To je i moja pošta, nemam problema sa City-jem, ali imam povremeno sa Poštom 🙂 Uglavnom mi prebace pošiljku ili na Bulevar preko puta Jugodrva ili dole u Dimitrija Tucovića, retko kad ostave u Kraljice Marije...Danas provalim da city express moju poštu 11120 vodi kao Vračar umesto Palilula? I da mi zato verovatno temu pošiljke šalju na vrh bulevara umesto negde bliže...pošto mi adresa na temu svakako nije tako upisana pretpostavljam da je njihov sistem na volšeban način izvukao Vračar iz rukava...
te "sreće" nisam sa poštom, ostave ili u pošti ili u paketomatu na pijaci....ali me zato transfera/city urniše sa ostavljanjem na bulevaru 197a, jedno 5-6 puta tamo...glavna veza do tamo je tramvaj 5 koji ide svakog utorka u mesecu 🙄To je i moja pošta, nemam problema sa City-jem, ali imam povremeno sa Poštom 🙂 Uglavnom mi prebace pošiljku ili na Bulevar preko puta Jugodrva ili dole u Dimitrija Tucovića, retko kad ostave u Kraljice Marije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari