najlakse aktiviraj ultimate verziju sa creamapiPozdrav drustvo, da li neko ima save game za ovu igru gdje je barem cijela mapa otkljucana? Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da ga podijeli.
Samo je bitno da je save za Standard Edition, a ne Ultimate Edition. Saveovi koje sam pronasao na internetu su svi bili za Ultimate i ne mogu se ucitati jer igra trazi kupovinu DLC-a :/.
Hvala
O čemu se radi,ako smem pitati.
Podseti me na Risku iz srecnih ljudi kada krene da kune - bog te ubio da te ne ubije..Igra je predobra u sustini. Vec svi znam sto nije dobro, ali i pored toga mnogo toga vredno je hvale.
Pa gde ne bi kad pogledaj koje su izmene:Pa ovo nije patch, ovo je nova igra nema nadgradnje nego instalira kako mi se cini od 0 134gb
Pogledajte prilog 550440

probao sam nekih pola sata i manje vise je sve isto kao kad sam igrao pre skoro 2 god, jedino malo bolje radi i to je to, stutter fest u velikoj bazi isto kao ranijesmelost da nesto nazovu 2.0 a realno nije ni 0.8 sudeci po kolicini bagova...

Igra ima svoju mehaniku koja funkcionise odlicno. Ako seciramo delove te mehanike svasta nesto bi moglo da bude drugacije, objektivno bolje, recimo tako kako si opisao, ali to je onda neka druga igra. Igram je vec nekoh 60h od kad se pojavila ova nadogradnja, i ne nalazim da mi ista preterano smeta da sebi kazem o ne opet ovo ili ono. Igra je napravljena tako da podseca nam naku mogucu realnost ne da bude realna, i ne treba ipak je to igra, tako da ni tu ne mogu nisto posebno da zamerim. Igra vredi ovo sigrino najbolja SP igra ovog tipa i medju najboljima genarelno. Treba je igrati kako su autori zamislili a pronalziti nacine kako da delove mehanike promenimo najblize sopstevnim afinitetima, ne moze nesto mnogo da se koriguje, ali recimo moze da se priblizi ovome sto bi ti zeleo.Meni lično su upravo ti aspekti bili najlošiji momenti u ovakim šuterskim istraživačkim igrama. Prvo aspsolutno je neralano da nosiš 140kg nečega, a drugo ne želim da secam sve i svašta i skupljam ko hrčak ovo i ono, i plus se šetam napred nazad da bih trgovao okolo. Daleko bolje rešenje bi bilo staviti akcenat najvećim delom za istraživanje, dobro skrivene prolaze i objekte potrebne za dalji napredak u misijama, razne prepreke i žestoke i teške akcione momente, koji bi podrazumevali više taktičkog pristupa i promišljanja prilikom ulaska u akciju, nego sve te silne generičke gluposti i nadogradnje koje su natrpane tu bez potrebe ne bi li igra tajala što duže.

Ја сам управо тако играо други пут прву триолигију. Имао сам неки мод за повећање новивосги 1500кг 😀, и скупљао сам све и свашта и продавао. То да бих дуже играо и истраживао.Meni lično su upravo ti aspekti bili najlošiji momenti u ovakim šuterskim istraživačkim igrama. Prvo aspsolutno je neralano da nosiš 140kg nečega, a drugo ne želim da secam sve i svašta i skupljam ko hrčak ovo i ono, i plus se šetam napred nazad da bih trgovao okolo. Daleko bolje rešenje bi bilo staviti akcenat najvećim delom za istraživanje, dobro skrivene prolaze i objekte potrebne za dalji napredak u misijama, razne prepreke i žestoke i teške akcione momente, koji bi podrazumevali više taktičkog pristupa i promišljanja prilikom ulaska u akciju, nego sve te silne generičke gluposti i nadogradnje koje su natrpane tu bez potrebe ne bi li igra tajala što duže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari