Šta je novo?

Kurirske službe i paketomati

U pitanju je izgleda DExpress. Ako ima neko u Novom Sad u da čeka od njih isporuku, možda mu je izgoreo paket.

Sta je ovo ljudi vise sa ovim kurirskim sluzbama po SRB jel ima neka da se moze reci da VALJA?
ili su bas sve problematicne?
City expres evo vec koji put po redu da mi ne stize paket ili da kasni jedno 10 dana. Bruka nevidjena.
Najveci biser sad kad im zoves Call centar samo te izbaci jer kaze previse smo zauzeti trenutno tako nesto i prekine ti vezu call centar automat...hahahahha
Nikad vise necu nista narucivati kad se oni i Dejli spominju, posto i preko Dejli imam totalno iste probleme..pritom zivim u veoma prometnom delu grada a ne u nekoj vukojebini.
Ranije nisam imao takvih problema,ali ocigledno da nemaju doovoljan broj kurira da opsluze sve, resenje je lako nek idu i nek zaposle jos kurira i problem resen.
Ali ocigledno da to ne zele da urade.
Moracu da pocnem ubuduce samo narudzbe koje idu preko Post expresa , mozda mi oni jos jedini i deluju ozbiljno u odnosu na ove ostale...

Poslednja izmena:
Pošta je promenila sistem što se tiče paketomata koji idu preko apk "Direct4.me". Najbliži javni paketomat preko apk mi je sada 3km dalje, dok onaj na 500m, ispred pošte, ima funkciju samo za PE pošiljke.

Danas provalim da city express moju poštu 11120 vodi kao Vračar umesto Palilula? I da mi zato verovatno temu pošiljke šalju na vrh bulevara umesto negde bliže...pošto mi adresa na temu svakako nije tako upisana pretpostavljam da je njihov sistem na volšeban način izvukao Vračar iz rukava...
To je i moja pošta, nemam problema sa City-jem, ali imam povremeno sa Poštom 🙂 Uglavnom mi prebace pošiljku ili na Bulevar preko puta Jugodrva ili dole u Dimitrija Tucovića, retko kad ostave u Kraljice Marije...

To je i moja pošta, nemam problema sa City-jem, ali imam povremeno sa Poštom 🙂 Uglavnom mi prebace pošiljku ili na Bulevar preko puta Jugodrva ili dole u Dimitrija Tucovića, retko kad ostave u Kraljice Marije...
te "sreće" nisam sa poštom, ostave ili u pošti ili u paketomatu na pijaci....ali me zato transfera/city urniše sa ostavljanjem na bulevaru 197a, jedno 5-6 puta tamo...glavna veza do tamo je tramvaj 5 koji ide svakog utorka u mesecu 🙄

pre par dana po prvi put su ostavili u paketomatu na tašu, ne znam šta im je...svejedno sam čekirao u temu aplikaciji da mi više ne šalju transferom, možda će imati smisla ako se dovoljno ljudi žali...

Nazad
Vrh Dno