Jeste, ako je proizvod naznačen sa besplatna isporuka na paketomatu.Da li je isporuka na paketomatima gratis i kad se kombinuju različiti dobavljači u istoj porudžbini?
Hvala, iskoristio samYxekkucn
500din vazi jos danas
Od kako je pocela Vaucerica nisu.Ovi a1000 vacueri sada nisu akteulni ?
Zašto? Može eventualno da se pomeri u rubriku mali oglasi jer i tu članovi traže ili nude pare za određene stvariJa bih banovao sve koji nude novac za otkup vaučera jer će od "poklanjam vaučer kome treba" da se završi sa "prodajem vaučer kome treba..." a mislim da je benchmark mnogo više od toga.
Da li je neko probao ponovo da aplicira, odnosno drugi put da iskoristi promocije?Krenuo je drugi talas Aikove akcije sa Ananasom, ujedno i treći sa Shoppsterom, pa eto nove šanse ako je neko propustio. Ovaj traje do kraja septembra, a stranice su iste:
Aik Banka | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
Edit: osnovne stvari o tekućim računima (npr. 6 meseci bez naknade za sve) nalaze se na linkovanim stranicama, a za dodatne detalje imamo ovu vrlo aktivnu temu na forumu.
Evo na ovo sam mislio, to mi je neki stari vaučer...Ako je vrednost kupovine 6500, pa se umanji za vaučer od 1000, jel se dobije nakon prijema posiljke vaucer od 500, ili mora da prelazi 6000 i sa vaucerom?
Hvala. Nema postarine, i u objašnjenjima na sajtu nigde ne stoji, sem da se postarina ne moze dodavati i tako preci iznos i jos neke varijante. Nego reko ako je neko imao iskustva...hvalaDobijas vaucer, bitan je iznos korpe, valjda bez postarine (ako je ima).
Da li si siguran ?Dobijas vaucer, bitan je iznos korpe, valjda bez postarine (ako je ima).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari