Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec duze vreme gledam soundbarove ali nikako da se odlucim za neki, pa ako neko moze da preporuci nesto do 250eur?

Znam da ne treba da ocekujem neki vau zvuk ali uglavnom ce se korisiti za filmove mrzi me da ravlacim kablove po celom stanu za 5.1 sistem i bitno mi je da ima hdmi arc da mogu sa daljinskim od tv da kontorlisem soundbar

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rešenje
Vredi li Samsung HW-B440 uzeti za 130€? trenutno je snižen na nemačkom amazonu, imam mogućnost da mi donesu, verovatno je to ustvari HW-B450 ali nisam siguran, pošto je model kao za nemačko tržište.
Ne mogu da se protegnem više, nažalost, a spram VOXovih zvučnika od 3W ovo će mi biti simfonijski orkestar
Da li neko koristi neki TCL soundbar uparen sa TCL TV kroz opciju Tutti Choral? U principu ta opcija sluzi da koristi istovremeno zvucnike od TV zajedno sa soundbar. Kada je upalim imam utisak da TV vise forsira interni zvucnik i zvuk nije bas najsjajniji, samo je malo obogacen sa soundbarom, narocito kada se pojaca vise.

Kupio sam Q990F, prvi soundbar. Pošto mi je kauč uz zid, treba mi preporuka za neki wall mount stend za njih, plaši me 1/4 20 navoj koji je mislim za američko tržiste. Ako neko može da preporuči kvalitetan nosač za zid za te pozadinske zvučnike još da imaju ugao da mogu da se zaokrenu kao uvetu. Bilo bi idealno nešto u srbiji da ne čekam puno, prodavnic neka. Ja sam tražio, al nisam nešto usrećio i baš bi mi značila pomoć, još ako je neko imao isti problem onda idealno. Hvala unapred ljudi! Kupljen danas preko kp 770 eur.

Mislim samo da zvučnik ne gleda pravo ka drugom zidu već samo za 20 stepeni ka uvetu u centru na stranu? I takođe čitao sam da firmware update ume da brikuje q990f pa je i to malo 😵, svakako i dalje tražim nosače za zid za te zvučnike

Mislim samo da zvučnik ne gleda pravo ka drugom zidu već samo za 20 stepeni ka uvetu u centru na stranu? I takođe čitao sam da firmware update ume da brikuje q990f pa je i to malo 😵, svakako i dalje tražim nosače za zid za te zvučnike
Погледај упутство, сваки сателит има драјвере који шаљу звук на три стране.

Nazad
Vrh Dno