Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Izašao ekskluzivni preview:

Meni sve ovo deluje daleko od zavrsene igre, videcemo jos.... Grafika je okej ali moze to mnogo bolje. Ako je istina kao sto prica cyberleek da je ovo najsveziji build kod njega, nece dobro proci u javnosti.

Ovaj poslednji leak sa Lusijom je najluđi do sad. Baš se zauktao burazer, ne prašta 🙂

CyberLeek je napisao(la):
“This build is actually recent and the game is not ready at all sony and rockstar are killing your right to own and resell your games and rockstar is killing their own employees too, the work required to reach gold is way too much for so little time left."

Poslednja izmena:
Dobro se on suzdrzava da ne izbacuje vise ili cak i celu igru

Znači igra nije ni u gold fazi a imaju manje od 3 meseca. Naravno CL može vrlo lako da se folira.
Drugo ako ima svežiji build igre i ako je neki bivši zaposleni navataće ga lako.
Osim ako nisu neki hackeri koji su do poslednjeg trenutka (početak leakovanja snimaka) imali pristup njihovim sistemima. I uzimali sveži build igre sve dok im nisu zabranili.

A za trailere lako se to skriptuje u engine i nabudže efekti i ako treba odradi i dodatni postprocesing koji za finalnu verziju igre je isključen ili znatno osakaćen zbog performansi. Rade to svi i radili su i nekad. Nikad neću zaboraviti kad je 2006. Todd u Oblivionu prikazao senke od lanaca i svega u onoj tamnici na početku igre a u finalnoj verziji moša, samo drveće bacalo neku senku.

Ne bi me čudilo da PC verzija igre može da izgleda kao u trailerima a i bolje. Videćemo sutra pravo stanje.

Edit: opet zašto tek sad gameplay video?
Posle koliko 2-3 odlaganja oni tek sad smeju da pokažu gameplay video?

To bar meni govori da igra nije u najboljem stanju tj. u kakvo bi želeli da bude.

a ja sam *****, premotao sam tu scenu. A mozda je stavio na performanse😀

Ako sutrašnja prezentacija zaseni leakera možda za njegovo 2nd hand smeće padne interesovanje.

Znači igra nije ni u gold fazi a imaju manje od 3 meseca. Naravno CL može vrlo lako da se folira.
Drugo ako ima svežiji build igre i ako je neki bivši zaposleni navataće ga lako.
Osim ako nisu neki hackeri koji su do poslednjeg trenutka (početak leakovanja snimaka) imali pristup njihovim sistemima. I uzimali sveži build igre sve dok im nisu zabranili.

A za trailere lako se to skriptuje u engine i nabudže efekti i ako treba odradi i dodatni postprocesing koji za finalnu verziju igre je isključen ili znatno osakaćen zbog performansi. Rade to svi i radili su i nekad. Nikad neću zaboraviti kad je 2006. Todd u Oblivionu prikazao senke od lanaca i svega u onoj tamnici na početku igre a u finalnoj verziji moša, samo drveće bacalo neku senku.

Ne bi me čudilo da PC verzija igre može da izgleda kao u trailerima a i bolje. Videćemo sutra pravo stanje.

To bar meni govori da igra nije u najboljem stanju tj. u kakvo bi želeli da bude.
Todd zaslužuje 10. krug pakla.

Trailer 1 iz 2023 je cista sminka to se iz aviona videlo jos tada. Ako nas sutra nasminkaju videcemo sta ce biti

Videće se koliko su šminkali kad izadje igra. Nego, bitno je da se preorder-ovalo, a na release-u sta bude, biće.

Jel samo meni deluje ili u poslednjem leaku lepo prikazuje na kom nivou su NPCovi i njihova interakcija medjusobno? Koja je meni licno na odlicnom nivou ali nije to poenta već da lik prezentuje funkcionalnosti igre. I dalje mi jako smrdi na R*. Ako drzavne sluzbe mogu da saradjuju sa onom stranom zakona od kad je sveta mogu i oni sa hakerima. Nisam bas skroz uveren da ovo nije dobro isplanirano id strane R* ili Take2. Videcemo kako ce nastaviti posle netflixa.

Inače meni ovo sve deluje super ne znam šta se očekivalo od onih koji su razočarani.

Sad kruzi prica da lik ima samo klipove i njih kaci a ne celu igru. Ko ce ga znati.

Zato što to decenijama rade.
Za GTA 5 je prvi gameplay trailer izašao samo 70 dana pre izlaska igre. Za RDR 2 78 dana. GTA 4 nije ni imao klasičan gameplay trailer, i isto su ljudi kukali i teorisali.

Znači, sasvim normalno za Rockstar, ne vole da otkrivaju previše pre nego što igra izađe, što mi se i sviđa.

Pa to je pobio onim pucanjem leak ili cyberleak sta je vec pucketao po onom zidu.

Sad kruzi prica da lik ima samo klipove i njih kaci a ne celu igru. Ko ce ga znati.
Video sam i ja tu priču.

Ali kako bi opravdali onda ono iz nekih klipova na početku gde pištoljem napravio rupe u obliku LEEK ?
Zar bi tako nesto uradio R* zaposleni u snimku i ovaj baš to uzeo, nemoguće su šanse.

@djakza aha, nisam upućen kako R* to radi. Znam samo da RDR2 kad sam video prvi klip videlo se da će biti dobra igra. A ovo moraju da opravdaju sutra.
Ne sumnjam da će biti loša, samo pitanje koliko će da splasne hype.

Bolje pitanje nasta cemo se loziti posle GTA6? Sta onda cekamo?😂

@Bokii99 Witcher 4, CP2077 2, Metro 2039, možda Guild Wars 3.
To su neki moji favoriti.

A iskreno ni Stronghold 4 mi ne izgleda loše, probao Demo samo da ne bude bugoviti i baš toliko zahtevan.

Nazad
Vrh Dno