Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Sad kad padne Netflix 🙂

Kaput 😀

Prilozi

• Screenshot 2026-08-27 210056.webp
    Screenshot 2026-08-27 210056.webp
    103.7 KB · Pregleda: 90
Izgleda brutalno. Sirov materijal sa PlayStation 5.

Meni grafika ništa wow bolje nego V. Verovatno će tek na PC da bude zapravo bolja bolja

Vec ima ripa extended trailera sa Netflixa na "onim" sajtovima, upravo skinuo.

looks good, not gonna lie.

Dobro je gde su se potrudili. Liči na V gde nisu. Mnogo lepše mi deluje od Cyberleek videa. Dosadni su ovi sa kojima imaju posla nisam se nasmejao nijednom nema preterivanja u karakteru za sada. Radio nisu pustili da čujem koju foru. Mogli su bolje pokazati ali ok hvala i za ovo.

Gledao prezentaciju na OLED-u sa HDR-om. Sad se razmišljam da nabavim PS5 Pro. Više nego očekivano bar meni.

Ma GTA V sa par modova i poružneli Lusiju 🤣

Odlicno izgleda, taman da tizuju malo 😀 Vidim ja da sestric ostaje bez xboxa zbog losih ocena 😆

Zapanjujuće je koliko različitih enterijera prodavnica smo videli. Mogu misliti šta su sve odradili od objekata u koje može da se uđe.

Meni izgleda super, bas kako sam i ocekivao.
Bolje od ovoga je nerealno na PS5, izvukli su maksimum maksimuma za taj vec sada matori hardver.
Izgledace ovo bolesno dobro na PC-ju.

Nego, mnogo vaznije od grafike je sto mi igra izgleda super zabavno, voice acting, forice, kamera. Ma bolje nego 95% Netflix serija i filmova 🙂

Kao sto sam rekao, ne mogu oni da razocaraju. Znaju da naprave bruka dobre igre i to je to. U grupu razocaranih mogu biti samo nerealni ljudi, uglavnom traze dlaku u jajetu a srecu nece naci nikada.

Ovo pritom izgleda bruka dobro. Bas prelepo.

Evo zavrsio sa trailerom.
Skroz u skladu sa ocekivanjima.

Ovo nije zdravo kako izgleda.... ebase mu nanu brate 👏👏
Greota iskusiti prvi put na konzoli, smeta 30 fps. Sorry.

Muziku isto da ne komentarišemo, biće vrhunski tracklist

Nazad
Vrh Dno