Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, malu glupost da pitam. Zena je uzela Iphone 17, pitanje je sledece: Kako prebaciti viber (podatke,slike,poruke....) sa S24+ (android) na Iphone 17.

Mislim da je moguce samo preko placene aplikacije "Backuptrans". Drugacija enkripcija na androidu i iPhonu, nek me ispravi neko.

Tako je, još uvek ne postoji besplatan način za transfer vibera sa androida na ios i obratno ☹️

A preko kompa? Da instalira na komp, uloguje se, preuzme podatke sa S24, i kasnije promeni da backup bude na IOs drive? Dal je to slucajno izvodljivo?

Tu je problem, bekap sa google drive na iCloud nije moguć - da jeste, svi bi preko kompa odradili transfer viber podataka

Šta kaže AI !

Prilozi

• IMG_0533.webp
    IMG_0533.webp
    71.5 KB · Pregleda: 46
Loguj se na PCu svakako, ostace ti tu podaci.
A na iPhoneu "od nule".

Ja sam prebacio sve sa Honor 5 na IP 17 PM. Nov telefon i prenos podataka i sve mi prebacilo , i sve google pakete koje sam imao i google fotos i viber ceo . Samo isao prebaci sa starog na novi mob - sa androida na ip . To je bilo skoro pre 2 meseca

Ovo treba prebaciti u temu o aplikacijama ili posebna tema 😃 za ovu "neobično" važnu aplikaciju na ovim prostorima.

Nisam koristio android, moram da se ogradim, ali hoćeš da kažeš da si sa "Move to iOS" prebacio kompletan sadržaj sa androida na iOS ili si možda koristio neku drugu aplikaciju 😃

Nznm koja je bila , ona koja mi je ponudila da prebacim sa honora na iphone , kliknuo i to je to
Nznm kao ali sve mi je prebacio apk

Bilo je zaj.......a
Kod nekih starijih slike nisam mogao otvoriti .
Aplikacija prenesena , kada se sve instaliralo od aplikacija , prijavio se gde je trebalo i to je bilo to. Uradio sam pre prebacivanja rezervnu kopiju na Honoru .

Nazad
Vrh Dno