Teško da može 70% na L... Verovatno bi baš moralo da se cenka. Uglavnom je taj popust za S.Dali je neko skoro dobio na L tarifu 70 posto, i koliko daju na M
Rizična rabota iz mog iskustva, nisam menjao tarifu već uzeo telefon nakon mesec dana od ugovora 30% na 5etica L. Dva puta mi slali telefon na kućnu adresu sa novim ugovorom bez benefita, što sam odbijao. Na kraju me ubedili slanjem SMS , mejla i telefonskim pozivom da će mi ostati taj benefit bez obzira što ću potpisati novi ugovor bez tog benefita ali da odem do poslovnice neće više da mi šalju na kućnu adresu. Upecam se ja na tu foru i platio teškim maltretiranjem. Jedva sam se nekako spasao ( bar se nadam tek jedan mesec ) kako će biti dalje ću da vidim. Moj savet, ne traži leba preko pogače bar sa MTS-om. Za druge neznam. Najsigurnija varijanta onlajn ugovaranje tu imaš 15 dana za odustanak ako shvatiš da su te navukli na tanak led. Mogao bih pisati memoare za poslednja dva meseca jer sam radio i otkaz BOX3 . ali da ne zatrpavam temu.Evo 5ica s 70% popust, podnet zahtev u A1 danas zvali posle 20 min.
Da li ja mogu sad da prelazim na druge tarife a da mi ostane popust?
Možda nekome ovaj info bude od koristi, (kao na primer meni), licima kojima je priznat status borca, mts nudi Omorika 5/15/30 ili 50 paket, sa 5, 15, 30 i 50 GB interneta u Srbiji, 3 GB u zoni 0, neo minutima i sms porukama u nacionalnom saobraćaju. Svi paketi sadrže i mts Disk i Apollon aplikaciju tokom cele UO.
UO se potpisuje na 12 ili 24 meseca.
Cena paketa je 480/720/840 i 960 dinara uz elektronski račun.
Prilikom sklapanja ugovora potrebni su lična karta i boračka legitimacija.
Jesu ti odmah ponudili ili je bilo natezanja, tipa prvo 50%, pa 60%...?Evo 5ica s 70% popust, podnet zahtev u A1 danas zvali posle 20 min.
Da li ja mogu sad da prelazim na druge tarife a da mi ostane popust?
Prva ponuda je bila 60%, ja joj kažem A1 mi nudi za manje od 1000 dinara kad se sve sračuna i ona mi kaže sačekajte da proveri, kaže može 70% ako vam odg rek’o može.Jesu ti odmah ponudili ili je bilo natezanja, tipa prvo 50%, pa 60%...?
Hoces da mi kazes da na 4200, daju 70% popust?To je cena app,to niko normalan ne placa
Sa Telekonj je procedura jasna,zahtev za prenos broja ili raskid
Posle daju 70% na te fantazija "kao cene paketa"
70% na 5cu L jos niko nije prijavio da je dobio, sa zahtevom za prenos dobijas 50% na tu cenu, ali nista ne skodi da se cenkas za 60-70%, pa ako uspes napises nam ovde posle da i ostali znaju da moze za taj paket (ako naravno daju jace od 50%).Hoces da mi kazes da na 4200, daju 70% popust?
Sa 50% bih bio sasvim zadovoljan.70% na 5cu L jos niko nije prijavio da je dobio, sa zahtevom za prenos dobijas 50% na tu cenu, ali nista ne skodi da se cenkas za 60-70%, pa ako uspes napises nam ovde posle da i ostali znaju da moze za taj paket (ako naravno daju jace od 50%).
Позови тај број и кажи да те зову за погодности.hteo bih da prebacim broj iz a1, ako dobijem 70 odsto na 5icas. to svakako ne mogu dobiti u poslovnici, kako onda,zvati 064733?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari