Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Juće su mi stigle naočare za sunce isto Bex-om. Dobio sam porruku da treba da platim 41din pdv. Pošto sam na odmoru van zemlje majka je preuzela paket. Kurir joj je tražio 200din a pošto mu je dala 500 vratio joj je 150 din pravdajući se da nema više ništa sitnog. Tako da me je sve koštalo na kraju 350din od najavljenih 41din
Pitanje za ljude kojima je bex donosio pakete sa alija je , da li su vam naplatili samo pdv ili i neku svoju uslugu pored ?
Epilog
Prekjuce sam pustio mail Bex-u, gde sam objasnio šta se desilo sa pitanjem koliko je kurir trebao da naplati. Odgovorili su mi na email juće, u stilu proveriće moje navode. Zatim su mi napisali da je kurir trebao da naplati 41din kako je stajalo u poruci.
Danas me ujutru zove majka na viber , da mi kaže kako je videla vozača bex- a kako nešto ubacuje u poštansko sanduče. Našla je 320din u sandučetu 🙂
Da budem iskren iznenađen sam, prijatno.

Essager Gan 33W, 4.94$. Znam da smo ih kupovali i za dolar, 2, 3, ali druga su vremena sad. Makedonija, koini + 1$ kupon prodavnice.

I just found this on AliExpress:
Essager GaN 33W USB Type C Charger Portable PD Fast Charger For iPhone 17 16 15 14 Pro Max iPad Xiaomi Samsung S25 RGB Charger

I ja gledam zadnjih par dana i apsolutno nista nema na iole solidnom popustu a kamoli nesto da je bas dobra ponuda.

da ispravim, ne par dana nego par meseci

9.71$

NORTH EDGE 2026 TERRAX Men's Digital Watches Outdoor Sports Swimming Waterproof 50M Stopwatch Countdown Electronic Watch For Men

Potvrđujem da je NORTH EDGE za ove pare odlična kupovina

Kad smo pricali pre o krimp klestima pominjao sam ona iz woby hausa za 700 kinti i kacio link ali ako neko preferira da uzima sa AE trenutno ima razlicitih modela na dobrim popustima pa birajte.

7.68$

SAMZHE RJ45 Crimper Tools Crimping Pliers Ethernet Network LAN Cable Crimper Cutter Stripper Plier for CAT5/6/7/8 8P/6P RJ45

6.81$

AMPCOM Crimping Tool RJ45 and RJ12, RJ11 Crimper Cutter Stripper Network Cable CrimpTool for 4P 6P 8P RJ-11/RJ-12 RJ-45

6-8$ u zavisnosti od modela

SAMZHE Crimping Plier Wire Tracker RJ11/12/45 Cable Crimper Stripping for 6P/8P Ethernet and Telephone Cable Making

9.02$

SAMZHE RJ45 Crimper Tools Crimping Pliers Ethernet Network Cable Crimper Cutter for 8P/6P/4P RJ45 RJ11 Precise Stripper Plier

4.99$

Denswire RJ45 Crimp Tool for Cat5 Cat5e Cat6, RJ-11, 6P/RJ-12, 8P/RJ-45 Crimp, Cut and Strip Ethernet Crimper Networking Tools

7.58$

ZoeRax RJ45 Crimping Tool, All-in-one Ethernet Network LAN Cable Stripper Cutter Crimper Tool for 8P/RJ-45 & 6P/RJ-12, RJ-11

6.80$

AMPCOM RJ45 Crimper RJ11 RJ45 Crimping Tool Ethernet Network LAN Cable Crimper Cutter Stripper Plier for 6P 8P RJ-11/RJ-12 RJ-45

10.54$ ali ugreen trebalo bi da su malo kvalitetnija

UGREEN RJ45 Crimper Tools RJ45 Crimping Pliers for CAT6/7/8 Ethernet Lan Cable Network Cutter Stripper Plier Multifuntion Tool

6.62$

RJ11 RJ12 RJ45 Crimping Tool Ethernet Network LAN Cable Crimper Cutter Stripper Plier Accessories 8P8C Connectors and Boots

Poslednja izmena:
i kod mene, samo je veći problem što više na popustu nema šta da se kupi

Takođe.
Interesantno je da su neke sitnice koje sam redovno uzimao, uvek dobijale UC... broj, dok su u zadnjoj turi dobile AP... i LP... brojeve. Takođe se pojavljuju i UT...

Kod mene danima na vidžetu piše 50+5, ali kad otvorim aplikaciju, dodeljuje mi 70+5

Ispravka, od jutros piše 40+5, a dodeljuje 50+5

Poslednja izmena:
Poslednjih 4-5 paketa sve AP u LP.

Juce BEX zvao, kaze nije jos stiglo u Srbiju ali da imate u vidu 🙂

ja sam pre 11 dana počeo da skupljam, dobijam 50 dnevno, i dosta stvari imam na -95%

Kod mene kad stavim zemlju na amerika ili velika britanija mi daje preko widgeta u coin sekciji 75 coina.
Kad stavim makedoniju,srbiju ili bosnu ili hrvatsku mi daje 40-50 coina.
Ne znam zasto su to krajcovali za nas a za neke druge zemlje nisu?
Mada u poslednje vreme nista i ne porucujem pa nisam na nekom gubitku oko broja coina ali me interesuje ako neko zna u cemu je razlika izmedju nas i ovih drugih zemalja gde se dobija vise coina?

Meni svakog meseca istekne par 1000 , tako da...

Kod mene isto 70.

Na MK ste ili na SRB?

Kod mene sve regularno, 75 komada, na mkd, iako na vidžetu piše 40. Moguće da manje trošite i lagerujete pa su ubacili neki novi algoritam?

Jurio sam onaj dispenser za tecni sapun od $15 na zalivanju i kad sam stigao na 98% i vode da dopunim do kraja nema vise dispensera. Jos nekoliko stvari mi nudi dole ali nista interesantno niti su neke vrednosti da se isplati potrositi mogucnost kupovine s popustom. Ima neke tri skuplje spravice ali ne prepoznajem koje su niti pise konacna cena. Sta preporucujete da da radim sad, kako da privedem kraju i sta je OK u ponudi ovih dana po ceni i kvalitetu a bez neke velike doplate? Koliko vidim te tri stvari koje nudi treba juriti u 9 sati ujutru. Jel to nestane trenutno i kakva je taktika za pravovremeno klikanje?

Sve medium i hard nagrade su otkazali. Ove kamerice neces nikada da uhvatiš da su dostupne a i ne salju za srbiju.

Od easy nagrada imam:
Bocu/flasicu koja je korisna i kvalitetna ali se mnogo oseca ukus plastike pri dnu.

Ozonizator za frizider koji prilično dobro radi. Ostavio sam solju mlevene kafe u frizider i uopste ne osecam miris posle sat vremena rada.

Stone lampe koje su ok ali brzo im se trosi baterija.

Sad cekam led duge sijalice

Nazad
Vrh Dno