Napravio sam nalog ali uopste nece da se loguje na aplikaciju ni na sajt, jedino gde mi radi je https://a1.rs/moj_a1 na moja1 samo vrti kružić kad probam preko mts wifi i preko yettel mobilnog neta.Ne mora broj telefona kod njih za pristup portalu. Ja ga nemam.
Moraš da ih zoveš za statičku adresu i onda kada ti uključe, onda ti pošalju podatke sms-om.
Tako je.mozda ne ucitava jer jos nije odradjena instalacija?
U pravu si, pre bi bilo obrnuto. Ili je možda Yettel počeo da koristi/prikazuje i SBB-ovu? Imaš li nju? A možda je i samo ažurniji sa dodavanjem novih adresa.čudno mi je jer kad pogledam na a1 sajtu piše da nemam uslova za optiku a na yettel sajtu piše da imam, pa me zato zanimalo čiju koriste
ja trenutno imam sbb coax i nije mi dostupna optika kad sam ih pitaoTako je.
U pravu si, pre bi bilo obrnuto. Ili je možda Yettel počeo da koristi/prikazuje i SBB-ovu? Imaš li nju? A možda je i samo ažurniji sa dodavanjem novih adresa.
U Nisu je A1 kopao u okviru Medijane i Palilule, ostale opstine gotovo da nisu pokrili uopste svojom optikom, ali ih imas na raspolaganju mahom u svim starogradnjama preko Telekom optike.Da, da, znam da su u Nisu kopali i stavljali svoje kablove.
i ja mislim, videću svakako da pozovem a1 da ih pitamOnda je to greška ili veća ažurnost, nema treće. Ili su ti oba dostupna, ili nijedan, ne bi MTS smeo da dozvoli Yettelu iznajmljivanje, a A1 ne, makar u teoriji. Ako si zainteresovan za A1, agent će tačnije utvrditi dostupnost. Možeš je zapravo pogledati i na MTS-ovom sajtu, mada to nije sigurno, jer ipak imaju ekskluzivitet neko vreme od uvođenja, u zavisnosti od mesta.
A1 svoju, Yettel koristi MTS.čudno mi je jer kad pogledam na a1 sajtu piše da nemam uslova za optiku a na yettel sajtu piše da imam, pa me zato zanimalo čiju koriste
Ma jesam mu rekao, nego ima drugara u MTS-u koji mu nije spomenuo YuNet, nego samo A1 i automatski je sad YuNet i sve ostalo prevara...Kažu mu da je YuNet MTSova firma i da je to isto samo se drugačije zove
Ako nije A1 dostupan, možeš na Yettel da pređešPozdrav svima,
Da li je moguće da mi bude dostupna optika preko svih provajdera osim preko A1?
Zvao sam i YuNet i BrzNet i jedni i drugi kažu da postoje tehničke mogućnosti za optiku, MTS isto.
A otac je tvrdoglav hoće samo MTS ili A1, a žao mi je da daje tolike pare MTS-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari