak dana, da se ne mogu ulogovati. Dok na Browseru kad odem na njihovu stranicu, logoanje ide bez problema.
Kod mene je jedno vreme izbacivalo to, više ne, ali i dalje ne mogu da se logujem. U mom slučaju je što sam izbrisao google play store i play services, a ova glupa aplikacija ih zahteva.

Sve je radilo ok dok nisu izbacili jedan update gde su počeli da zahtevaju to.

@optical ,probaj da instaliraš ako nisi, Gbox, predpostavljam da imaš Huawei, Gbox ti pravi spregu izmedju Google servisa i Play prodavnice, daje potrebne procese ako nedostaju.

Prilozi

• Screenshot_20260906-223059_Opera.webp
    Screenshot_20260906-223059_Opera.webp
    51 KB · Pregleda: 29
Nema sta nisam probao, i nece.i to sto si predložio sam odavno probao. Čak sam uninstall apk, pa ponovo install.. Gasio Adguard aplikaciju... Sve sam probao.. Jedino jos nisam probao da instaliram na primer na drugi neki tel apk i probam da se prijavim sa mojim profilom. Bude li tad se ulogovan, definitivno je do mog telefona, ali nema mi logike opet..
Ako kod tebe radi, kod mene prestalo da radi pre 10 dana... Sve čekam novi update i nadam se da ce proraditi logovanje bez one greške 909.
Ne prikazuje ti se u aplikaciji reCAPTCHA i zato i ako si uneo podatke izbaci grešku i ne može da te prijavi. Verovatno ti je Adguard blokira znači nije dovoljno samo da ga izgasiš,dok ne restartuješ telefon po njegovom gašenju neće doći do promene. Usput proveri i koji ti je dns postavljen da nije privatni.

@DareA , Ovako sam postupio posle tvoje poruke.
-Izbrisao sam skroz Adguard aplikaciju.
-Prebacio u telefonu DNS na automatski.
-Restartovao telefon.
-Posle toga ulazim u DM apk, pokušavam da se ulogujem i izbacuje nanovo istu grešku..
Situacija kao na screenshotu..
Nemam vise ideje zašto kod mene ne radi a radilo je do zadnjeg updejta.. Čekam nov updejt pa da vidim šta i kako.
Čak sam jednom probao da instaliram jednu verziju pre od DM aplikacije, skinem sa neta, medjutim kad se instalira odmah me šalje u Play prodavnicu da updejtujem. Ne dozvoljava mi da je pokrenem.

Prilozi

• Screenshot_20260907-005658_Mein_dm.webp
    Screenshot_20260907-005658_Mein_dm.webp
    30.6 KB · Pregleda: 24
@optical ,probaj da instaliraš ako nisi, Gbox, predpostavljam da imaš Huawei, Gbox ti pravi spregu izmedju Google servisa i Play prodavnice, daje potrebne procese ako nedostaju.
Imam Samsung, nego su mi google servisi beskorisni i nepotrebni, pa ih brišem sve.

A ono sam i ja probao, da se vratim na staru verziju, ali ne dozvoljavaju. Ukoliko nađeš rešenje, ti napiši.

Ajde jedno pitanje od totalnog duduka (neznalice)...
Kad u aplikacijama na android telefonu za Google Messages i Gmail povučem poruku u stranu, sta se desi sa porukom, kuda ona ode, sta aplikacija uradi sa porukom?
U levoj ili desnoj strani polja gde je sms ili email se vidi poruka (polja poruke u listi poruka) vidi se nesto poput foldera sa srelicom uperenom na dole koja se pomera gore-dole (iznad foldera i u dno foldera) kako levo-desno vucem poruku u stranu.
Da li su skroz prevucene poruke u stranu (nakon čega nestanu iz liste) snimljene negde, bacene u kantu za brisanje poruka (otpad) ili su trajno obrisane bez cekanja ili im se nesto cetvrto desilo?

Vjerovatno Play Integrity. DM app ga zahtjeva za logovanje.

@DareA , Ovako sam postupio posle tvoje poruke.
-Izbrisao sam skroz Adguard aplikaciju.
-Prebacio u telefonu DNS na automatski.
-Restartovao telefon.
-Posle toga ulazim u DM apk, pokušavam da se ulogujem i izbacuje nanovo istu grešku..
Situacija kao na screenshotu..
Nemam vise ideje zašto kod mene ne radi a radilo je do zadnjeg updejta.. Čekam nov updejt pa da vidim šta i kako.
Čak sam jednom probao da instaliram jednu verziju pre od DM aplikacije, skinem sa neta, medjutim kad se instalira odmah me šalje u Play prodavnicu da updejtujem. Ne dozvoljava mi da je pokrenem.
Jedno pitanje da ti 5g nije slučajno a1 njihov net ili DNS šta god već je poznat da ima problema sa mnogim aplikacijama i sajtovima da ima problema sa prijavama na iste.

Ne vjerujem da je do DM aplikacije, posto radi kazes u browseru. Provjeri da li prolazis sva tri nivoa na Play Integrity i da li je Play Store certifikovan.
Moras otvoriti developer meni (developer options) u Play Store app, par puta se tapne na Build...

Drugari, imam na mobu i FB i Insta aplikacije koje koristim po 30ak minuta dnevno. Medjutim, iako je background usage disabled, one imaju po 5-6-7 sati istog i takodje su mi u top aplikacijama po potrosnji baterije iako se vrlo malo koriste. jel postoji neka alternativa za iste? WPA, lite verzija da vredi ili mrka kapa? Pixel9ProXL ako je bitno.

Drugari, imam na mobu i FB i Insta aplikacije koje koristim po 30ak minuta dnevno. Medjutim, iako je background usage disabled, one imaju po 5-6-7 sati istog i takodje su mi u top aplikacijama po potrosnji baterije iako se vrlo malo koriste. jel postoji neka alternativa za iste? WPA, lite verzija da vredi ili mrka kapa? Pixel9ProXL ako je bitno.
Ja ih drzim disabled pa kad zatreba udjem i posle opet disable i tjt

Za FB/Insta upste nemam Disable opciju, samo uninstall. Sta je bre ovo?

Za FB/Insta upste nemam Disable opciju, samo uninstall. Sta je bre ovo?
Mozda da probas da ih obrises, pa onda da ih instaliras pa vidi da li ces imati disable, jer su mozda dosli uz fon pa kao nemaju disable.

Nagadjam, ali eto ja na mom Pixelu imam disable i za fb i ig.

Nazad
Vrh Dno