Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, malu glupost da pitam. Zena je uzela Iphone 17, pitanje je sledece: Kako prebaciti viber (podatke,slike,poruke....) sa S24+ (android) na Iphone 17.

Mislim da je moguce samo preko placene aplikacije "Backuptrans". Drugacija enkripcija na androidu i iPhonu, nek me ispravi neko.

Tako je, još uvek ne postoji besplatan način za transfer vibera sa androida na ios i obratno ☹️

A preko kompa? Da instalira na komp, uloguje se, preuzme podatke sa S24, i kasnije promeni da backup bude na IOs drive? Dal je to slucajno izvodljivo?

Nije moguce, samo za whatsapp moze.

Tu je problem, bekap sa google drive na iCloud nije moguć - da jeste, svi bi preko kompa odradili transfer viber podataka

Šta kaže AI !

Prilozi

• IMG_0533.webp
    IMG_0533.webp
    71.5 KB · Pregleda: 76
Loguj se na PCu svakako, ostace ti tu podaci.
A na iPhoneu "od nule".

Ja sam prebacio sve sa Honor 5 na IP 17 PM. Nov telefon i prenos podataka i sve mi prebacilo , i sve google pakete koje sam imao i google fotos i viber ceo . Samo isao prebaci sa starog na novi mob - sa androida na ip . To je bilo skoro pre 2 meseca

Ovo treba prebaciti u temu o aplikacijama ili posebna tema 😃 za ovu "neobično" važnu aplikaciju na ovim prostorima.

Nisam koristio android, moram da se ogradim, ali hoćeš da kažeš da si sa "Move to iOS" prebacio kompletan sadržaj sa androida na iOS ili si možda koristio neku drugu aplikaciju 😃

Nznm koja je bila , ona koja mi je ponudila da prebacim sa honora na iphone , kliknuo i to je to
Nznm kao ali sve mi je prebacio apk

Bilo je zaj.......a
Kod nekih starijih slike nisam mogao otvoriti .
Aplikacija prenesena , kada se sve instaliralo od aplikacija , prijavio se gde je trebalo i to je bilo to. Uradio sam pre prebacivanja rezervnu kopiju na Honoru .

Prvi ratni ožiljak od nove godine - kćerki juče dvaput ispadne na beton/asfalt i kao za imat, aluminijum ni taknut, a staklo u gornjem levom ćošku ogrebano.
Aj ne vidi se, ali ja znam da je tu, pa se nerviram😅

Društvo, da li se to samo ja tripujem ili ima još neko problem sa obaveštenjem poruka whats/viber? Znači uključen mi je ton sigurno, takođe nije utišano tamo u soundu, ali baš onako nepravilno nekad stigne sa zvukom, a nekad ne?

Ima li još neko taj problem ili se to ja samo možda tripujem.

IP 17 Pro, IOS 20.5.1

Ti problemi su po nekad slabiji, nekad jači. I na android i iOs ih ima.

Ima li neko zivaca da mi objasni zasto je preporucena granica na mom aparatu 95% i kako vi to drzite?
Juce sam ukapirao da mi fon napuni do 80 % i onda sebi da pauzu do zakazanog vremena (tipa 02:00) pa sam nacackao ovo u punjenju po secanju.
Uglavnom, pitanje glasi : Sta je dobro za moj aparat i kako da ga namestim da se baterija ne sj..e i sta znaci objasnjenje ispod optimizovanog punjenja baterije?

Prilozi

• IMG_0798.webp
    IMG_0798.webp
    49.1 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
Ako neces da ti se baterija zezne, napuni na 60% i ugasi telefon.

Ako pak hoces da koristis telefon i da mu ne dadiljas kao da je dete od 2 godine, onda puni druze kako ti treba.

@bongec nekada davno je neki mudri šaman rekao da baterije treba puniti do 80 % a preko toga da treba biti oprezan jer može da se izazove gnev bogova...možda nekda kada su bogovi postojali je to i bilo tačno danas je to samo legenda...svi znaju da nema veze ali svi i dalje to rade...pogotovo što se telefoni sada menjaju kao čarape...dake puni kako ti volja i uživaj.

Nazad
Vrh Dno