Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aktivirao konačno internet, radi top, ruter Huawei B530 (CAT7), doduše blizu mi je bazna stanica vikendici. Vikend popodne brzina 110/50. Namestio sam i 2 set top boxa, jedan je Mi box s gen3, drugi je vontar W2. Stavio sam na jednom svoj Iris nalog, ali ne mogu da aktiviram Move na ovoj mtel kartici, čekam da aktiviram to pa da podesim vontar. Nemam trenutno telefon u koji mogu da ubacim SIM, a sa rutera kada pokušam da na 14555 pošaljem poruku MOVE AKTIVACIJA, ne prolazi poruka. Ne može ovako da se aktivira iz rominga? Rešenje je valjda da kontaktiram korisnički servis? Na koji mail šaljem? Kontaktirao sam ih iz moj mtel aplikacije, ali ne znam kada će ni da li će odgovoriti.

Stvarno je top priča ovo ako potraje, razmišljam da za još jednu lokaciju uzmem isti setup, evo koliko me koštalo ukupno. Kartica 15e, za 6 meseci internet 19e, ruter 4000din, vontar box 2000, mi box s je bio oko 8000 (ali sam imao 5000 kupon za ananas). Ukupan trošak 18000, od toga 4000 za karticu i aktivaciju interneta, ostalo je oprema.

Jako brzo odgovore (zavisi od gužve, ali bude nekad i za 5 min) preko mtel aplikacije, Nekada nazovu, nekada pošalju email.

Stvarno je top priča ovo ako potraje, razmišljam da za još jednu lokaciju uzmem isti setup, evo koliko me koštalo ukupno. Kartica 15e, za 6 meseci internet 19e, ruter 4000din, vontar box 2000, mi box s je bio oko 8000 (ali sam imao 5000 kupon za ananas). Ukupan trošak 18000, od toga 4000 za karticu i aktivaciju interneta, ostalo je oprema.
Pa pazi, traje već deceniju i jače, ali ako počnu da se gomilaju korisnici koji planiraju to umesto kućnog interneta i sa nenormalnim potrošnjama, nadam se da neće svi da nahebavaju zbog takvih pojedinaca......

A taj SkyShowTime, neka besplatna varijanta, ili.....?

P.S. za aktivaciju MOVE još mi ništa nisu rešili....

Iskreno pretpostavljam da ide direktno optička mreza između njih. Pre kontam da ce RAN infrastruktura mtsa biti limit nego konekcija odnosno iskorišćenost linka između njih ili kapacitet mtela. Tako da se ne brinem za njih.

Skyshowtime je preko yettela.
Opet je danas stigao mejl.
180 dana u inostranstvu,tj vidi me kao da sam u Crnoj Gori.

Kome god sam spomenuo ovu varijantu mtl,me je gledao bledo.
Isto i kad spomenem one popuste,kad iniciraš prelazak u drugu mrežu,pa te zove služba za brigu o korisnicima.
Ljudi me bledo gledaju.
Ajd mladji i neko skapira.
Ovi stariji od mene 50+ nemaju pojma ništa.

Na Android tv sam instalirao move, da li treba da se zove korisnicki centar ako hocu da promenim tv uredjaj?

Jel moze neko da me prosvetli,u opcijama paketi i usluge imaju da se biraju neki paketi sa cenom od 0.00 Eur (ts media,arena sport,4K itd...)
Jel to neka promocija or what?

Errr mislim na Move aplikaciju😂

Nadjoh u mobilnoj app,na android tv app se ne vidi😂

Nazad
Vrh Dno