Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Može neko da podeli .apk nove aplikacije?

Apk za android zadnja verzija 2.43.2 azurirana,zadnji put 2.6.2025g.,tako stoji na google play store.Skinuo instalirao ulogovao se radi,ali uopsteno jedva zasluzuje 1nu zvezdicu na play store.Zna li ko na koji mail da pisem gospodi iz Yettela da puste neko iole novije azuriranje za box,trentna verzija 3.23.4.0-android_stb ,popunio i onu formu puno ime i emai i S/N box-a...i nista ne konstatju me uopste 😕

Brisao aplikaciju, uklonio korisnika pa ponovo dodao i opet ne radi... A crnjak je sto je prestala da radi sama od sebe.
Probao sam sinoc na tabletu Android TV aplikaciju - radila mi je bez problema više od sat vremena. Šaltovao sam kanale, gledao malo RTS 2 (Džes klub), malo N (Survivor), malo Divu (Ljubav na suncu), i najviše Arena Tenis (Cincinati). Bez ikakvih problema. Ili ih je bilo ranije kada si je ti koristio pa su problemi kasnije u međuvremenu (kada sam je ja koristio) rešeni, ili su ti tvoji problemi lokalnog karaktera (do tvog uređaja, do lokalne mreže,...). Ja da sam bio na tvom mestu skoknuo bi do njihove najbliže poslovnice i tražio da oni reše problem na telefonu, dao im ga da pogledaju.

Kakva je ovo sada Y tv preko pretrazivaca . Meni nocna mora . Sve zakomplikovali da ukljucis i gledas da vracas sadrzaj da biras sta gledas .
Ovo je ocaj
Sramota Y !

Konacno promenili interface za web TV preko browsera. Prosli je bio uzasan, a sada su uspeli da naprave mozda jos gori. Promena kanala veoma komplikovana, cim se browser minimizuje prestaje stream da radi. I dalje su iza EON-a godinama.

A što bi voleo da se više taj eon ugasi, svako poređenje eon pa eon. Shvatite eon su radili pravi programeri (nisu kursisti) kome je plaćeno kako treba i dobijen je proizvod po zasluzi.

Biće kukanja i na novi Eon redizajn (i to baš zbog ret*rdiranog načina promene kanala 😅) ako to ikad puste za SBB / Yettel korisnike kao što već jesu za Telemach Hrvatska i Telemach Slovenija.

Poređenje sa eonom ima smisla jer su oba rešenja ponuđena na tržištu po istim cenama a u okviru iste su kompanije
Ne može da se poredi jer eon platforma nije u vlasništvu yettel-a, kada budete shvatili da ni kod jednog operatera nećete videti ni približno eon-u biće vam lakše, sem u slučaju ako neko uspe da kupi eon pa posle zameni logo itd.

Konacno promenili interface za web TV preko browsera. Prosli je bio uzasan, a sada su uspeli da naprave mozda jos gori. Promena kanala veoma komplikovana, cim se browser minimizuje prestaje stream da radi. I dalje su iza EON-a godinama.
Meni ovih par dana Yettel web TV (preko browsera
Neće niko, ja sam odavno to pitao i bilo je kulijane... Doduše ja sam pitao to ihaha još kad su počeli sa 3.25.
Možda je nemaju na boxevima (pitanje kolikom broju ljudi su tu verziju poslali) ili ne znaju kako da skinu apk

Meni ovih par dana Yettel web TV (preko browsera
Da ispravim samog sebe jer mi se deo rečenice obrisao - Ovih 2-3 zadnja dana mi WEB TV (preko browsera) ne radi - ili stalno iznova traži da su ulogujem ili izbacuje nekakvu grešku

I kakvi su utisci i komentari o najnovijoj verziji WEB aplikacije? Nije mala novina niti promena u odnosu na staru verziju...

Ova sada najnovija WEB aplikacija (v.3.3.1) izgleda maltene ko aktuelna STB aplikacija, 80-90% su iste

Nisam ni znao da su promenili 🤣
Probaću sutra.
Promenili su je prošle nedelje, sigurno ima 8-10 dana. Zadnji put sam WEB aplikaciju koristio prethodnog ponedeljka 17.08., posle toga me je cele nedelje zezao da se ulogujem, tek je pre 2 dana proradio

Ima dobrih stvari-novina:

1. Omogučili su da se po vremenskoj traci premotava kursorskim strelicama levo-desno, a ne samo mišem

2. Omogućili su redno menjanje kanala napred-nazad kurs. strelicama gore-dole

3. Ranije bi klikom miša na ekran se pauzirao stream. Sada toga više nema (koga je to nerviralo)

4. Uveli su konačno pretragu koja kako vidim radi kako treba

5. Unapredili su EPG da ga podešavamo pa da nam prikaže razne kategorije (samo filmove, samo sport, samo emisije,...) i može bez problema da se zumira mišem (u staroj verziji je to znalo da zeza)

6. Uveli su omiljene kanale

7. Pored simbola-sličice kanala u donjem levo uglu sada stoji srce, kao znak da nam je taj kanal u omiljenim

8. Uveli su da možemo da umanjimo prikaz streama, da ga "spustimo" u donji desni ćošak i uveličamo po potrebi (mada ne kapiram sa kojom svrhom).

9. Uveli su brzu listu kanala koja nije uspravna nego horizontalna iznad donje ivice ekarana, isto kao što je u STB aplikaciji

10. Naslovna strana je sada ista kao na STB aplikaciji

11. U podešavanjima ima puno toga više nego u prethodnoj WEB verziji

12. Čini mi se da je sada slika bolja-oštrija...

------------------

Naravno, ima i loših stvari...

Promenili su je prošle nedelje, sigurno ima 8-10 dana. Zadnji put sam WEB aplikaciju koristio prethodnog ponedeljka 17.08., posle toga me je cele nedelje zezao da se ulogujem, tek je pre 2 dana proradio
Evo sad sam se prvi put logovao... Pa šta znam, bolje je nego što je bilo, ali i dalje je ništa posebno. Menjanje kanala je totalno bezveze - a mogli su lepo da dodaju da mogu mišem da se skroluju kanali u donjem baru... EPG i dalje očajan za korišćenje mišem i tastaturom. Zapravo, tastaturu nisu ni razmatrali ni u jednoj varijanti... Meni to premotavanje strelicama - ne radi, npr. 🙂

Ima tu još dosta da se radi, ali ajde. Za performanse ne znam, kratko sam gledao, videćmo kad probam duže kako se ponaša.

Konačno nova android aplikacija. Ovo sad već liči na nešto. Preglednije dosta, bolji interfejs, radi brzo, slika je odlična. Prepravio sam ocenu na play storeu sa 1 na 5 zvezdica 🙂 još samo android TV aplikaciju da puste novu

Evo sad sam se prvi put logovao... Pa šta znam, bolje je nego što je bilo, ali i dalje je ništa posebno. Menjanje kanala je totalno bezveze - a mogli su lepo da dodaju da mogu mišem da se skroluju kanali u donjem baru... EPG i dalje očajan za korišćenje mišem i tastaturom. Zapravo, tastaturu nisu ni razmatrali ni u jednoj varijanti... Meni to premotavanje strelicama - ne radi, npr. 🙂

Ima tu još dosta da se radi, ali ajde. Za performanse ne znam, kratko sam gledao, videćmo kad probam duže kako se ponaša.
Kada pritiskaš strelice levo-desno dole po vremenskoj traci ti se ne pomera klizač? I kada pritiskaš strelice napred nazad ne menjaju ti se kanali redno jedan za drugim?

Konačno nova android aplikacija. Ovo sad već liči na nešto. Preglednije dosta, bolji interfejs, radi brzo, slika je odlična. Prepravio sam ocenu na play storeu sa 1 na 5 zvezdica 🙂 još samo android TV aplikaciju da puste novu
U to mora da azuriram danas u toku dana,jos da mrdnu na Box-u sa v 3.23...bilo bi super ovako zasada nista sto se tice Android Tv Box-a.

Nazad
Vrh Dno