Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Opcija da igras kao pandur fali GTA serijalu.
Bilo bi vrh da se na kraju igre otvori ta opcija sa sve sistemom napredovanja, budzenja opreme, nivoa pojacanja koje mozes da pozoves itd.

Ali mnogo bi to bilo za single player, cilj je da se igraci sto pre sjate u online. Onaj TGG kaze da necete moci da kupujete nove kuce/stanove npr. A u onlineu to je ja mislim glavna atrakcija za trosenje novca. Biras dizajn za apartman pa imas dobar pogled, pa garaza sa kolima. Ovde to prc.

Stvarno možete na 30fps da igrate igru?

Meni je 50 neka donja granica.
Ja kao okoreli pripadnik PCMR ne bi mogao.
Možda ako je baš skoro pa zakucanih 30 FPS pa ajdena TV-u. Ali generalno veliki FPS mi daje drugi dimenziju svakoj igri jer mi na živce ide blur koji se dešava zbog načina kako TFT ekrani prikazuju sliku. Zato imamo sad ove monitore od 540+Hz itd. A nekad na CRT 75Hz bilo dovoljno i pravilo ludilo dobru sliku u pokretu.

Side note:

Malo mi sad žao što eto su ograničeni skoro 7 godina starim hardverom na konzolama. A vidi se engine cedi suvu drenovinu iz PS5.
Ovo kad našteluju za PC (i next gen konzole) ima bruka da izgleda, wow efekat kao kad je RDR2 izašao za PC.

I vidi se da RT mogućnosti su koristili pametno, jer jako je skup render kad hoćeš na tako starijem RT hardware da izvedeš nešto da izgleda fully RT ili više efekata.

Sad zamislite ovo PC verzija 60FPS, 4K full Path Tracing, noćna vožnja pored mora sa sve svetlima od meseca, grad i kola 😍.
Ili neko napucavanje u večernim satim i flashevi od puški se vide gde treba.
Jest da treba RTX 5090, ali eto kako može GTA VI da izgleda za par godina.

Poslednja izmena:
Opcija da igras kao pandur fali GTA serijalu.
Bilo bi vrh da se na kraju igre otvori ta opcija sa sve sistemom napredovanja, budzenja opreme, nivoa pojacanja koje mozes da pozoves itd.

Ali mnogo bi to bilo za single player, cilj je da se igraci sto pre sjate u online. Onaj TGG kaze da necete moci da kupujete nove kuce/stanove npr. A u onlineu to je ja mislim glavna atrakcija za trosenje novca. Biras dizajn za apartman pa imas dobar pogled, pa garaza sa kolima. Ovde to prc.
Biće to u online 100%. Napraviće oni finu live service igru od ovoga.
Još ako ubace gde biraš ulogu koju igraš pandur ili krimos 😀 pa jurnjava po gradu.

Generalno ok ali, usrase ga sa 30 fps to nije smelo nikako posle toliko godina i rada ispod 60 nije smelo da se prica.
Mnogo blura, njesra stamina i ostali barovi i minimapa na ekranu kao da igras Sims a ne gta, moje misljenje.

Zar nije uvek tako kad nešto izlazi na kraju generacije. Cede ga da izgleda što bolje. Lično me briga za toliko detalja mogli su malo da ga osakate pa da ide u 60fps ali nije to samo do grafike već i br NPC njihova interakcija i ostalo. Prosečan korisnik nema blage veze da li igra u 30 fps.

GTA 6 Lets You Throw Dog Poop At People
Screenshot-2026-08-28-at-12.03.00-PM.png

Jel zna neko da li je ikada za neku igru bilo ovoliko priče, iščekivanja!? 🙂

Meni samo nije jasno zašto ovo izlazi za niche konzolu kao što je Xbox Series S ili generalno Xbox koji je komplet nebitan u 2026. godini a ne izlazi za Switch 2 koji je hardverski tu negde sa Series S.
Vala da znaš. Valjalo bi da bude Sony ekskluziva only zar ne? Potpuno se slažem.

Stvarno možete na 30fps da igrate igru?

RDR2 je 30 fps, ne sećam se da mi je nešto smetalo.

Doduše, kao neko ko je startovao od 8-bitnih igara, stvarno ne mogu da se žalim za broj frejmova po sekundi ako sve ostalo bude kako treba. A nema sumnje da će biti i 60 fps, samo na sledećoj generaciji konzola, kao što smo i pričali. I na PC-u, naravno.

Svako bi trebalo da može primetiti razliku između 30 i 60 FPS-a. Sa druge strane ako nema-nema. Šta ćemo sad...

Ovo ladno reskin petice. Ovo bi trebalo da izbace kao besplatnu expanziju petice i da krenu da prave pravu igru.

Analiza DF-a. Da li je zaista tako?...

kakvih crnih 40.... 60 je neki minimum, i to je danas stvarno minimum minimuma.... ljudima seckaju telefoni na 60fps, a kao ce da igra igru na 30-40fps i da uziva u njoj, how yes no

Nazad
Vrh Dno