Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Meni uopste vise ne daje te popuste za coins. Gotovo sve je 1-2%. Ponesto bude 25%, i ekstremno retko bude 50% za neke predmete.
Makedonska zastava, pokusao i sa reinstalacijom app, ne vredi. Ne secam se kad sam poslednji put video veliki popust.

Ma njemu je iz nekog razloga flagovan nalog. Ako traje duže vremena možda je najbolje da probaš da otvoriš novi nalog.

Ima neko predlog za povoljan gps uredjaj za bicikl? Da meri brzinu i predjenu kilometrazu, samo to mi treba.

Meni danas stiglo 6 pošiljaka, od kojih su 4 oni pametni prekidači/senzori i gateway, plus neke gluposti nevezane za sve to. Sve u jednom paketu, 90rsd donela pošta. Kinezi su se brzo konsolidovali i prilagodili, pa sad očigledno grupišu sve što mogu.

Meni danas stiglo 6 pošiljaka, od kojih su 4 oni pametni prekidači/senzori i gateway, plus neke gluposti nevezane za sve to. Sve u jednom paketu, 90rsd donela pošta. Kinezi su se brzo konsolidovali i prilagodili, pa sad očigledno grupišu sve što mogu.
koji je shipping bio? super economy ?

Bio još pre 2-3 meseca nego imali samo jedan komad i odma se prodao 😀
Ili je onaj što su imali crko pa su morali da stave "out of stock" 😀

Pitanje: da li ljudi i dalje kupuju procesore na aliju i da li su prodavci skloni dogovoru?
S ovim novim automatizovanim sistemom obračuna dažbina isplati se uzimati skuplje stvari.

I just found this on AliExpress:
US $17.98 | GM New Arrivals Black Wooden Polarized Sunglasses for Men Bamboo Sunglasses Red UV400 Lenses Fashion Driving Shades Carton S5523

Drveni cvikeri 2 centa. Bili su 17 i tad su bili odlicna kupovina 😎 .

jel ovo pocelo vec da na svaki paket salju 250 usluge ili se tako pogodilo, meni do pre pola meseca stiglo desetak sitnih posiljaka bez ikakve dodatne naknade (mi idemo na jugu preko carine Nis ako se ne varam) ali kolegi stigle 2-3 sitne na svaku 250 placanje..... i to neke sitne gluposti ispod jednog evra.....

Čeburaška mikrodžig glavice za ribolov na 95%

I just found this on AliExpress:
BassLegend Fishing Cheburashka Sinker Jig Head Snap Soft Lure Fishing Tackle Weights 2g 3g 4g 5g 6g 8g 10g 12g

Tu na Coins stranici mogu da se nađu ok cene (za stvari koje ste gledali) ali je velika većina Choice i SuperDeals koje su "Shopped by Aliexpress" čini mi se da će to većinom završiti u pošti tako da tu ide onih 210 dinara, za Toocki kabl od 40 centi... ne hvala, ako sam kupio zato što je bilo jeftino (a ima i upotrebnu vrednost price) ipak će ići nazad, na zahtev banke.

Meni su Toocki kablovi od 40 din stigli bex-om čini mi se. Znam da sam platio samo 10 dinara po komadu (5 kupio). Svaki je stigao pojedinačno, imao svoj kod (4 od 5 stiglo isti dan, peti sutradan), ne sastavljaju pošiljke.

Nazad
Vrh Dno