Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Obnovljen ugovor malopre - prva 3m 500rsd, zatim 50% 21m 5ica M, nakon pokusaja prebacivanja broja u Yettel u poslovnici, mts podrska je zvala u roku od 1h30min.
Za 5icu L nisam dobio ponudu 60%, plafon je bio 50%, ipak sam otisao na M na kraju.

MTS, pred istek UO, odem do poslovnice, neki od sluzbenika mogu spustiti 10% a neki i "citavih" 20%, kako je kome dozvoljeno.
Naravno ne produzim...
Nekoliko dana posle, nekih 20-ak dana pred istek UO, nazovem 064/733 kazem da bi hteo produziti UO i da me neko zovne radi dogovora.
Operaterka trazi podatke, ona ce, ponudi 10%, ja njoj :"ne pada mi na pamet, hvala lepo", ona: "hocete da vas neko zovne radi mogovor?", ja: "moze"...
Dan kasnije zovu (sa fiksnog broja), nude za 5-icu L 30% popusta ili za 5-icu M samo 10% popusta.
Ja: "Hvala lepo, neću to malo je, odo ja u A1", a sluzbenik mrtav ladan:" u redu zdravo"...
Tako da ne morate ni da pokusavate dogovarati se pre podnosenja zahteva za prelazak u A1.
Iako bi volio ostati u MTS ali sa popustom od 60% za 5-icu L ili M, cak i ako me ne zovnu ili ne budu hteli dati 60% popusta pa da 5-ica L bude 1.680din, pa odem u A1 na Neo 50 za 1500din (ako nadjem prodavca terenskog sa vaucerom na 40% popusta u septembru) ili 1750 din sa 30% popusta koji daju u psolovnicama, necu se zaliti ni potresti u opšte...

• Like
Reagovanja: fiy
Ne mislim da je amaterizam, vise je "bas me briga" (sluzbenika)... " ja cu dobiti svoju platicu, posao mi je da zovem i nudim sto mi kazu (odobre) da mogu ponuditi"...
U osnovi je to igra velikih brojki, samo pretpostavimo koliko ljudi ne zna da se moze cenkati, traziti na 064733 bolju ponudu (3'% bolje od 10% zare ne) i koliko ljudi ne zna da moze dobiti jos znatno bolju ponudu kad hoce da pređe kod zatrazi da predje kod konkurencije, pa na osnovu toga kolika je razlika u ceni koju "oni" i "mi" placamo, koliko je to para...

MTS je imao prednost nad drugim operaterima jer je davao neogranicen mobilni net, pozive i sms u mtel mrezama.
Sada daju samo pozive i sms neograniceno u mtel mrezama, a mobilni net u zoni 0 zavisi od tarife koju koristimo.
Sto se mene tice veliki minus i bez mobilnog neta mi je skoro pa svejedno dal sam na mts, A1 ili Yettel-u, bitno mi je samo cena.
Od sve rodbine van SRB jedino jedna strina ne korosti Viber, svi ostali vibriraju godinama...

Tako da sto se mene tice može 5-ica L za 1.680din ili NEO50 za 1.500din ili 5-ica M za 1.440din, mogao bi preci i na neku Yettel tarifu sa 50% popusta jer imam sbb optilci net i tv, cena slicna ovim gore navedenim ali necu da menjam broj (moze samo za 063 broj)...

ne mora 063 da bude, pricekas par dana od prelaska i pojavi se u app da predjes na postpaid (da prvo predjes na prepaid u yettel) sa 50%

Upravo dobio za kevin broj, posle zahteva za prelazak u A1, Peticu S -70% cela UO. Bez imalo cenkanja, rekoh samo to će nas zadržati u mts-u i odmah dali.
3 x 230din. + 21 x 800din.
Malopre isto mami zavrsih 50% za XS, al tek nakon podnosenja zahteva u A1, do tad davali samo 20%
Sad je gotovo, al da li je neko dobio 70% za XS?

Danas pisao preko mejla .Ističe ugovor za 15 dana .Pitao obnova uz pogodnosti .Još ako može reciklaža, taman da maknem kući stare uredjaje .
Mozda ponude dobro bez zahteva za prenos broja

Evo ja danas probao na 064/733 sa Soko Lite na 5-ica ne znam koja: opušteno bude 10% popusta...
Reko: vidimo se u A1 a operaterka ni brkom da mrdne
Znači kad istekne ugovor, zađe Sunce, pa udri u A1 rano ujutru

Samo kad bi bilo pripejd kartica u A1!
A na postpejd je malo rizično, ako ne pozovu ovi iz mts-a
Globaltel isto radi poso, ne mora A1.
Ja sam se baš iznenadila kad su me zvali, pitala direktno operaterku zar vi niste ista firma - kaže da nisu 🙂 i dala mi 50% u to vreme (pre godinu dana) na neku sitnu omoriku, otprilike cifra u rangu sa freepaidom.

Imam Omoriku M i ne secam se sta sadrzi u paketu. Ono zapadni Balkan zona i Evro zona kolko ima Gb itd.

Hvala

Pise u mts aplikaciji koju mozete instalirati na telefon.

Znam i ja da pise ali iz nekog razloga jutros nije prikazivalo to sto sam pitao.
Aplikacija je ..... jutros u roming delu prebacim da samo rade poizivi i sms.
Naglasavam jos nisam na putu, izadjem iz kuce i ustanovim ladno nemam net 🙁 .
Zar nebi trebala ta funkcija da vazi samo kad sam u drugoj zemlji?
Sve u svemu kad sam se povezao na wifi promenim to nazad na Roming sa netom i eto tii radi mi spoljni net.
Znaci smesno....

Citam iskustva i pitam se, kako je moguce da su najizdasniji kod najnižih paketa, odnosno 5ica S 70%, M 60%, a L50% ? Valjda bi trebalo da je obrnuto?

Citam iskustva i pitam se, kako je moguce da su najizdasniji kod najnižih paketa, odnosno 5ica S 70%, M 60%, a L50% ? Valjda bi trebalo da je obrnuto?
Onda vi pokušajte da za L ili XL paket izvučete 70% popusta na mesečnu pretplatu SVIH 24 meseca...

Ako se danas ljudi toliko ,,cimaju" da podnesu zahtev za prelazak u drugu mrežu, SAMO DA BI DOBILI ONO ŠTO BI ŽELELI OD OPERATORA, zato što operator namerno tera druge ljude da podnose zahteve u druge mreže, onda mislim da je u redu da korisnik traži najveći popust, zato što je KORISNIK upravo taj koji je napravio najveći korak i deo posla, da li vi vidite koliko se oni ophode prema nama? Bezobrazno, mrsko, lenjo, neinteresovano, najveće BAHATO... A onda kada korisnik podnese zahtev za promenu operatora, onda se nudi i ono nemoguće što ljudi misle da je moguće dobiti/ostvariti...

Po prepiscima zadnjih par meseci od članova koji su zvali kontakt centre svojih operatora, da obnove ugovor, i sami ste, ako ste videli/zaključili, daju najmanji mogući popust i bahate se u pozivima ( dignu svoj ponos, kao da su Bog, Isus Hrist/Krist i Otac ), i onda kada korisnik KONAČNO podnese zahtev za promenu operatora, zbog BAHAĆENjA/PONAŠANjA radnika ( nebitno kojeg sektora ) ili šta je već glavni razlog korisniku, onda se ploča/stranica odmah menja, i nudi se, da ne nabrajam svakakve ( bludne ) radnje i tako dalje ( mislim na % popust ), samo da bi KORISNIK ostao u istoj mreži,...

Ljudi, ako se neko ponaša tako prema Vama ( sada govorimo o mobilnim operatorima ), menjajte to makar koštalo Boga oca, ja npr. bih radije plaćao 500$+ A1 SRB ili Yettel SRB mreži, nego 50$ Telekomu Srbiji, koji će da digne cene za 67%, i onda će mi mesečna naknada izaći preko 1000$ nakon poskupljenja,...

Ako mislite da sam nešto pogrešno napisao, napisao neku glupost ili bilo šta već što ne valja u vezi moga posta, da se ne svađamo i ne prepiremo, da kao, ako smo CIVILIZOVAN NAROD, objasnimo i rešimo problem/nelagodu,...

Hvala na čitanju!

Imam Soko Max, ugovor potpisan recimo aprila prošle godine. Zakleo bih se da sam imao pravo na Move TV (ili Iris), ali sada ne vidim mogućnost da ga aktiviram, a baš bi mi značilo trenutno. Imam i Box3, i tu imam aktiviran IRIS, pa sam aktivirao to na STB-u, ali mi treba za drugi box. Da li mogu preko Soko Max da aktiviram to ili su ukinuli kada su uveli 5ica pakete?

mts ima bezveznu foru da kada se u toku UO deaktivira Iris GO (makar i nenemerno, greškom) ukida korisniku pravo na ponovnu aktivaciju.

Skoro pa lično iskustvo 🙂

Ali dešavalo se korisnicima koji nisu aktivirali Iris Go da im je onemogućeno da sami da urade preko apolikacije ili portala i potrebno je kontaktirati mts kol centar.
Ovo je lično iskustvo. 🙂

Dali zovu sa 60 70 posto i ako se zahtev podnese pre isteka uz penale koje bi im platili imamo jaku tarifu i malo nam ostalo a traze malu cifru za penale. Tako da nam se isplati

prvo odkupi UO, pa podnesi zahtev, trebalo bi da da

1787508457630.webp
buduci da su idalje u zescem gubitku trebalo bi da te zovu

Nazad
Vrh Dno