Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Zato se A1 osilio i ne zove da zadrži korisnike sa prepaida 😂.
E bas me briga kad ih je slava udarila u glavu nek sam na mtsu nema veze sto ima najslabiji signal kod mene. A to mi je cudno po BS bi trebalo da je jaci ali eto A1 sto je vislji iako ima zaklon zgradu do mene opet jaču propagaciju ima.

Evo 5ica s 70% popust, podnet zahtev u A1 danas zvali posle 20 min.
Da li ja mogu sad da prelazim na druge tarife a da mi ostane popust?

Prilozi

• IMG_4245.webp
    IMG_4245.webp
    44.4 KB · Pregleda: 81
Verovatno ne moze.
Popust je bio samo za tu tarifu.
Da ne bi bilo zabune pozovi ili jos bolje pisi email (da imas pisani trag upita i odgovora).
Za neke druge vece tarife daju manji popust, ne ide da sad ostane 70% a prebacis se sa S na L ili XL...

Retko ko može u poslovnici da izvuče neki poseban popust.
Sve što dogovarate sa MTS -om gledaj te da bude preko 064 733 .

Evo 5ica s 70% popust, podnet zahtev u A1 danas zvali posle 20 min.
Da li ja mogu sad da prelazim na druge tarife a da mi ostane popust?
Rizična rabota iz mog iskustva, nisam menjao tarifu već uzeo telefon nakon mesec dana od ugovora 30% na 5etica L. Dva puta mi slali telefon na kućnu adresu sa novim ugovorom bez benefita, što sam odbijao. Na kraju me ubedili slanjem SMS , mejla i telefonskim pozivom da će mi ostati taj benefit bez obzira što ću potpisati novi ugovor bez tog benefita ali da odem do poslovnice neće više da mi šalju na kućnu adresu. Upecam se ja na tu foru i platio teškim maltretiranjem. Jedva sam se nekako spasao ( bar se nadam tek jedan mesec ) kako će biti dalje ću da vidim. Moj savet, ne traži leba preko pogače bar sa MTS-om. Za druge neznam. Najsigurnija varijanta onlajn ugovaranje tu imaš 15 dana za odustanak ako shvatiš da su te navukli na tanak led. Mogao bih pisati memoare za poslednja dva meseca jer sam radio i otkaz BOX3 . ali da ne zatrpavam temu.

Možda nekome ovaj info bude od koristi, (kao na primer meni), licima kojima je priznat status borca, mts nudi Omorika 5/15/30 ili 50 paket, sa 5, 15, 30 i 50 GB interneta u Srbiji, 3 GB u zoni 0, neo minutima i sms porukama u nacionalnom saobraćaju. Svi paketi sadrže i mts Disk i Apollon aplikaciju tokom cele UO.

UO se potpisuje na 12 ili 24 meseca.

Cena paketa je 480/720/840 i 960 dinara uz elektronski račun.

Prilikom sklapanja ugovora potrebni su lična karta i boračka legitimacija.

Јел важи још ова понуда с’обзиром да Оморика тарифе више нема?

Прошле године, био сам на Бокс 4 црвени. Исто звали, нудили 6х1дин, 20%, не сећам се. Поднео захтев за Јетел преко викенда. Звали у понедељак, понуда 24х50% али за бели пакет. Мало скупљи, ту спада "враћање" које сам у црвеном плаћао додатно.

Da li se ovakve ponude za zadržavanje dobijaju samo za prelaz u A1 ili važe i za prelaz u Yettel?

@kiboni
Da, ponuda je i dalje aktuelna. Lice kojem je priznat status borca ima pravo na tri postpaid broja sa ovom tarifom.

Pozdrav, zena ima soko lite, sad je to 5 L. Istice joj ugovor, taj paket je sad 4200 dinara. Koliko moze da se dobije popusta, da ne budem ni je nerealan u cenkanju sa njima?

To je cena app,to niko normalan ne placa

Sa Telekonj je procedura jasna,zahtev za prenos broja ili raskid

Posle daju 70% na te fantazija "kao cene paketa"

Hoces da mi kazes da na 4200, daju 70% popust?
70% na 5cu L jos niko nije prijavio da je dobio, sa zahtevom za prenos dobijas 50% na tu cenu, ali nista ne skodi da se cenkas za 60-70%, pa ako uspes napises nam ovde posle da i ostali znaju da moze za taj paket (ako naravno daju jace od 50%).

Posle zahteva za prelazak na a1, ponudili su 50% za L, dobio sam 50% na XL tokom cele UO, prvih 6 meseci 549, ostatak 2549...

Juce popodne su nas zvali iz Mts-a, 5 L paket, prvih 6 meseci 600 i neki dinar, ostalih 18 se placa 2700, 2800. Kad se izracuna prosek, cena je oko 2300 mesecno, sto ispadne popust od 45%.

hteo bih da prebacim broj iz a1, ako dobijem 70 odsto na 5icas. to svakako ne mogu dobiti u poslovnici, kako onda,zvati 064733?

Ako ti je broj trenutno u A1, max popust za MTS pakete je 50% kad se realizuje prenos broja u MTS.
70% popusta mogu da pregovaraju postojeći MTS korisnici koji pokrenu prelaz u A1 pa ih onda MTS zadržava sa 60-70%

hteo bih da prebacim broj iz a1, ako dobijem 70 odsto na 5icas. to svakako ne mogu dobiti u poslovnici, kako onda,zvati 064733?
Позови тај број и кажи да те зову за погодности.

Nazad
Vrh Dno