Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Moj nažalost ne može. Svakako sam naručio dva rutera za mesh mrežu pa mi ne menja mnogo situaciju. 🤷
Gde tražiti pppoe kredencijale? Mail? Koji?Pa trazi njima prebacivanje u bridge i kredencijale. Nece te odbiti, normalno je da to dozvole, samo je nekima lakse da odrade sami umesto da se bakcu sa njima.
pise na njemu, SC-APC na SC-APC single mode 9/125 fiberDa li neko zna koji tip optickog kabla dolazi uz Huawei router? I gde bi mogao da ga nabavim, mozda Netiks?
Hteo bih da pomerim ruter na drugi kraj sobe pa mi je kabl kod 3 metra koji dolazi uz njega kratak.
System Tools -> Configuration File -> pa klik na [Download Configuration File] dobices hw_ctree.xml otvori ga sa notepadom++ i traziDa li ovaj router moze da se stavi u BRIDGE MODE, pa da iza njega stavim neki svoj u koji cu upisati PpOE podatke ?
odmah posle toga bice nesto...@xdsl.
Pozoves broj, automat prevaris tako sto mu kazes da je svrha poziva, kupovina novog aparata(tv a, telefona.....), i on te preusmeri odmah na operatera, ako. nezna, spoji te sa servisom, tako ja radim.После неколико година рада без грешке МТС оптика ме је данас издала. Већ од поднева на рутеру излази грешка - лош оптички сигнал. Да ли неко зна да ли је само до мене или има неки већи проблем - налазим се на Вождовцу.
Друго питање је како сада доћи у контакт са живом особом код оваквог проблема. Говорни аутомат евидентира сметњу и каже да ће се јавити и толико, без икакве информације о тако већ 12 сати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari