Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2026) - FAQ u prvoj poruci

Prestao sam da gledam iskreno, samo neka nastave LP..PP i bice to ok, gore dole neki dan, nebitno

Do 9 dana... Bogami ja se načekah, zvao sam i Bex, pojma nemaju šta se dešava, ne znaju ništa da mi kažu, a ovo što čekam preko mesec dana mi baš hitno, neka sitna elektronika, 3 prekidača, košta 10 evra, ali ne mogu nigde kod nas da ih nađem.
1788361879425.webp

Arrived at linehaul office
Carrier note: Flight arrived at BEG2026-08-30 11:40:00 GMT+1

Kakva je situacija sad, koliko dana okvirno treba do viber poruke za CN>>PJ..posiljku ?

I ja sam u slicnoj situaciji. Jedan sa CN mi je 30-og isto to "arrived at BEG...."
Izvukao sam iz poruka kada mi je stizalo par stvari sa PJ RS brojevima u aprilu.
Gledam sada na 17track kakva je bila situacija tada.
Jedan su mi doneli licno, drugi je ostavljen u paketomatu.
Od kako su stigli kod nas do isporuke ili preuzimanja paketa iz paketomata je proslo 7 dana.
Licno koji je isporucen je donesen sedmi dan od kada je stigao paket kod nas (11202).
Ovaj drugi u paketomatu je ostavljen sesti dan od kada je stigao kod nas. Ja sam ga preuzeo sutradan.
Oba su stigla u toku radne nedelje. Kapiram jer je 30-i bila nedelja da to moze da prolongira 2-3 dana celokupni zahvat.

Sad sam pregledao neke stare pj pošiljke, možda nije loše napomenuti ovde, da se za neke uglavnom malo veće pošiljke dobija viber poruka (sms ako viber nije dostupan) dan pre vezano za preusmerenje na paketomat, ako se ista ne preusmeri onda se sutra ujutro dobija poruka o isporuci u toku dana kao i iznos plaćanja gde iste nosi post express uglavnom, dok za manje pošiljke poruke stižu uglavnom ujutro iz lokalne pošte pre nego poštar krene na teren, isto kao za LA pošiljke, u njima stoji iznos za plaćanje i njih nosi lokalni poštar ili eventualno pozovu iz pošte za preuzimanje i plaćanje kod njih.

Mrdnuo se moj CN.
  • Kaze Import customs clearence complete. Customs clearence of goods completed
  • Received by local delivery company. Receipt (Note:VAT will be collected by Serbian Post from the recipient upon delivery. VAT Fee(RSD): 100)

To valjda znaci sutra bi trebalo da stigne. Tj. danas....proslo 12.
Sumnjivo mi je ovo da ce mi naplatiti samo 100 kinti do duse....

@seizmos vidi jel se i tvoja pokrenula

@Bocko Bockovic, jeste, stigle su, 4 sam cekao. Za neke vat 40, za neke 380, sve je ok sto se pdv-a tice, samo da nema onih bezobraznih nameta od 210 din.

Za neke juče poruka za paketomat, pa su jutros poslali poruke o isporuci za sve jer nisam ništa preusmerio juče.

CNG, UT, LP sve stoji još od kraja avgusta...sve imaju status

Arrived at linehaul office

Izgleda da forciraju LPxxxxPP samo da potraje

AliExpress Selection Standard
Tracking number: LP003xxxx35PP

Pošiljka iz EU
LP - LT oznaka

05.09.2026
11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Приспелa

Zar ne treba da spammuje podnošenje na carinski pregled svaki dan status ili da je puste ako neće ići na carinu? Nije se ništa promenilo u pitanju je ruter. Ne znam kako ide sada ali baš baš pre je išlo 2 nedelje tačno na carini što je neverovatno

Moj LA...HU od kraja jula se jos nigde ne pojavljuje pod tim brojem,samo ga ima pod vise razlicitih CNG... A i ti CNG su do sada najmanje tri puta prolazili kroz neke carine,ko da uvozim tenkove i podmornice a ne glupost sa alija

• Like
Reagovanja: G17
Do 9 dana... Bogami ja se načekah, zvao sam i Bex, pojma nemaju šta se dešava, ne znaju ništa da mi kažu, a ovo što čekam preko mesec dana mi baš hitno, neka sitna elektronika, 3 prekidača, košta 10 evra, ali ne mogu nigde kod nas da ih nađem.
Pogledajte prilog 551958
Samo da javim, zvao sam špediciju u Bexu, paketi su vraćeni jer nisam dostavio dokumentaciju za carinjenje, niko mi ništa nije ni javio, nit pisao na mejl (iako oni tvrde da su poslali), nit je u spamu, nigde ništa. Ovakvu neprofesionalnost nisam video uopšte, iskreno se nadam da mi nijedan idući paket ne ide preko Bexa. Postoji li način nekome da se žalim za ovo?

Zar ne treba da spammuje podnošenje na carinski pregled svaki dan status ili da je puste ako neće ići na carinu? Nije se ništa promenilo u pitanju je ruter. Ne znam kako ide sada ali baš baš pre je išlo 2 nedelje tačno na carini što je neverovatno
Nema tog spamovanja već godinama. Promeniće se status kada prođe carinu. Meni stoji bez promena od 31.8.

• Like
Pošiljka LP_PP bex treba da je isporuci stiglo mi obaveštenje, zvao me kurir ali nisam mogao da se javim.
Posle mi stigne poruka da je pokušana dostava i da će paket biti u bex poslovnici...naredna 3 dana.

U Pančevu ima dva paket Shop-a, mogli su adresu da naznače...
Samo da nije na Pančevačkom putu još onaj glavni centar 😆

@Mrljesana Nisu spremni oni za ovo. Izgleda da se tek sada uce i prilagodjavaju. Zvali me 3 puta za isti paket 3 dana da me pitaju da li hocu da ga preuzmem u paket shopu ili da mi ga donese kurir.
Bilo kakvo potpitanje da sam im postavio, npr. "Da li cete mi slati sms, ako ne koristim Viber da me obavestite kada je paket u paket shopu?". Odgovor: "🦗🦗muk🦗🦗" i posle neprijatnih 30 sekundi tisine, kaze "Stvarno ne znam....".
Reko' dajte onda bolje kurira.

Malo se pomera, jel ovo znači da je ocarinjen ili tek ide na carinu, ako je ovo druga onda tek neće skoro?

ДатумМестоСтатусПотписник
08.09.2026 13:14:0510250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊАОтпремa
08.09.2026 13:13:2710250 ПОШТА ЦАРИЊЕЊА*Отпремљенa
05.09.2026 14:49:0411003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
02.09.2026 03:12:00LT-LTVNOAПриспелa
31.08.2026 09:30:00(Litvanija)Пријем

Probaj ime i prezime sa ili bez kvačica

• Like
Jesam

Ponekad kasni. Možda će se videti sutra ujutro. A u polje za ime bi trebalo ono šta se vidi na sajtu pošte, mada se to vidi tek kada je zaduže za dostavu. Ponekad im upadne i deo adrese i slično.

• Like
CN posiljka BEG od 04.09 ,stigla mi poruka sa PJ brojem sa linkom zaa preusmerenje na paketomat

Takođe i par mojih iz avgusta. Čekali da se napuni tovarni prostor pa poleteli 🙂.

Kod mene bexov LP...PP posle 13 dana jos nije stigao, danima stoji na carini.
Inace su stizali posle 9-10 dana.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno