Nije mi pri ruci tablet pa da probam, mada je sve normalno radilo na STB i na WEBMislio sam na yettel tv mobilnu aplikaciju za android
Ja sam ih na boxu probao, kanal br.27, nisam primetio nikakve probleme (kočenja, zamrzavanja,...)Pricam o njihovom boxu.
Brisao aplikaciju, uklonio korisnika pa ponovo dodao i opet ne radi... A crnjak je sto je prestala da radi sama od sebe.Nije mi pri ruci tablet pa da probam, mada je sve normalno radilo na STB i na WEB
Ja sam ih na boxu probao, kanal br.27, nisam primetio nikakve probleme (kočenja, zamrzavanja,...)
Probaču večeras na mom tabletu da li i kako radiBrisao aplikaciju, uklonio korisnika pa ponovo dodao i opet ne radi... A crnjak je sto je prestala da radi sama od sebe.
Probao sam sinoc na tabletu Android TV aplikaciju - radila mi je bez problema više od sat vremena. Šaltovao sam kanale, gledao malo RTS 2 (Džes klub), malo N (Survivor), malo Divu (Ljubav na suncu), i najviše Arena Tenis (Cincinati). Bez ikakvih problema. Ili ih je bilo ranije kada si je ti koristio pa su problemi kasnije u međuvremenu (kada sam je ja koristio) rešeni, ili su ti tvoji problemi lokalnog karaktera (do tvog uređaja, do lokalne mreže,...). Ja da sam bio na tvom mestu skoknuo bi do njihove najbliže poslovnice i tražio da oni reše problem na telefonu, dao im ga da pogledaju.Brisao aplikaciju, uklonio korisnika pa ponovo dodao i opet ne radi... A crnjak je sto je prestala da radi sama od sebe.
Mogao bi neko da podelil .apk nove verzije v.3.28, ako je imaMože neko da podeli .apk nove aplikacije?
Neće niko, ja sam odavno to pitao i bilo je kulijane... Doduše ja sam pitao to ihaha još kad su počeli sa 3.25.Mogao bi neko da podelil .apk nove verzije v.3.28, ako je ima
Poređenje sa eonom ima smisla jer su oba rešenja ponuđena na tržištu po istim cenama a u okviru iste su kompanijeA što bi voleo da se više taj eon ugasi, svako poređenje eon pa eon. Shvatite eon su radili pravi programeri (nisu kursisti) kome je plaćeno kako treba i dobijen je proizvod po zasluzi.
Ne može da se poredi jer eon platforma nije u vlasništvu yettel-a, kada budete shvatili da ni kod jednog operatera nećete videti ni približno eon-u biće vam lakše, sem u slučaju ako neko uspe da kupi eon pa posle zameni logo itd.Poređenje sa eonom ima smisla jer su oba rešenja ponuđena na tržištu po istim cenama a u okviru iste su kompanije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari