Mene sad tu brine kako će se ponašati kao blic u mračnim uslovima.Jedna zamerka.
Ovo svetlo nazad. em što ničemu ne služi, uz to je i barem 20% slabije za torch, i nije belo nego više warm boje.. damn.
IspravljenoOvo svetlo nazad. em što ničemu ne služi, uz to je i barem 20% slabije za torch, i nije belo nego više warm boje.. damn.
Slali su to iznad, al i dalje ne menja činjenicu da su izgleda zbog ove led lampice zeznuli blic.... Koji je inače, bar meni, jako potreban i koristim ga svaki dan bukvalno...Za
Ispravljeno
![]()
Someone already fixed the Pixel 11's most disappointing feature
The Android community always comes through.www.howtogeek.com
www.dxomark.com
Šta sam propustio?
Difuzor zarad HiLight funkcije:I ne vidim da je intenzitet svetla neki reviewer pomenuo uopšte?
www.notebookcheck.net
Hej.. ni to za kameru nije loša ideja.
Kamere imaju xenon blic, a to niti jedan LED ne može nadmašiti.
Šalu, mada je zbilja, na stranu.
Jeste. Mislim, a iz iskustva i znam, da su pojedinačni uređaji daleko bolji u izvršavanju svojih zadataka i u smislu svestranosti od ograničenih all-in-one rešenja.
Da ne idemo dalje - pomislimo samo na korišćenje lampe handsfree. To je praktično svakodnevno potrebno.
Telefon jeste da se nosi uz nas. Ja ga npr iz džepa ne vadim tokom celoga dana.
Ali, ni džepna baterijska lampa nije nakovanj.
A ko je voljan, da uporedi jedno i drugo u svakodnevnom korišćenju - teško da bi rekao da mu telefon završava bolji posao.
Jedino u čemu bih se složio, jeste da je dobro imati LED na telefonu (i termometaar i ostalo) kada ništa drugo nije dostupno.
Na kraju dana, telefoni su upravo to - all-in-one za kada ništa bolje pored sebe nemamo.
Ovo ozbiljno mislim.
A da se ne razumemo pogrešno, isto tako mislim da su telefoni jedan od najboljih pronalazaka u poslednje vreme.
Uvek mi je korisno imati ga uz sebe.. kada drugo nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari