Iju pa ovo je extra!Link ka 13 gb videu sa Rockstarovog sajta
Isto. Znaci ono sto su uradili s njim u petici je nesto najbolje ikada. Savrsenstvo.Fali mi ludi Trevor u novom delu.. Ovaj par mi deluje nekako mlako. Jel potvrđeno da se samo sa ovim parom igra ili ce biti još po neka poslastica tipa Trevor 😀?
Pa dobro bice 4 lika 2040 godine tad izlazi Gta 7.![]()
GTA 6 almost had four playable characters instead of just Jason and Lucia - Dexerto
Rockstar Games briefly considered giving GTA 6 four playable protagonists before ultimately deciding to focus the story on Jason and Lucia.www.dexerto.com
Razmišljali su i o četiri glavna igriva lika, na kraju su ipak odustali od te ideje.
Digital Foundry; GTA 6: An Extended Look Analysis - "Perhaps the Most Impressive Showcase We've Ever Seen in Real-Time Rendering"
Ja kao okoreli pripadnik PCMR ne bi mogao.Stvarno možete na 30fps da igrate igru?
Meni je 50 neka donja granica.
Biće to u online 100%. Napraviće oni finu live service igru od ovoga.Opcija da igras kao pandur fali GTA serijalu.
Bilo bi vrh da se na kraju igre otvori ta opcija sa sve sistemom napredovanja, budzenja opreme, nivoa pojacanja koje mozes da pozoves itd.
Ali mnogo bi to bilo za single player, cilj je da se igraci sto pre sjate u online. Onaj TGG kaze da necete moci da kupujete nove kuce/stanove npr. A u onlineu to je ja mislim glavna atrakcija za trosenje novca. Biras dizajn za apartman pa imas dobar pogled, pa garaza sa kolima. Ovde to prc.
To ko kaže laže, pogotovo dva ekrana jedan pored drugog. Zato performance mode all the way...Meni je fascinantno da neko ne može da primeti razliku izmedju 30 i 60 fps-a.
Vala da znaš. Valjalo bi da bude Sony ekskluziva only zar ne? Potpuno se slažem.Meni samo nije jasno zašto ovo izlazi za niche konzolu kao što je Xbox Series S ili generalno Xbox koji je komplet nebitan u 2026. godini a ne izlazi za Switch 2 koji je hardverski tu negde sa Series S.
Stvarno možete na 30fps da igrate igru?
Ne moze jedino ako se pravi lud.Meni je fascinantno da neko ne može da primeti razliku izmedju 30 i 60 fps-a.
Ma Jason je undercover pandur 1/1, ubedjen sam da će sve da se vrti oko toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari