Nije, tu su negde.Moguće da je knjiga bolja,
Meni je fascinantno što se do sada niko nije drznuo da ekranizuje treću i četvrtu knjigu Klarkove kvadrilogije - 2061: Treća Odiseja i 3001: Konačna Odiseja.Odiseja 2001 - vizuelno remek delo ali je Kjubrik previše isekao i ostavio praznine (sa namerom). Neverovatno proročki sa AI kompjuterom koji ima kotradiktorne zadatke
Odiseja 2010 - meni je više legla jer odgovara na pitanja iz prvog dela i po strukturi više liči na film
Aha, Foster je potpuni genije za uloge negativaca, moj prvi susret s njim je bio u 3:10 to Yuma (2007).Motor City
Ok film, neobican koncept i vrh muzika koja se uklapa odlicno. Moozda malo razvucen na momente.Ben Foster odlicno odglumio.
Od mene 7/10
Jedva sam izdrzao da odgledam ovo do kraja. Usporeno dosadno. Cekam da se nesto desi i nista.Auh da, totalno sam zaboravio Hell or High Water sa Bridgesom, odlican je tu bio!
Ali nije bio lead
EDIT:
Na taj si film mislio, isto mi je bio skroz OK, ali se recimo ne secam radnje, cak i ako sam je malopre procitao da se podsetim...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari