Ova druga je bolja, ako ne lažu. Imam drugara koji je za kineski automobil (pre 10-ak godina) rekao: ima 120 konja, ali kineski konji su manji od evropskih 😂Sada gledam i vidim razliku sa klimam, isti modeli ali ipak po specifikaciji razliciti. Prva TCL 12CHSD/TPH11I kupljena juna 2025 I ova kupljena juce ista oznaka ali na klimama druga prica🙄
Pa ona svaka u aplikaciji pokazuje sa uj 😀Ako čita temperaturu sa uj, onda joj džaba...
Siguran sam da će te služiti i tcl je super klima. Ali zar nije TAC-12CHSD/UG11V3AH jači model po istoj cijeni, jeste da je stariji ali jači i ima grijač vanjske i na papiru "bolji". Kako misliš specifikacija različita za noviji model ? to nisam znao, hvala na informacijama 🙂 👍Sada gledam i vidim razliku sa klimam, isti modeli ali ipak po specifikaciji razliciti. Prva TCL 12CHSD/TPH11I kupljena juna 2025 I ova kupljena juce ista oznaka ali na klimama druga prica🙄
TAC-12CHSD/UG11V3AH ovaj model ima grejač tacne? Ima ga za 50k dinara pa me zanima kako se pokazala klima kako greje itd mane?Siguran sam da će te služiti i tcl je super klima. Ali zar nije TAC-12CHSD/UG11V3AH jači model po istoj cijeni, jeste da je stariji ali jači i ima grijač vanjske i na papiru "bolji". Kako misliš specifikacija različita za noviji model ? to nisam znao, hvala na informacijama 🙂 👍
Ne znam druže i mene zanima 😀TAC-12CHSD/UG11V3AH ovaj model ima grejač tacne? Ima ga za 50k dinara pa me zanima kako se pokazala klima kako greje itd mane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari