Prebacivanje na pripejd je zapravo raskid ugovorne obaveze, što bi značilo da je procedura da je rok za rešavanje takvog zahteva do 30 dana od datuma podnošenja, gde u praksi naše kolege znatno ranije reaguju na takav zahtev.Istekao mi je ugovor juce, ako se prebacim na prepaid u poslovnici, da li je moj broj odmah na prepaid-u ili ima neki rok za prebacivanje? @Yettel Srbija
Baš kako je @veljadj naveo, kako bi se plaćala usluga parkinga, neophodno je da na svom broju imaš dovoljno kredita za aktivaciju ovakve usluge.Ako sa pripejda predjem na postpejd kako onda ide za placanje parkinga?
Ukoliko si na postpejd tarifnom sistemu tada se usluga naplaćuje u tekućem mesecu, odnosno tvoj račun biva zadužen za taj iznos.Pa ako budem na postpejdu kako da na svom broju imam kredita?
Uz tarifni paket Yettel 30 možeš aktivirati 1 aplikaciju besplatno po svom izboru. Korišćenje aplikacije se neće naplaćivati dok koristiš navedeni paket. Usluga SkyShowtime je omogućena na 5 uređaja u 2 paralelna strima. Što se tiče HBO Max-a, možeš se takođe registrovati na 5 uređaja, dok je istovremeno gledanje omogućeno na 2 uređaja.Dobro veče, zanimaju me besplatne aplikacije koje idu uz paket Yettel 30, ugovor na dve godine. Konkretno Sky Showtime i HBO MAX, mogu li obe ili samo jedna da se izabere, kao i da li su besplatne sva 24 meseca ili određeni period? Takođe, na koliko uređaja istovremeno mogu da se gledaju?
Ne mogu 2 paralelna uređaja Sky Showtime, sad sam aktivirao i probao, odmah ide poruka kad probam drugi, da se na jednom već gleda i da je to to.Uz tarifni paket Yettel 30 možeš aktivirati 1 aplikaciju besplatno po svom izboru. Korišćenje aplikacije se neće naplaćivati dok koristiš navedeni paket. Usluga SkyShowtime je omogućena na 5 uređaja u 2 paralelna strima. Što se tiče HBO Max-a, možeš se takođe registrovati na 5 uređaja, dok je istovremeno gledanje omogućeno na 2 uređaja.
Što da nije? Niko ih nije bio po ušima @Yettel Srbija da to stave u aplikaciji. Ovo ti je klasična obmana korisnika.Hteo bi popust bez UO?I misliš da je to realno?
Moja greška, nisam video stavku bez UO. Nisam ni znao da to postoji. Mislio sam da je u pitanju 50% popust... Vrućina....Što da nije? Niko ih nije bio po ušima @Yettel Srbija da to stave u aplikaciji. Ovo ti je klasična obmana korisnika.
Navlakuša za one koji ne čitaju dalje 🤣🤣🤣Bas tako pise popust bez ugovorne obaveze pa na sledecem koraku pise ugovorna obaveza 24 meseca.
Ako želiš obe aplikacije, onda ti treba Yettel 100 ili Yettel Mobile M, oni imaju dva slota za aplikacije.Dobro veče, zanimaju me besplatne aplikacije koje idu uz paket Yettel 30, ugovor na dve godine. Konkretno Sky Showtime i HBO MAX, mogu li obe ili samo jedna da se izabere, kao i da li su besplatne sva 24 meseca ili određeni period? Takođe, na koliko uređaja istovremeno mogu da se gledaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari