Cvax
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2022
- Poena
- 245
Pa i jeste PS3 igra.
Realno, GTA V je prošao 3 PS-a 😀
Pa i jeste PS3 igra.
Vrlo vjerovatno su koristili PC verziju za trailere, jer ovo nije ni blizu originalnom renderu.Trailer 2 vs GTA 6 leak build
Pogledajte prilog 551171
CyberLeek je napisao(la):“This build is actually recent and the game is not ready at all sony and rockstar are killing your right to own and resell your games and rockstar is killing their own employees too, the work required to reach gold is way too much for so little time left."
daj video il.se nije desiloTrailer 2 vs GTA 6 leak build
Pogledajte prilog 551171
daj video il.se nije desilo
Todd zaslužuje 10. krug pakla.Znači igra nije ni u gold fazi a imaju manje od 3 meseca. Naravno CL može vrlo lako da se folira.
Drugo ako ima svežiji build igre i ako je neki bivši zaposleni navataće ga lako.
Osim ako nisu neki hackeri koji su do poslednjeg trenutka (početak leakovanja snimaka) imali pristup njihovim sistemima. I uzimali sveži build igre sve dok im nisu zabranili.
A za trailere lako se to skriptuje u engine i nabudže efekti i ako treba odradi i dodatni postprocesing koji za finalnu verziju igre je isključen ili znatno osakaćen zbog performansi. Rade to svi i radili su i nekad. Nikad neću zaboraviti kad je 2006. Todd u Oblivionu prikazao senke od lanaca i svega u onoj tamnici na početku igre a u finalnoj verziji moša, samo drveće bacalo neku senku.
Ne bi me čudilo da PC verzija igre može da izgleda kao u trailerima a i bolje. Videćemo sutra pravo stanje.
Edit: opet zašto tek sad gameplay video?
Posle koliko 2-3 odlaganja oni tek sad smeju da pokažu gameplay video?
To bar meni govori da igra nije u najboljem stanju tj. u kakvo bi želeli da bude.
Zato što to decenijama rade.Edit: opet zašto tek sad gameplay video?
Posle koliko 2-3 odlaganja oni tek sad smeju da pokažu gameplay video?
To bar meni govori da igra nije u najboljem stanju tj. u kakvo bi želeli da bude.
Video sam i ja tu priču.Sad kruzi prica da lik ima samo klipove i njih kaci a ne celu igru. Ko ce ga znati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari