Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Ovo je prejako, imam nekoliko S10 u firmi, u odličnom stanju i S25 se ne isplati menjati, bolje uvaljati za keš.

1000035504.webp
1000035505.webp

Sad sam proverio na 7 Pro i 11, u ovom slučaju je isto osvetljenje, tako da neću osetiti razliku. Koliko je display svetliji, auuuuu...

Džabe što je svetliji kada na suncu taj max stoji maximalno 1min.

Mada kada ga i spusti posle 1min može kao da se lepo vidi ekran, ne nešto epohalno ali se vidi.

Jedna zamerka.

Ovo svetlo nazad. em što ničemu ne služi, uz to je i barem 20% slabije za torch, i nije belo nego više warm boje.. damn.
Mene sad tu brine kako će se ponašati kao blic u mračnim uslovima.

Da nema možda neko kod za Google Store DE, idealno bi bilo onaj od 150€, a da mu ne treba?

Da al u q...mora se doplatiti. Mislim da ce moj sutra da ode dalje.

1787396329453.webp

Lagano 5to mesto 🙂 ( tek sada vidim da ****** nisu izmenili meta desc )

Nismo se našli, meh osećaj.

Nikola odradi unboxing i odma u kobasice 😂😇🙌

Cak ni njega nije zanimao unboxing Pixela. Čeka se iPhone 18.

I ne vidim da je intenzitet svetla neki reviewer pomenuo uopšte?
Difuzor zarad HiLight funkcije:

Da se ja pitam, flashlight bi ostao, a HiLight bih dodao posebno.
Nego.. Google.
Pixel im nije nešto primarno u kompaniji.
Više kao smernica i pokazatelj u kom smeru ide i kako Android izgleda. Znamo to već, nadam se.
Softver je ono po čemu se izdvaja i što im je primarno kod uređaja.
Otud i, rekao bih, ustupanje mesta blica HiLight-u.

Tip:
Iako se funkcija blica ne može "popraviti" i jeste bezveze za one koji ga često koriste,
funkcija baterijske lampe se može nadomestiti, pa - baterijskom lampom.

Ja ih odavno koristim, nebrojeno puta dnevno, i mogu reći da je to jedna od najboljih investicija.
Lampa bude u džepu uvek, a mogućnosti i funkcije korišćenja su široke. Nijedna LED diodica na pljosnatom i nezgrapnom telefonu ne može parirati kompaktnom uređaju namenjenom samo toj jednoj stvari - da pronese svetlo kroz tamu, u svim uslovima i potrebama.. jednim klikom.

Eto podstreka i za one koji nisu razočarani LED svetlom na svom telefonu.

Aha znaci predlog je da umesto termometra u telefonu i lampe kupimo termometar i lampu posebno i nosimo ih svaki put sa sobom, pored telefona koji svakako nosimo?

Onda mi ne treba ni kamera na telefonu, uzecu dodatnu pa cu je nositi, ima malih kompaktnih...

Hej.. ni to za kameru nije loša ideja.
Kamere imaju xenon blic, a to niti jedan LED ne može nadmašiti.

Šalu, mada je zbilja, na stranu.

Jeste. Mislim, a iz iskustva i znam, da su pojedinačni uređaji daleko bolji u izvršavanju svojih zadataka i u smislu svestranosti od ograničenih all-in-one rešenja.
Da ne idemo dalje - pomislimo samo na korišćenje lampe handsfree. To je praktično svakodnevno potrebno.

Telefon jeste da se nosi uz nas. Ja ga npr iz džepa ne vadim tokom celoga dana.
Ali, ni džepna baterijska lampa nije nakovanj.
A ko je voljan, da uporedi jedno i drugo u svakodnevnom korišćenju - teško da bi rekao da mu telefon završava bolji posao.
Jedino u čemu bih se složio, jeste da je dobro imati LED na telefonu (i termometaar i ostalo) kada ništa drugo nije dostupno.

Na kraju dana, telefoni su upravo to - all-in-one za kada ništa bolje pored sebe nemamo.
Ovo ozbiljno mislim.
A da se ne razumemo pogrešno, isto tako mislim da su telefoni jedan od najboljih pronalazaka u poslednje vreme.
Uvek mi je korisno imati ga uz sebe.. kada drugo nije.

Hej.. ni to za kameru nije loša ideja.
Kamere imaju xenon blic, a to niti jedan LED ne može nadmašiti.

Šalu, mada je zbilja, na stranu.

Jeste. Mislim, a iz iskustva i znam, da su pojedinačni uređaji daleko bolji u izvršavanju svojih zadataka i u smislu svestranosti od ograničenih all-in-one rešenja.
Da ne idemo dalje - pomislimo samo na korišćenje lampe handsfree. To je praktično svakodnevno potrebno.

Telefon jeste da se nosi uz nas. Ja ga npr iz džepa ne vadim tokom celoga dana.
Ali, ni džepna baterijska lampa nije nakovanj.
A ko je voljan, da uporedi jedno i drugo u svakodnevnom korišćenju - teško da bi rekao da mu telefon završava bolji posao.
Jedino u čemu bih se složio, jeste da je dobro imati LED na telefonu (i termometaar i ostalo) kada ništa drugo nije dostupno.

Na kraju dana, telefoni su upravo to - all-in-one za kada ništa bolje pored sebe nemamo.
Ovo ozbiljno mislim.
A da se ne razumemo pogrešno, isto tako mislim da su telefoni jedan od najboljih pronalazaka u poslednje vreme.
Uvek mi je korisno imati ga uz sebe.. kada drugo nije.

Ne vredi, nosenje fotoaparata je taako nerealno, jer je "zgodno" samo ako specificno ides nesto da fotkas sa namerom nekom i da se ne lazemo, da zaradis nesto od toga. Sve ostalo, slucajne prilike koje se ukazu, iz 'hobija' nosenje, sve je to dosta nerealno jer, evo gledam kod burazera, lomi se da li da ga ponese svaki put kad idemo negde, glomazan je da se ne lazemo, pa neke futrole nosi, bas je ono obaveza.. Da su bolje fotke to nikad nije diskutabilno, ali surova realnost je da telefon nikad necu zaboraviti (pre cu novcanik ili kljuceve) a aparat i da ne pominjem baterijsku lampu 😀, ne sto cu zaboraviti nego u 99% slucajeva bi svesno odabrao da ne ponesem.. koliko god i aparat i lampa bili mali..

Mada sve ovo pricam iz ugla da mrzim da nosim bilo kakve "torbice" sa sobom, koristim nadimak "torbice" za sve likove koji ih nose, kad vidim onako 20x30 torbicu sa strane, kao da sam video bermude sa 12 dzepova 😀 tako da nisam totalno merodavan.

Ne znam ko više korsiti blic za fotkanje, bar na ovim top modelima. Ne znam kad sam poslednji put slikao sa blicem jer svaki top model ima odličan noćni mod

Nazad
Vrh Dno