Šta je novo?

Gde mogu da kupim aktiviranu SIM karticu?

bradon

Zapažen
Učlanjen(a)
13.08.2026
Poena
2
Da li možda neko zna gde može da se kupi već aktivirana SIM kartica? Bilo koji operater, svejedno da li prepaid ili postpaid, ali po pristojnoj ceni. Na KupujemProdajem sam video oglas sa cenom od 2500 dinara, ali to je previše. Dobra cena mi se čini 250 dinara, maksimum 500 dinara.

Možda postoje neki kiosci u Beogradu?Ili možda neko zna kontakte prodavaca?

Zašto 'bi koristio Karticu registrovanu na tuđe ime ? Taj isti može u svakom trenutku zatražiti blokadu iste i ponovno reizdavanje same SIM kartice.

Sto prethodno ljudi napisase aktivirana (znaci na tudju lk.),to mi bas nije jasno.Svi aktiviraju u poslovnici ili onlayn,ali na sebe ne drugog.Sto se tice cena zadnju sam kupio na kiosku i odmah trgistrovao,MTS na dopunu nalplati mi ova 500d na kiosku...i pravac posta za registraciju.Jedini razlog sto sam je kupio glavni broj mi je u Yettel-u,samim tim zbog mSAT-a pozivanje CC 0800-100-100 ili 0800-100-150,nisam hteo da mi sta naplate preko racuna mislim Yettel.A cuo sam mozda jeste mozda i nije tacno,Yettel naplacuje svoje br. na dopunu nove 600d...pa Yettel 30 pospaid je bese po sajtu 2500 ili 2600d bese 🤔

A i ako si krimos,istrsi se pa kupis u nekoj zemlji gde nije potrebna identifikacija i furas roaming,kao smeker.😂😂😂

Mislim da je nemoguće da neka zemlja ima tu varijantu da kupiš karticu bez lične karte ili pasoša...
Čak je i tzv Kosovo uvelo tu varijantu da ne može bez lične karte i pasoša, oni koji su banana država.

Mislim da moze u Hr ili je bar moglo do pre 2g. Meni nisu trazili ali sam se ipak registrovao.

Mislim da je nemoguće da neka zemlja ima tu varijantu da kupiš karticu bez lične karte ili pasoša...
Čak je i tzv Kosovo uvelo tu varijantu da ne može bez lične karte i pasoša, oni koji su banana država.
Kod Iraca moze, niko ti ne trazi nista za prepaid SIM.
Bolje da ne pocinjemo raspravu o bananama, Srbija je jedna od najvecih, na zalost.

Poslednja izmena:
Nije mi bila namera da ulazim u politiku, niti želim, niti me zanima samo kažem da je moglo tamo sada ne može.

Skupo je u roamingu da se dahće u slušalicu 🙂

A što je i najbitnije bilo ko da mu proda karticu tražiće preregistraciju, a garant podatke da bi znao kome je prodao (pogotovo ono oko sumnjivih radnji) jer ne možeš posle dokazati da i ti nisi ukljućen. Uglavnom da bi zaštitio sebe tražiš preregistraciju. a to bradonu ne odgovara.

Može Hrvatska, može BiH, ima i još nekoliko evropskih država koje ne traže registraciju

Evo šta kaže ChatGPT pa može da bira državu odakle će da dahće/spamuje/prodaje nameštene utakmice/(dopuniti po izboru...)

Screenshot from 2026-08-20 14-20-48.webp

Da, EU roaming postoji, ali za korišćenje uključenih EU jedinica Telekom traži Mobi registraciju radi dokazivanja „stable links”. Ali da ne idemo toliko daleko sa istraživanjem dok ne vidimo da li je @bradon spreman da investira više od 250 dinara u ovaj projekat 🙂

Nazad
Vrh Dno