Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Da, dobijam isto na broju koji je više od 10 god tamo.
Plus ponuda da pređem na poatpaid za 999 meswčno flat pozovo flat sms i 30 giga

Jednom sam čak dobio isto to za 799 meswčno

Poslednji put isto to za 999, plus neki krš samsung telefon.

Baš im zapelo da me prebace na postpaid

Svi ponistavaju kredit ako neuplatis novu dopunu nakon 60 dana?Kod svih je isto?

Koja je najbolja kombinacija za prepaid internet 5-10gb? Potreban mi je za dve Imou kamere koje će snimati na sdcard, gledaću samo ako ima neki događaj, verovarno najviše 10-15min dnevno. Cenim ga da će mi trebati oko 5-10gb mesečno. Razmišljao sam da kupim karticu (A1, Yettel, Mts) i za 2 meseca da je prebacim u globaltel za 200gb i kasnije to održavati... Šta predlažete za prvih 2 meseca?

Koja je najbolja kombinacija za prepaid internet 5-10gb? Potreban mi je za dve Imou kamere koje će snimati na sdcard, gledaću samo ako ima neki događaj, verovarno najviše 10-15min dnevno. Cenim ga da će mi trebati oko 5-10gb mesečno. Razmišljao sam da kupim karticu (A1, Yettel, Mts) i za 2 meseca da je prebacim u globaltel za 200gb i kasnije to održavati... Šta predlažete za prvih 2 meseca?
A1, imaš tri meseca gratis mega plan

Danas me zvali iz A1 i nude neke benefite za prelazak na postpaid i između ostalog kažu da od 1.9. poskupljuju planovi na prepeid.

Jel dizu limite uz poskupljenje ili je njihova 5G mreza samo na papiru za korisnike. Cena po GB treba rapidno da opada svake godine. Odnosno za iste pare da daju vise GB

Misliš na mts? Oni su famoznu naknadu za korišćenje 3G mreže naplaćivali godinama, poslednji pustili 4G na pripejdu tek 2022. i ti se ko nešto nadaš liberalizaciji upotrebe 5G na pripejdu, a oni koliko su nesposobni, nisu ni proširili pokrivenost, pritom se prezadužili zbog bolesne ambicije naše prevashodnosti da zauzme sve medije, a sve to je verovatno pošto su pre par godina prodali tornjeve i bazne stanice drugoj firmi pa dok ista to ne aminuje, ništa od dalje izgradnje 5G mreže.

Nazad
Vrh Dno