Sve si pomešao, nije to najveći paket. Najveći paket je XL i on nema ograničenje.U Yettel-u sem na najjačem paketu svima su ograničili brzinu interneta na 150 MB/sec ... Tako da slobodno isključi 5gPogledajte prilog 550648
Je l postoji nacin da posaljem sliku u normalnim bojama preko whatsappa a da to ne bude kroz attachment vec kao normalna slika u cetu? Ne slikam u kameri na wa vec slike iz galerije. Pomislio sam da mi je kamera crkla kad sam video na sta lici slika u cetu, ono je zastrasujuce.
Osim toga, je l editujete slike u galeriji? S25 FE daje stvarno dobre slike, ali ipak malcice "pobeli" fotografiju, sredjujem naknadno saturaciju ili temperaturu boja. Je l imate neko bolje podesavanje za to ili nesto u samoj postavci kamera?
-Za bateriju sam procitao da je problematicna, a zapravo je vrhunska. Do 10h sot gde je vecinom na wifiju, a iskljucivo 4g bez wifija izdrzi do 8h, nisam palio 5g pa ne znam da l mnogo menja stvari). Baterija je neironicno 50% bolja nego na prijateljevom s25.

Za sada sve normalno, proveravao sam s vremena na vreme. Ne bi me začudilo da krene ponovo. Ustvari, začudilo bi me da ove nove baterije izdrže još godinu dana. Jel možeš ds pritisneš malo, da li se vraća u prvobitan položaj? Dok mi je tel bio na servisu, tražio sam po netu još slučajeva, ljudi su prijavljivali telefone korišćene 3-6 meseci.@durlancity Drug ne znam kakvo je kod tebe stanje, posto se secam da smo obojica slali na servis telefone zbog istog problema, kod mene evo mesec dana nakon servisa ista prica, opet se na istom mestu podiglo staklo.
Nisam pokusavao da pritiskam niti zelim. Treba da idem na neki odmor za par dana, pa cu ga koristiti za fotografisanje i to, a kad se vratim ide opet na servis uz napomenu da hocu povrat sredstava zbog ponovljenog kvara. E sad, sta cu posle toga, videcemo.Za sada sve normalno, proveravao sam s vremena na vreme. Ne bi me začudilo da krene ponovo. Ustvari, začudilo bi me da ove nove baterije izdrže još godinu dana. Jel možeš ds pritisneš malo, da li se vraća u prvobitan položaj? Dok mi je tel bio na servisu, tražio sam po netu još slučajeva, ljudi su prijavljivali telefone korišćene 3-6 meseci.
Nije problem u rezoluciji, mogu i naknadno pri slanju da oznacim HD, nesto Wa uradi sa bojama i unakazi ihU Whatsapp Setting > Storage and data > Media upload quality i stavi tu HD
Мислим да је проблем што ти је приказ у галерији напуцан(Super HDR),и онда када шаљеш преко WA избледе јер су реалније приказане.Nije problem u rezoluciji, mogu i naknadno pri slanju da oznacim HD, nesto Wa uradi sa bojama i unakazi ih
Baci pogled ovde ako ti išta može pomoći:Pogledajte prilog 551408
Prva slika sa Instagrama, druga sa Whatsappa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari