Probao, nije mi legao, gori mi nego SwiftKey.Направите додатни Apple налог (типа USA) и са њиме се улогујте у Store и преузмите Gboard.
Meni radi normalnoDa li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Od poslednjeg ažuriranja izbacuje mi kao da je Vpn konekcija aktivna a nije?
Probao sam da i DNS profil obrišem, ne radi.
Ide tako ali meni treba da kartica koju stavim u ipad, da služi kao kartica za net, bude dostupna ili da se, kao u ovom slučaju sa dva iphona, prosledi poziv i poruka na iphone. Bukvalno sam prvo kupila cellular ipad a tek onda pročitala da ne mogu biti dostupna na toj kartici ako je budem koristila u ipad-u. Ima nešto da se vade duple kartice kod operatera ali to mi se baš ne plaća dodatno. Nego ne mogu da verujem da su tako napravili.Jesi ti sigurna u to posto moze obrnuto,to ja koristim.? Sve sa telefona ide i na ipad.
Usluga je besplatna uz 5ica i bit tarife.
Da li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Od poslednjeg ažuriranja izbacuje mi kao da je Vpn konekcija aktivna a nije?
Probao sam da i DNS profil obrišem, ne radi.
Da li je moguće da zeza beta 27?
Ma znam to nego mozda developer beta nesto zeza.Nije bitna verzija već da li je ovo uključeno i da li smeta možda gospodi iz BPŠ za njihovu aplikaciju.
Ne nije ni to. Jedino što mi pada na pamet je uključen developer mode zbog sideload-a aplikacija. Ali ne vidim razlog da bi stručnjaci to dirali kad ostale banke ne mare za te stvari.Izvinjavam se za off topic, ali dopuna koja može da znači 😃
MultiSIM u MTS-u je uz petice, tarife, besplatan 😃 Glavna kartica je i za pozive i sms, a ove dodatne nisu.
![]()
Postpejd: 5ica tarife – najbrža 5G mreža│mts
Aktiviraj 5G 5ica postpejd tarife i otkrij sve pogodnosti mts 5G mreže. Uživaj u moćnoj, brzoj i stabilnoj mreži nove generacije.mts.rs
Da nije do uključenog iCloud Privat Relay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari