Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Nisam siguran, tj. nisam licno probao za ovu akciju, ali za neke druge stvari gdje se gledao iznos (kao npr. za free postarinu), racunao se iznos korpe.
Drugim rijecima, vaucer se gledao kao jedno od sredstava placanja. Ali mozda je sad nesto drugacije...
Ne gubi se nesto puno i da se proba (ako vec svakako porucujete).

Zvao sam podrsku i operaterka mi je rekla da bi "trebalo" da se ne računa, odnosno da se gleda iznos korpe (bez vaucera) mada i pored viseminutne provere sa kolegama, nije delovalo da je sigurno tako! 😆.

Jesu li ovi vaučeri od AIK banke samo za tek otvorene račune ,mi koji imamo nekoliko godina račun ?
ima li potrebe pokušavati ?

Zvao sam podrsku i operaterka mi je rekla da bi "trebalo" da se ne računa, odnosno da se gleda iznos korpe (bez vaucera) mada i pored viseminutne provere sa kolegama, nije delovalo da je sigurno tako! 😆.
Nebitan je vaucer, iskoristio sam dva ona od aik banke 5000, obe porudzbine su bile 6000 bas zbog toga i placene 1000 dinara.

Koliko dugo mora da se koristi racun, ili moze npr. posle 3-4 meseca da se zatvori ?
Da li placaju neki penali ?

Otvoris online rqcun u aik banci, ako otvaras samo zbog vaucera imas onaj koji se ne placa, kad otvoris racun saljes broj racuna ime i prezime ananasu na mejl.
Zdravo, Ja u nedelju sve zavrsio i cekam i dalje da mi posalju kupon ,posto sam ananasu prosledio podatke. Zvao korisnicku kaze do kraja nedelje .. Ja samo ne znam kako nekome daju za jedan dan a drugi cekaju po dve nedelje

Zdravo, Ja u nedelju sve zavrsio i cekam i dalje da mi posalju kupon ,posto sam ananasu prosledio podatke. Zvao korisnicku kaze do kraja nedelje .. Ja samo ne znam kako nekome daju za jedan dan a drugi cekaju po dve nedelje
Nema pravila, ja sam jedan dobio odma sutra a drugi sam cekao nedelju dana.

I dalje šalju rođendanske vaučere (1500/5000). S tim da sam mejl dobio kao promotivni a ne u Main Inbox, tako da, proverite sve kada dođete na red.

imam vaucer od 500 a zamenio bih za 5000din ako nekom treba manji vaucer za manju kupovinu? A moze i neka moja kompenzacija za vaucer dodatno. Kupovina potrebna je preko 40.000. moj vaucer od danas vredi jos 10 dana. Ako niko nece zamenu za par dan- bice spreman za poklon kome treba...

pretpostavljam da niko nema visak ovaj vaucer od 5000 za preko 40.0000din kupovinu? Mogu da ponudim ovaj moj od 500dinara i jos nesto - ako neko ima visak od 5000din ovaj

Nazad
Vrh Dno