Subjektivno po meni Jackie Browndal je išta što je tarantino napravio loše?
Eh teško je naći najbolji ali ako se mora izabrati što se mene tiče PulP Fiction je broj jedan (možda zato što je bio ulaznica u njegov svet).Meni je vrhunac Tarantinove karijere Hateful Eight, sve pre i posle je usiljeno i slabije.
Reservoir Dogs je odlican doduse...
Ovde je jos ludji https://www.imdb.com/title/tt0107302/Bred je najbolji kao nakoksan ludak u 12 Monkeys jer je irl takav.
U Bullet Train boli koliko je ocajan. Mima Karadjic nivo imbecilnosti
Mnogi su mislili da je iz Dosijea X dok su skakali u Barutani ne znajući odakle je zapravo.Odličan Kalifornia, i čuveni People Can Fly citat Dejvida Duhovnog.
Taj ( Haightfull eight)mi bas nije legao, nekako mi sve usiljeno delovalo i pretenciozno i dosadno.Meni je vrhunac Tarantinove karijere Hateful Eight, sve pre i posle je usiljeno i slabije.
Reservoir Dogs je odlican doduse...
Čudo da ga tek sad gledaš... Ja razmišljam da ga repriziram. Ne samo zbog Sadie već i zbog Brendana koji je, posle Švracia, moja omiljena glumačka figura iz ranog detinjstva. ☺️The Whale kako glume ljudi, nema loše uloge. Na kraju posoljen sa malo patetike ali ništa strašno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari