Elektroventil otisao, sam ventil je jeftin, popravka laka, brza i isplativa.Zdravo, imam Gorenje W7523 masinu i desava se da se bubanj napuni vodom iako nije radila nekih 20 sati prije toga. Juce je oprala ves oko 10 ujutro, izvadila sam ga i prebacila u masinu za susenje, a jutros kad sam oko 6 usla u kupatilo, bubanj je bio ispunjen vodom i voda se prelila po podu. Sta moze biti razlog, ima li svrhe popravljati ili odmah da gledam novu (ova je stara 8 godina)?
Izmedju dva pranja, zavijajte slavinu od masine da ne puni se vodom, do zamene ventila.Elektroventil otisao, sam ventil je jeftin, popravka laka, brza i isplativa.
Idemo ispočetka, Gorenje WPNEI84A1SWIFI reklamirana tri puta u prvih 5 meseci, tražio zamenu vratili mi pare.
Naravno moram što pre naći zamenu. Ima li neko pametan savet šta uzeti do 40ak hiljada koliko je košatala i ova?
Nisam zahtevan korisnik, mašina se uključuje jednom - dvaput nedeljno, 1200 obrtaja je sasvim dovoljno, 8kg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari