Drugaru tako paket iz Nemačke završio na Surinamu. 🤣Kupio čovek LP ploču od mene, ja poslao express uslugom pošte, sa praćenjem, stigla na Orly za 3 dana, a onda kreće pakao.
Da skratim, paket je promenio 10 mesta u Francuskoj za isporuku, stigao čak i do Normandije, a na kraju je isporučen gde treba, predgraðe Pariza.
Čovek mi slikao paket koji je bio izlepljen sa markicama svih pošti u kojima je greškom isporučen.
Meni je AP paket isporucila Posta, islo je preko Felix logistike, a sad imam situaciju gde mi se AP paket promenio u LP...PP i nemam pojma ko ce to isporuciti.Naručio 5 atomizera za po 20tak centi, različite boje, naručeni bukvalno u par sekundi. Veselnik mi poslao svaki posebno... 5 paketa. Svi du dobili različite AP brojeve... Ne znam ko će ih doneti, ako odvojeno idu preko pošte biće 10 evra za "usluge" pošte za pakete koji zajedno vrede 1,1 evro.
Suština onog što sam hteo da kažem jeste da je “problem” što je kinez poslao 5 odvojenih paketa (nadam se da će ih neko spojiti pre naše pošte) jer mi za pet iMeni je AP paket isporucila Posta, islo je preko Felix logistike, a sad imam situaciju gde mi se AP paket promenio u LP...PP i nemam pojma ko ce to isporuciti.
Prati porudzbinu mozda ce i tebi da se promeni kod za pracenje.
Upravo mi doneo BEX jednu LP...PP, naplaćen samo PDV.aliexpress choice LP-PP je izgleda bex.tu ide samo pdv?
I meni isto, meni je stigao za tacno 10 dana.Upravo mi doneo BEX jednu LP...PP, naplaćen samo PDV.
Inače je pošiljka stigla za 6 dana od dana poručivanja/plaćanja, mislim da mi je to rekord za sve ove godine kupovine preko AliExpresa...
Ja sam 15.08. narucio, nesto je bilo CNG, nesto AP, pa se juce ili prekjuce izmenilo sve na isti AP.
Ako su jos na aerodromu verovatno ce isto i kod tebe da bude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari