milos0888
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2013
- Poena
- 335
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 9 7900
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
- RAM
- 64gb DDR5 6000Mhz
- GPU
- RX 9070 XT
- Storage
- Samsung 970 1tb, 3xhdd
- Zvuk
- Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
- PSU
- Corsair RM850X
- Kućište
- Antec C8 Curved Wood
- Monitor
- LG 43' 4k
- Miš & tastatura
- Logitech MX
- Laptop
- Macbook Air M3
- Mobilni telefon
- Iphone 15 pro
- Pametni uređaji
- Apple watch SE-Huawei GT4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
C24 ili ING cu kao glavnu verovatno. Ali svakako cu kes da ponesem pa cu da vidim da l cu da ga trosim direktno ili da ubacim na racunAko se selis u DE, nemoj da ti Revolut bude glavni racun, najbolje je da imas neku "brick & mortar" banku, npr Detsche Bank.
Razlog je taj sto Revolut moze lako da ti blokira racun ako im je bilo sta sumnjivo, a kako si nov i deponujes vecu sumu na racun, nije nemoguce. Isto je i sa ostalim Neobankama (N26, Trade Republic). Ako se to desi, mozes nedeljama ili mesecima da budes blokiran i bespomocan, jer nikome ne mozes direktno da se obratis.
Plus ne znam kako ces na Revolutu da uplatis kes ;-) kao i kod ostalih Neobanaka ako je suma veca od npr 200 Eur.
Deutsche Bank i ostali imaju bankomate gde je uplata moguca, ali za svaku uplatu u kesu preko 5k eur mislim, moze da ne prihvati, onda moras na "blagajnu" sa dokazom o poreklu novca. Mislim da mozes da pitas ChatGPT da ti da vise detalja. Isto i ako saljes sebi na racun, moras da proveris sa support-om banke ili sa sluzbenikom - samo vodi racuna da ako zelis da pricas sa osobom uglavnom moras da imas termin (koji se ceka).
Revolut koristi kao dodatnu banku iskljucivo.