Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024 / 2025 / 2026)

Aplikacija ne može da se koristi dok razgovarate sa nekim preko telefona. 😂

Није мало, с обзиром да рачун котистим за онлине куповине, али, тему .
I ja mislim da nije malo.
Toliko me košta npr telefoniranje za mesec dana i sl.
A pošto sam u godinama kada poslove biram rigoroznije nego neko nove telefone, haha.. često ne radim po nekoliko meseci, a održavanje se naplaćuje, jer redovno trošim sredstva. Pa mi to nekako bude trošak preko.
Mada.. da budemo realni, to je zato što uživam u komforu online plaćanje računa i sl, jer bih mogao jednom podići novac i otići i plaćati kome i kada šta treba.
Tada ne bih imao promene na računu, pa ni taj trošak.

Razmišljao sam o onom osnovnom računu, on je jeftiniji. Ali, nisam baš shvatio u čemu je razlika i da li bi mi odgovarao.

I tako.. prođe neko vreme, ponovo počnem negde raditi malo, pa zaboravim na tih 340 dinara.
Računam da ima zašto je toliko koliko je. Mada, i dalje ne znam u čemu je prednost u odnosu na jeftinije varijante..

Ја има бесплатни рачун код РБ за све остало, код БПШ само онлине куповине и пробао сам јуче да пребацим нешто еврића на пејпал, да имам за мање куповине и неће да се повеже!

da napomenem da nije tacno da se u svakoj banci ne postupa po ostavinskoj raspravi i zabranjuje otvaranje racuna maloletnom licu sa ovlascenim punoletnim. deca nikada ne bi naucila da stede u ovoj zemlji da je tako. isto tako i limit podizanja novca od 5k je besmislica izmisljena od strane slucajnog radnika banke ako je raspolozen da maltretira klijenta.

sto se tice maloletnih lica i novca, nbs je tumacila zakon i prepustila bankama da same odluce kako ce se primenjivati i tumaciti. ova banka trazi za sve uplitanje centra dok u vecini banaka se, naravno, ne trazi. po zakonu clanu i stavu u pitanju je novac velike vrednosti ili nekretnine. ova firma smatra da je novac velike vrednosti i 1e i 10e, dok samo za taksu za molbu centru treba 1400 dinara. mislim da je jasno kako sve to funkcionise ovde i o kakvoj shemi se radi vise godina.

sto se tice limita od 5k koji nikada nije postojao, to moze da prihvati neko ko voli da pati od stokholmskog sindroma. svako ima pravo da podigne koliko god zeli svojih para a moze da zavisi jedino da li ekspozitura raspolaze tim novcem pa se cesto najavljuju iznosi od 10,20 i vise hiljada evra za svaki slucaj. niko ne moze da vam zabrani da podignete 200.000 evra vasih para ako su vam na racunu ako ekspozitura ima. nisam 200k, podizao sam i 50 60k bez najava nikada nisam imao problem niti sam mislio da neki problem u vezi toga uopste postoji. naravno ne kod ovih. ovaj limit od 5 je cisto besmisleno bahacenje. samo neko ko voli da bude kinjen moze da proda nekretninu za npr 300.000e i da prihvati da je normalno da 60x ide u banku da podigne svoje sopstvene pare.

Ја има бесплатни рачун код РБ за све остало
Ako misliš na dinarski depozit bez posebne namene, koji bi ti služio kao račun gde hoćeš da skloniš novac sa tekućeg iRačuna, to moraš da otvoriš u ekspozituri:
Код БПШ само онлине куповине и пробао сам јуче да пребацим нешто еврића на пејпал, да имам за мање куповине и неће да се повеже!
Uplata na PayPal balans nije moguća, već isključivo potrošnja po kartici kada je isti prazan ili ima nedovoljno sredstava. Ukoliko se prebacivanje deviza odnosi na to tako što bi ti ih neka platforma uplatila, onda ima smisla.

Nazad
Vrh Dno