Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ako ima neko vaučer za kupovinu preko 20k bio bih mu veoma zahvalan. Veoma mi je drago da budem član jednoj ovakvoj zajednici. 😍

Ako neko ima onaj od 500 dinara na 3-4 hiljade, molim da pusti u inbox.

Pozdrav.
I meni su potrebni vauceri,ako neko ima viska. 5k, 10k... nebitno. Planiram vise kupovina, pa mi svaka varijanta odgovara. Hvala unapred

Da li je isporuka na paketomatima gratis i kad se kombinuju različiti dobavljači u istoj porudžbini?

Ima li ko da pokloni vaučer za pazar od 12k dinara? Riknuo mi akumulator...

Yxekkucn

500din vazi jos danas

imam vaucer od 500 a zamenio bih za 5000din ako nekom treba manji vaucer za manju kupovinu? A moze i neka moja kompenzacija za vaucer dodatno. Kupovina potrebna je preko 40.000. moj vaucer od danas vredi jos 10 dana. Ako niko nece zamenu za par dan- bice spreman za poklon kome treba...

Trebalo bi da stigne dan ranije, a taman i dolazi sa sledećom porukom: Ne, nismo pogrešili datum, nego želimo prvi da ti damo poklon!

Ja bih banovao sve koji nude novac za otkup vaučera jer će od "poklanjam vaučer kome treba" da se završi sa "prodajem vaučer kome treba..." a mislim da je benchmark mnogo više od toga.

Ja bih banovao sve koji nude novac za otkup vaučera jer će od "poklanjam vaučer kome treba" da se završi sa "prodajem vaučer kome treba..." a mislim da je benchmark mnogo više od toga.
Zašto? Može eventualno da se pomeri u rubriku mali oglasi jer i tu članovi traže ili nude pare za određene stvari

Ako je vrednost kupovine 6500, pa se umanji za vaučer od 1000, jel se dobije nakon prijema posiljke vaucer od 500, ili mora da prelazi 6000 i sa vaucerom?

Krenuo je drugi talas Aikove akcije sa Ananasom, ujedno i treći sa Shoppsterom, pa eto nove šanse ako je neko propustio. Ovaj traje do kraja septembra, a stranice su iste:
Edit: osnovne stvari o tekućim računima (npr. 6 meseci bez naknade za sve) nalaze se na linkovanim stranicama, a za dodatne detalje imamo ovu vrlo aktivnu temu na forumu.
Da li je neko probao ponovo da aplicira, odnosno drugi put da iskoristi promocije?

Ako je vrednost kupovine 6500, pa se umanji za vaučer od 1000, jel se dobije nakon prijema posiljke vaucer od 500, ili mora da prelazi 6000 i sa vaucerom?
Evo na ovo sam mislio, to mi je neki stari vaučer...

Prilozi

• Screenshot_2026-08-25-10-13-52-16_96ead4550e6b2f35ccc02f4dc1d6aef3.webp
    Screenshot_2026-08-25-10-13-52-16_96ead4550e6b2f35ccc02f4dc1d6aef3.webp
    29.6 KB · Pregleda: 39
Dobijas vaucer, bitan je iznos korpe, valjda bez postarine (ako je ima).

Nazad
Vrh Dno