Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni uopste vise ne daje te popuste za coins. Gotovo sve je 1-2%. Ponesto bude 25%, i ekstremno retko bude 50% za neke predmete.
Makedonska zastava, pokusao i sa reinstalacijom app, ne vredi. Ne secam se kad sam poslednji put video veliki popust.

Ma njemu je iz nekog razloga flagovan nalog. Ako traje duže vremena možda je najbolje da probaš da otvoriš novi nalog.

Ima neko predlog za povoljan gps uredjaj za bicikl? Da meri brzinu i predjenu kilometrazu, samo to mi treba.

Meni danas stiglo 6 pošiljaka, od kojih su 4 oni pametni prekidači/senzori i gateway, plus neke gluposti nevezane za sve to. Sve u jednom paketu, 90rsd donela pošta. Kinezi su se brzo konsolidovali i prilagodili, pa sad očigledno grupišu sve što mogu.

Meni danas stiglo 6 pošiljaka, od kojih su 4 oni pametni prekidači/senzori i gateway, plus neke gluposti nevezane za sve to. Sve u jednom paketu, 90rsd donela pošta. Kinezi su se brzo konsolidovali i prilagodili, pa sad očigledno grupišu sve što mogu.
koji je shipping bio? super economy ?

Bio još pre 2-3 meseca nego imali samo jedan komad i odma se prodao 😀
Ili je onaj što su imali crko pa su morali da stave "out of stock" 😀

Pitanje: da li ljudi i dalje kupuju procesore na aliju i da li su prodavci skloni dogovoru?
S ovim novim automatizovanim sistemom obračuna dažbina isplati se uzimati skuplje stvari.

I just found this on AliExpress:
US $17.98 | GM New Arrivals Black Wooden Polarized Sunglasses for Men Bamboo Sunglasses Red UV400 Lenses Fashion Driving Shades Carton S5523

Drveni cvikeri 2 centa. Bili su 17 i tad su bili odlicna kupovina 😎 .

Nazad
Vrh Dno