Šta je novo?

iOS 27

Ne znam dal je samo kod mene ali ja na SwiftKey više ne mogu da kucam. Stalno gutam a jer mnogo baguje. Bar na mom starom ip 13.

Stigao novi CEO na čelu Apple kompanije.
Nadajmo se da mu je pradeda iz Šumadije 😂

Направите додатни Apple налог (типа USA) и са њиме се улогујте у Store и преузмите Gboard.

Мени је много бољи, иако није као на Андроиду.

Иначе сам испробао још неколико тастатура, али ми се уопште нису свиделе.

Znači ovaj buđavi apple je uveo da može na dva apple telefona da se deli jedna sim kartica ali ja na ipad ne mogu da ubacim sim karticu koja će da mi služi za internet a da mi zvoni telefon ako me neko zove na taj broj ili mi pošalje sms. Baš sjajno, nema šta.

Jesi ti sigurna u to posto moze obrnuto,to ja koristim.? Sve sa telefona ide i na ipad.

Da li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Od poslednjeg ažuriranja izbacuje mi kao da je Vpn konekcija aktivna a nije?
Probao sam da i DNS profil obrišem, ne radi.
Da li je moguće da zeza beta 27?

Prilozi

• IMG_5312.webp
    IMG_5312.webp
    13.3 KB · Pregleda: 17
  • IMG_5386.webp
    IMG_5386.webp
    18.9 KB · Pregleda: 14
Jesi ti sigurna u to posto moze obrnuto,to ja koristim.? Sve sa telefona ide i na ipad.
Ide tako ali meni treba da kartica koju stavim u ipad, da služi kao kartica za net, bude dostupna ili da se, kao u ovom slučaju sa dva iphona, prosledi poziv i poruka na iphone. Bukvalno sam prvo kupila cellular ipad a tek onda pročitala da ne mogu biti dostupna na toj kartici ako je budem koristila u ipad-u. Ima nešto da se vade duple kartice kod operatera ali to mi se baš ne plaća dodatno. Nego ne mogu da verujem da su tako napravili.

Izvinjavam se za off topic, ali dopuna koja može da znači 😃

MultiSIM u MTS-u je uz petice, tarife, besplatan 😃 Glavna kartica je i za pozive i sms, a ove dodatne nisu.

Usluga je besplatna uz 5ica i bit tarife.

Da li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Od poslednjeg ažuriranja izbacuje mi kao da je Vpn konekcija aktivna a nije?
Probao sam da i DNS profil obrišem, ne radi.
Da li je moguće da zeza beta 27?

Da nije do uključenog iCloud Privat Relay.

Poslednja izmena:
Koja verzija ios?

Nije bitna verzija već da li je ovo uključeno i da li smeta možda gospodi iz BPŠ za njihovu aplikaciju.

Nije bitna verzija već da li je ovo uključeno i da li smeta možda gospodi iz BPŠ za njihovu aplikaciju.
Ma znam to nego mozda developer beta nesto zeza.
Izvinjavam se za off topic, ali dopuna koja može da znači 😃

MultiSIM u MTS-u je uz petice, tarife, besplatan 😃 Glavna kartica je i za pozive i sms, a ove dodatne nisu.

Da nije do uključenog iCloud Privat Relay.
Ne nije ni to. Jedino što mi pada na pamet je uključen developer mode zbog sideload-a aplikacija. Ali ne vidim razlog da bi stručnjaci to dirali kad ostale banke ne mare za te stvari.

Developer mod smeta, koliko znam i kod androida. Mislim da je teško doskočiti načinu razmišljanja njihovog IT sektora.

Nazad
Vrh Dno