Šta je novo?

Mobilna telefonija: korisnička pitanja i podrška

saljes sms kao i sa prepaid. cena parkinga ti se dodaje na tvoju pretplatu i platis u sledecem racunu

Pa uvećava ti se račun.

Istekao mi je ugovor juce, ako se prebacim na prepaid u poslovnici, da li je moj broj odmah na prepaid-u ili ima neki rok za prebacivanje? @Yettel Srbija
Prebacivanje na pripejd je zapravo raskid ugovorne obaveze, što bi značilo da je procedura da je rok za rešavanje takvog zahteva do 30 dana od datuma podnošenja, gde u praksi naše kolege znatno ranije reaguju na takav zahtev.
Ako sa pripejda predjem na postpejd kako onda ide za placanje parkinga?
Baš kako je @veljadj naveo, kako bi se plaćala usluga parkinga, neophodno je da na svom broju imaš dovoljno kredita za aktivaciju ovakve usluge.

Dobro veče, zanimaju me besplatne aplikacije koje idu uz paket Yettel 30, ugovor na dve godine. Konkretno Sky Showtime i HBO MAX, mogu li obe ili samo jedna da se izabere, kao i da li su besplatne sva 24 meseca ili određeni period? Takođe, na koliko uređaja istovremeno mogu da se gledaju?

Uz taj paket ide jedna aplikacija,24 meseca koristiš e sad na koliko uređaja ne znam.Ja koristim HBO na TV-u,telefonu,laptopu,tabletu.Naravno ne u isto vreme.

Hvala. Znači da se ide na registraciju na jednoj od te dve koja se izabere, pa ima tamo nešto da se poveže sa Yettel nalogom?

Baš tako,u Yettel aplikaciji.

Dobro veče, zanimaju me besplatne aplikacije koje idu uz paket Yettel 30, ugovor na dve godine. Konkretno Sky Showtime i HBO MAX, mogu li obe ili samo jedna da se izabere, kao i da li su besplatne sva 24 meseca ili određeni period? Takođe, na koliko uređaja istovremeno mogu da se gledaju?
Uz tarifni paket Yettel 30 možeš aktivirati 1 aplikaciju besplatno po svom izboru. Korišćenje aplikacije se neće naplaćivati dok koristiš navedeni paket. Usluga SkyShowtime je omogućena na 5 uređaja u 2 paralelna strima. Što se tiče HBO Max-a, možeš se takođe registrovati na 5 uređaja, dok je istovremeno gledanje omogućeno na 2 uređaja.

Hvala na odgovoru, znači isto je na oba 5 i 2. Još jedno pitanje, da li se na hbo max dobija i dodatak sport?

Uz tarifni paket Yettel 30 možeš aktivirati 1 aplikaciju besplatno po svom izboru. Korišćenje aplikacije se neće naplaćivati dok koristiš navedeni paket. Usluga SkyShowtime je omogućena na 5 uređaja u 2 paralelna strima. Što se tiče HBO Max-a, možeš se takođe registrovati na 5 uređaja, dok je istovremeno gledanje omogućeno na 2 uređaja.
Ne mogu 2 paralelna uređaja Sky Showtime, sad sam aktivirao i probao, odmah ide poruka kad probam drugi, da se na jednom već gleda i da je to to.

U aplikaciji ima opcija "prelazak na postpejd uz popust na mesecnu pretplatu bez ugovorne obaveze"
Kada zelim da predjem u aplikaciji pise da je ugovorna obaveza 24 meseci.
U cemu je stvar/problem pa ne moze bezugovorna obaveza?

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    30.6 KB · Pregleda: 20
  • 2.webp
    2.webp
    20.4 KB · Pregleda: 21
  • 3.webp
    3.webp
    31 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Hteo bi popust bez UO?I misliš da je to realno?

Bas tako pise popust bez ugovorne obaveze pa na sledecem koraku pise ugovorna obaveza 24 meseca.

Ako želiš obe aplikacije, onda ti treba Yettel 100 ili Yettel Mobile M, oni imaju dva slota za aplikacije.

Nazad
Vrh Dno