Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Ja razmišljam ovih dana nešto. Sećam se da su ranije pričali kako će GTA VI imati i neke in-game društvene mreže, kojima će moći zapravo i van igre da se pristupi.

Da nije ceo ovaj leak cirkus, sa sve ovim memecoin-om i glasanjem šta raditi (leakovati) naredni put , zapravo beta test I uživo demonstracija interaktivnosti samog ingame sveta sa stvarnim svetom.

Ja razmišljam ovih dana nešto. Sećam se da su ranije pričali kako će GTA VI imati i neke in-game društvene mreže, kojima će moći zapravo i van igre da se pristupi.

Da nije ceo ovaj leak cirkus, sa sve ovim memecoin-om i glasanjem šta raditi (leakovati) naredni put , zapravo beta test I uživo demonstracija interaktivnosti samog ingame sveta sa stvarnim svetom.
Jeste i na kraju ću da skontam da sam sam sebi majka u igri

I ja sam skeptičan da nas lože. Iskreno impresivno izgleda u klubu sa toliko NPC-ijeva i dovoljnom dozom animacija da ne izgleda sve mrtvo.

Na plaži su mi svi pomalo previše statični, mada ipak je ovo igra ... napraviti mnogo animacija i da to sve radi je nenormalno zahtevan posao.

I ja sam skeptičan da nas lože. Iskreno impresivno izgleda u klubu sa toliko NPC-ijeva i dovoljnom dozom animacija da ne izgleda sve mrtvo.

Na plaži su mi svi pomalo previše statični, mada ipak je ovo igra ... napraviti mnogo animacija i da to sve radi je nenormalno zahtevan posao.
Tolike godine su ga pravili, ako ga sad nisu napravili da valja e onda...
Na plazi meni licno voda ne izgleda bas najbolje i ako se pisalo da su ulozili mnogo oko "fizike vode" opet pitanje koja je ovo verzija... Licno mislim da je ovo neka verzija na sredini (nedovrsena)

Ne zaboravite momenat izbacivanja igre tehnički na samom kraju ove konzolne generacije. Ima ova krava da se muze još X godina. Svašta će se ispeglati.

gta je uvek radio na konzoli prethodne generacije. (izuzetak je naravno III, koja nije mogla da se pokrene na PS1)
V je uredno radila na PS3.

Kuću na delay bih izgubio kad sam krenuo ovo da čitam... 🙂

Unisti ih mladi lukac 🧄

Ništa lik nije spojlovao, prikazao je igru kakva jeste. Raw gameplay footage i u potpunosti je izbegavao story spoilere i editovao je cutscene da se sprda sa njima.

Njihova politika poslovanja godinama je na niskom nivou naročito kada je PC publika u pitanju. Ne treba nikako zaboraviti da je GTA V za PC kasnio skoro 2 godine, da bi odradili triple dip. Oni izgleda planiraju da opet odrade istu stvar. Ako nove konzole izlaze krajem 2027. PC verzija izlazi tek 2028. ako i tada, možda prvo izbace mobilnu verziju ili verziju za smart watchove... Skoro su napravili RDR "Remaster" i takođe prave release gap od godinu dana za igru staru 15 godina iako je ta igra mogla da se emulira bez ikakvih problema, čak i sa tom switch verzijom.

Nijedna firma ovo danas ne radi. Ti dani System Warsa su završeni. CyberLeeku sve cvetalo, nadam se da ga nikada uhvatiti neće.
xy6u2z2do3lh1.webp

Kao i svaka kompanija, gledaju gde je najveca zarada. Nije nam pravo ali mogu da razumem, sve se vrti oko love.

Previews od novinara izlaze odmah nakon Netflix showa.

Da li su koristili AI da napiše to saopštenje, vidim onu — crtu dugu umesto - a to ai forsira kada piše.

Trebalo bi sačekati kako izgleda ta ista plaža tokom dana a ne predveče, ali videćemo

Ja mislim da će se svi razočarati 🤣. Jedino da objave da igra izlazi ranije to može fino da ih izvuče.
I šta ih to košta kad je digital only.

Btw. izgleda da će CL da pusti nešto veliko pre glavne R* gameplay-a.
Upravo je izašlo to veliko od skoro 5min (Lucia's prologue)... kaže da poseduje svež build i da igra još uvek nije spremna...

Nazad
Vrh Dno