Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Jel se desava mozda jos nekom da je Temu obustavio slanje onih Fake promocija ? Svakodnevni Spam tipa "Temu izbori" , "najprodavanije u poslednjih 7 dana", "sve ispod 2.200 dinara" itd. Vec kako izgledaju te spam "promocije" ?
Meni su obustavili ima vec 10-tak dana, ne stize ni u aplikaciju ni na mejl iako su sve notifikacije ukljucene. Samo mi stizu mejlovi o stizanju paketa.
Do pre 10-tak dana mi je stizalo po 6-7 dnevno sada nista.
Medju tim silnim spamom, naidje i nesto makar kao ideja, tako da ima neku malu korist.

Stize redovno, par puta dnevno, uglavnom za kucne ljubimce ili stvari za pokućstvo

Hvala na informaciji. Znaci da su meni obustavili iz nepoznatih razloga.
Razgovarao sam i sa "podrskom". Gubljenje vremena, za bilo sta pa i za ovo. Nemaju pojma ni oko cega.

Da li sa kupovinom od 3000 dobijam sve ove free giftove ili ne?

Prilozi

• Screenshot_20260822_085502_com_einnovation_temu_ContainerActivity.webp
    Screenshot_20260822_085502_com_einnovation_temu_ContainerActivity.webp
    88.6 KB · Pregleda: 63
Imate neku preporuku za male baterijske lampe koje se pune na USB C i koje ne prestanu s radom nakon par dana upotrebe? Uzimao sam neke, ali ili slabo drže, same se gase, brzo odu tasteri, ili uopšte jako brzo postanu neupotrebljive...

Imate neku preporuku za male baterijske lampe koje se pune na USB C i koje ne prestanu s radom nakon par dana upotrebe? Uzimao sam neke, ali ili slabo drže, same se gase, brzo odu tasteri, ili uopšte jako brzo postanu neupotrebljive...
Ova na fotografiji je mala, ali je odlicna za tu velicinu.
Zbog posla mi je trebala mala verzija sa zum opcijom.

Ova isod je takodje mala, sa vise opcija i bez zuma.
Baterija je veoma izrzljiva.

Prilozi

• 1000059970.webp
    1000059970.webp
    61.2 KB · Pregleda: 22
Da li neko ima problem sa poručivanjem stvari sa Temua?
Jednostavno ne mogu da platim stvari koje ubacim u korpu, i grešku koju mi izbaci kad da kartica nije validna, da se koristi drugi metod placanja i da ce resiti problem od 3-6 dana.

Kartica je VISA i do sada sam placao bez problema.

NLB je uveo neku aplikaciju za online plaćanja. Ja imam jednu njihovu prepaid karticu. Retko je koristim, ali morao sam da instaliram njihovu aplikaciju NLB Pay da bih je koristio.

Zena koristi isto NLB karticu, VISA. Radi bez problema
Kod mene nista, evo vec par dana ne prolazi

Mozda je to i dobro 🙂

Nisam.
Ali sam uspeo da platim preko Apple pay opcije, sa istom tom karticom

Dajte preporuku za one krpe za brisanje automobila kao i za one pumpe za gume što se povežu na upaljač.

Sto se tice pumpe, imam iz Lidla.
Za sad je nisam koristio na kolima, ali za duvanje lopti i duseka na moru radi posao.

Moram da je imam u kolima posto nemam rezervni tocak.

Nazad
Vrh Dno