Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

• Začetnik teme Začetnik teme mige
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako nije neka plasticna moze da se zakrpi kod vulkanizera za oko 150 kinti na onu presu. Inace u servisu ce ti uzeti bar 300 za ruke i staviti neku drugu gubu od jedno 600 bar. Nije tesko nego je malo nezgodno za laika skidati i vracati zadnji tocak

Ako zna kako da tange skloni “ta trane” , nista mu nece biti nezgodno.🤣🤣🤣

Poceo sam sam kad sam video koliko trebam cekati servis ,za 5 min posla. Snasao sam se i to bas sa zadnjom. Pre toga sam menjao i krpio pre 40g🤣🤣

Nadam se da mislis na unutrasnje,nove spoljne nisam uspeo.
pa valjda moraš da skineš spoljnu da bi zamenio unutrašnju

pa valjda moraš da skineš spoljnu da bi zamenio unutrašnju
Onda ne napises kako menjate gume,nego napises unutrasnje gume jer mi se buse. Moze se i spoljna menjati a i raseci,zar ne?😉

Stavis i prednji i zadnji zupcanik na najmanji pre skidanja to je tips& trick dobar 🙂
Ma ja to ne radim. Samo, ore nego što točak legne u žljeb, stavim lanac na bilo koji lančanika i stegnem točak. Posle okrenem par puta pedale i sve legne na mesto.
jel vi menjate sami gume?
Jel teško?
Gledao sam po yt, oni to za čas ali nisam nikad radio
Pogotovo mi zadnji točak deluje teško zbog zupčanika
Nije teško, a mora da se zna. Danas se prijatelju što je vozio sa mnom probušila guma u nekom selu. Em nedelja, em daleko. Zameni se za 5 minuta i stvarno je glupo zavisiti od nekoga za to.

Ma ja to ne radim. Samo, ore nego što točak legne u žljeb, stavim lanac na bilo koji lančanika i stegnem točak. Posle okrenem par puta pedale i sve legne na mesto.

Meni je lakše da pre skidanja zavrtim I prebacim i onda vratim na isto mesto, nego da skinem random, vratim random, pa zavrtim da on vrati gde treba da bude.
Svakako moram da zavrtim, pa biram da to uradim pre 🙂

Danas sam 109 km napraivo e-bike om. NS → Futog → Begeč → skela → Banoštor → Čerević/Sviloš → Divoš → Erdevik → lepo jezero Bruje → Moharač jezero i nazad. Tu kod Braše sam imao 3% baterije u povratku. I uz večeru se napunila dosta da se vratim u NS. Da li oni ultra laki bicikli od 8kg mogu isti put i uzbrdice zbog tankih profila guma i male težine uz sličan mali napor ili je prednost samo brzina ali napora ima uzbrdo?

Ma jok,uzbdro ide sam isto kao I elektro bicikl

Samo izaberi boju i trazi sto veci uspon,lakse ide na plus 12%

Pa uzbrdo me prosle nedelje taj scott tanki karbonski sivi i ostavio za par min ode on uzbrdo mada i vozač je iskusan ili bar ima propisno sve od opreme i ogromne noge.

Ma i on ima bateriju samo mu je bila puna, zato te ostavio.
haha...kakva pitanja postavljas takve i odgovore dobijas. 😂 😂 😂

Nazad
Vrh Dno