Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Juce sam naleteo na ovaj film ali nisam odgledao ceo pa ne mogu da procenim kakav je.
Otprilike druga polovina filma je bila zanimljiva i licila na klasican WW2 film snimljen u drugoj polovini proslog veka.
Iznenadio sam se kada sam video da u partizanskom filmu glumi Harison Ford i jos nekoliko poznatih glumaca a da je film snimljen u Jugoslaviji.
Mislim da vredi pogledati ovaj nastavak poznatog WW2 filma ako volite da gledate stare ratne filmove iz proslog veka.

Očigledno ti nije poznata Yu kinematografija nakon drugog svetskog rata i koliko bila svetski poznata. U gotovo svim je bilo velikih imena
Inače su mnogi naši glumci bili angažovani i u USA produkciji, bilo ratnoj bilo Western. Gidra naprimer

Motor City

Налетео сам читајући критике за неке друге филмове.
Насиља на лопате али је зато дијалога јако мало. Тачније, често се само види да ликови разговарају, не чују се сви разговори јер су покривени или музиком или неким другим звуком.

Pandorum (2009)
Солидан сф, подсетио ме је мало на онај филм са возом и Крис Евансом. Хвала вам на препоруци.

I ja sam odgledao Motor City, zbog citanja vasih posteva. Meni je bio malo cudan na pocetku bez dijaloga, ali na kraju uopste mi nisu ni trebali, jer mi bas legla radnja filma, i prica je takva da ne treba dijalozi a sve skontas. Odlican film.
Ok ima tu malo nekih naivnosti, ali ok,

Marion Cotillard? Ufff
Pogledaj Rust and Bone, npr. Od mene 8-ca za film, a ona je extra

Nazad
Vrh Dno