Ovo 450 i 2450 je za dve 5-ice XL ?!
To ukupno jace od 60% popusta...
.
Muke sa mts-om nikad dosta... *** nikad za sebe ne bih rekla da sam mazohista i onda se uredno samodemantujem 😀
Uglavnom, pisala sam već da planiram "selidbu" na 5L, prvenstveno zbog besplatnog MOVE tokom celog ugovora, pošto mi to taman popunjava pozamašnu rupu u kablovskoj (Jotel) za relativno sitne pare.
Potvrde mi mejlom da mi ostaje 50% na paket, super. Prebacim juče paket na 5L, sve prođe u najboljem redu, super.
Move mi još uvek u promo gratis periodu, to ističe 12. avgusta pa kreće naplata, do sada super.
Posle prelaska na paket gde je Move besplatan istom ostaje da kucka sat do naplate, e to već nije super.
Pokušam da se dogovorim prvo s Milom, onda sa "živim" agentom na chatu, mrka kapa. Obrnem call centar.
Posle cele večnosti (~45 minuta) dobijem agenticu. Sve ona lepo proverila, kaže bag u sistemu (pošto sam očigledno jedina ili makar prva budala koja je to uradila u istoriji mts-a) i da deaktiviram/reaktiviram Move.
Ok, super - ali Move kad se deaktivira, ostaje aktivan do kraja meseca nakon čega se stvarno deaktivira, uz brisanje korisničkog profila, blablabla - cela stranica sa upozorenjem iskoči na tom koraku. No bueno.
Kaže operatorka nema druge, toeto, razgovori se snimaju tako da mora da bude kako je ona rekla, pa ako bude problema (khm khm) slobodno se javite ponovo.
...ups. 💩💀
Naravoučenije: ne budite ja i ne eksperimentišite, sve su šanse da se desi eksplozija i da izginete na pravdi boga.
Znači ne gine mi da se jebavam s njima za ponovno aktiviranje MOVE pošto mi je operatorka na četu rekla da deaktiviram/aktiviram app. Lepota 🙂
Daju li ovo i za prelazak sa A1?Daju isti popust. Ja sam imao Soko Lite, uzeo 5icu M. Nudili 50%, tražio i dobio 60%.
5ica S - 70%
5ica M - 60-70%
5ica L - 60%
5ica XL - 50%
Kroz iskustva ljudi sa foruma, ovo je najčešće ono što može da se dobije za nabrojane tarife. Naravno, bilo je situacija gde je neko prošao bolje za ove više tarife, ali ovo je neki standard.
ne, probao sam ,to je samo za zadržavanje korisnika. za prelazak sa A1 daju 24*50%Daju li ovo i za prelazak sa A1?
Mogao bi da probaš mejlom, uz adekvatno elektronski potpisan dokument, ali nema garancije da će proći. Nekima je to polazilo za rukom sa MTS-om, nekima ne.Lično mora (tteba) u poslovnici ili moze emailom?
Ovo je iz iskustva ili pretpostavljaš? Dosad smo imali potvrdu da primenjuju otkazni rok kod fiksnih usluga, dok je za mobilne bilo nepoznato, jer se prosto niko nije javio sa nekim iskustvom. Svakako, ako bi se neko našao u situaciji da mu ne dozvoljavaju raskid na licu mesta, moja preporuka je da prevaci broj na pripejd u A1, čime izbgava veće troškove u MTS-u, a pride dobija besplatan saobraćaj u A1, koji može da posluži. Isto odavno predlažem i Yettelovim korisnicima, buduži da tamo stvarno ima otkazni rok i za čiste mobilne pakete.30 dana podneseš zahtev za raskid, posle 30 dana biće raskinut, nema šta da vraćaš karticu, ionako će biti neaktivna, broj se gasi.
Teško da ćeš to dobiti bez zahteva za prenos.dal je neko slicno trazio ?
Samo pretpostavljam na osnovu https://mts.rs/Binary/13456/Opsti-u...ja-precisceni-tekst-u-primeni-od-1.7.2025.pdfOvo je iz iskustva ili pretpostavljaš? Dosad smo imali potvrdu da primenjuju otkazni rok kod fiksnih usluga, dok je za mobilne bilo nepoznato, jer se prosto niko nije javio sa nekim iskustvom. Svakako, ako bi se neko našao u situaciji da mu ne dozvoljavaju raskid na licu mesta, moja preporuka je da prevaci broj na pripejd u A1, čime izbgava veće troškove u MTS-u, a pride dobija besplatan saobraćaj u A1, koji može da posluži. Isto odavno predlažem i Yettelovim korisnicima, buduži da tamo stvarno ima otkazni rok i za čiste mobilne pakete.

To je maksimalni rok, a može da bude i kraći, tj. tačan zavisi od interne odluke. Kao što se vidi iz naslova dokumenta, ovakvi su opšti uslovi još od jula prošle godine, isto kao i za fiksne usluge. Ipak, za fiksne su zaključno sa martom ove godine imali otkazni rok od nula dana, a onda su u aprilu udarili maksimalnih trideset. Za mobilne nemamo nikakvu potvrdu.Samo pretpostavljam na osnovu https://mts.rs/Binary/13456/Opsti-u...ja-precisceni-tekst-u-primeni-od-1.7.2025.pdf
Pa da, RATEL-ova pravila prenosa su iznad MTS-ovih internih pravila. Otud i moj predlog sa prenosom mobilnog broja, ako bi bilo potrebe za tim.jer mi je A1 rekao da nema potrebe za raskidom kad je prenos
U vezi mog pitanja i dobijenih odgovora i predlogaKo zna kako se raskida trajno usluga za neki broj?
Da li treba mesec ili 30 dana pre siteka ugovora i UO najaviti prestanak usluge sa danom isteka UO ili se na dan isteka vraca kartica i tu prestaje usluga?
Lično mora (tteba) u poslovnici ili moze emailom?
Imam jedan broj koji cu da ugasim u decembru kad mu istekne UO pa zato pitam...
Nemam el. potpis u LK.Mogao bi da probaš mejlom, uz adekvatno elektronski potpisan dokument, ali nema garancije da će proći. Nekima je to polazilo za rukom sa MTS-om, nekima ne.
Citajuci odgovr na moje pitanje dosetio sam se da mogu da odem i raskinem ugovor, ugasim broj i platim preostale racune zakljucno sa decembrom.Ovo je iz iskustva ili pretpostavljaš? Dosad smo imali potvrdu da primenjuju otkazni rok kod fiksnih usluga, dok je za mobilne bilo nepoznato, jer se prosto niko nije javio sa nekim iskustvom. Svakako, ako bi se neko našao u situaciji da mu ne dozvoljavaju raskid na licu mesta, moja preporuka je da prevaci broj na pripejd u A1, čime izbgava veće troškove u MTS-u, a pride dobija besplatan saobraćaj u A1, koji može da posluži. Isto odavno predlažem i Yettelovim korisnicima, buduži da tamo stvarno ima otkazni rok i za čiste mobilne pakete.
Isto razmišljamo, ponuda je katastrofa i skupa. Trenutno plaćam punu cenu na Mobile M I sa 50% popusta uskoro kad istekne uopšte mi nije primamljivo. Još stavili 150mbit limit brzine a plaća se premium cena. Nebuloza teška.@fiy ,Znam za to prvo, ako bi hteo da ostanem u Yettelu, ali loša ponuda paketa skroz,nesto smanjili, a podigli cenu..
Ako se stvarno sve dobija ono iz 5ica M, za 400+400 gb interneta,kao i 21 gb u romingu, sve to za 1800 din ako se dobije 50%,pa gde ima jos takva ponuda? .. Plus one aplikacije i sto mogu zvati mtel u okolnim zemljama.
OK, znaci da nadjem nekog agenta iz Mts-a pa da se čujem sa njim.
Neko da mi da broj agenta iz MTS?

Ima daleko više razloga od roming gigabajta za odluku zašto želim koristiti neki tarifni paketSamo da imate na umu da će roming za EU verovatno biti ukinut u januaru, pa ti roming GB verovatno ne treba da utiču na odluku koji paket uzeti za naredne 2 godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari