david
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 645
Podseti me na horor iz 1987 istog imena “The hidden”Hidden (2015)
Neloš horor braće Duffer. Skroz korektan. Preporuka.
7/10
Nisam ga dugo gledao, ali ostavio mi je odlican utisak
Podseti me na horor iz 1987 istog imena “The hidden”Hidden (2015)
Neloš horor braće Duffer. Skroz korektan. Preporuka.
7/10
Један од најбољих филмова снимљених у бившој Југославији:Iznenadio sam se kada sam video da u partizanskom filmu glumi Harison Ford i jos nekoliko poznatih glumaca a da je film snimljen u Jugoslaviji.
Mislim da vredi pogledati ovaj nastavak poznatog WW2 filma ako volite da gledate stare ratne filmove iz proslog veka.
Ne zaboravi i ovaj simpatičan raspad film...sećam se da sam se raspao od smeha zbog Kjanua.Objektivno, malo bolji od Kijanua koj je najbolji bio Bilu i Tedu uloga života
Njegova uloga u Snatchu je neprikosnovena, bila sam nema u tim momentimaAu druže 😂 Očigledno postoji dosta ozlojeđenih ljudi ovde. Čovek je vrhunski glumac. Pogledajte samo kako je odglumio u Se7en ili Snatchu. Da ne pominjem Fight club. Može da se nabroji još gomila objektivno vrhunskih uloga koje je imao. E sad to što je mnogima trn u oku, to je priča za drugi put, da ne kažem za neku drugu profesiju možda, da se neko drugi pozabavi tim problemčićem. 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari