Šta je novo?

Honor 200 Pro

Za outlet ili koriscen uredjaj dobijaš fiskalni I garancija bi trebala da bude od mesec dana do 6 meseci, sve zavisi koliku garanciju daje prodavac. Na polovne automobile sa legalnog placa garancija ti je 6 meseci, zavisi kako je deklarisan telefon kada je prodavan, da li je outlet bez kutije ili je popravljan pa mu je cena mnogo niza i garancija samo 1 mesec.

Ne,nema 2 godine garanciju jer je bio izlozbeni model i kupio je na svoju odgovornost,po sigurno duplo manjoj ceni.Prosto.
Nije bio duplo jeftiniji, već 35% manja cena. Dobio sam pravi fiskalni račun uz njega i dodatni papir na kome piše da je radna garancija mesec dana. Šta bi bilo kad bi bilo i da li bih mogao s tim fiskalnim da potražujem garanciju dve godine ukoliko bi se nešto desilo posle godinu dana, to ne znam, jer na fiskalnom ne piše ništa dodatno, piše Honor 200 Pro uređaj i to je to. Na osnovu fiskalnog se ne može znati da li je outlet, ili skroz nov, ali obično da bi uvažili garanciju traže i originalnu ambalažu, a to nisam dobio, tako da pitanje je da li bi taj fiskalni nešto značio.
Osnovni problem ovde je što sam ih direktno pitao pred samu kupovinu da li je telefon možda bio izložbeni model, a oni su me slagali i rekli da nije, znači svesno su me obmanuli. Inače, vratio sam telefon i dobio pare nazad.

Nazad
Vrh Dno