Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako ste kao i ja potrošili/razdelili zalihe kablova, Hohoo su u save now na 95% sa koinima. Imao sam ranije 2 komada i po mom iskustvu su u rangu sa tukijem i esagerom.

I just found this on AliExpress:
120W PD USB C to Type C Fast Charger Cable for Huawei Xiaomi Pad Redmi Samsung Galaxy MacBook air pro iPad OnePlus USB C Cable

Za Toocki kablove u radnjama koje nisu u Choice sistemu imajte u vidu da sistem po automatizmu dodeljuje skuplji shipping za pojedine kablove jer taj vidi kao dostupan pre korpe.

Npr za 60W kablove u 0.5m varijanti najjeftiniji je 0.42$ a ne taj koji sistem odabere.

Ne treba mu ni tih 100 dinara troska,uvek se negde nadje ta spajalica,ne pamtim kada sam zadnji put izvadio iglicu iz kutije telefona cak je sa s25u nije ni bilo u kutiji.

95% ramovi, izaberite samo free shipping

Suncane naocare na 95%

Par pitanja za makedonsku varijantu, ako nije problem da ne prelazim preko stotine stranica, posto sam u iskusenju prvi put da probam kako ce da funkcionise stvar. Samo se prebaci region na MKD, shipping adresa ostane regularna za Srbiju, valuta kapiram da nije bitna, jel tako?
Jel treba na nesto da se obrati paznja?
Da li MKD trosite samo za sitnice sa novcicima ili je ok da se poruce i skuplje stvari?
Probao sam nesto da narucim preksinoc cisto testa radi i iskocilo mi je kada sam pritisnuo na checkout da ne moze taj proizvod da se isporuci na tu adresu (moju u Srbiji), sa istim proizvodom od drugog prodavca mi ne iskace nista, tako da kapiram da bi trebalo da moze.
Posto ce biti kuponi, sutra valjda, da li je ok da se odradi jedna porudzbina sa makedonskog regiona, a onda za drugu porudzbinu da se prebaci na nas region na istom nalogu? Ili je to bas izivljavanje.

@Bocko Bockovic
Tako je, izaberes Makedoniju, adresa ostaje ista, a valutu ja izaberem dolar, jer ce ti pokazivati makendonsku valutu odmah kad promenis zemlju.
Preko Makedonije i Srbije ne mozes da porucis baterije, eksterne i tako to, ali onda odaberes Bugarsku ili Madjarsku i porucis.

Ja na par dana promenim zemlju da vidim gde su najbolji popusti, tako da mozes da menjas po potrebi.

95% ramovi, izaberite samo free shipping

Suncane naocare na 95%

kako do ovih popusta ? pokazuje mi normalne cene

Ja sam bio prebacio na Makedoniju, a adresa mi je ostala sve u NS i ništa od roga mi nije stiglo.
I tamo u izveštaju piše da je pogrešna adresa... Kako kod mene to ne može? Jel ima još nešto što treba uraditi? Ds li se ovo još nekom desilo?
Inače kada mi je na Srb sve normalno funkcioniše,godinama i nema problema.

Ti si prvi, nesto si zeznuo. Ako si dopisao Makedoniju u adresu ili si menjao zemlju u podesavanjima a ne na zastavici, to je to.

A mozda imas i postara sa brzim prstima.

Menjao sam zemlju u podešavanjima. Nisam ništa menjao u adresi. Zato bi bilo lepo da neko pojasni,da još neko ne pogreši

Prilozi

• Screenshot_2026-08-16-23-04-22-121_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-08-16-23-04-22-121_com.android.chrome-edit.webp
    27.2 KB · Pregleda: 89
Ja sam taj koji je bio promenio zemlju slučajno (nasa adresa, grad, ali na kraju Makedonija) i nisu mi stigle dve porudžbine (stigle u MKD), žalio sam se da nisu stigle, nije uvaženo (što je bilo za očekivati), ostadoh bez para i porudžbina 🙂

0.01$

I just found this on AliExpress:
GM New Arrivals Black Wooden Polarized Sunglasses for Men Bamboo Sunglasses Red UV400 Lenses Fashion Driving Shades Carton S5523

Prilozi

• Screenshot_20260817_093528_AliExpress.webp
    Screenshot_20260817_093528_AliExpress.webp
    33.3 KB · Pregleda: 68
Baš da vidim na šta liče ove naočare kada stignu, kada su bile ovoliko para 😀

Nisu dostupne više, ali vidim da imaju H3 po dobroj ceni... Mislim da smo ih prošle godine kupovali po 60-70$, toliko su otprilike i sada. Samo što prošle godine nije bilo carine 🙂

Ima li neki USB flash, da je na ok popustu, treba mi par komada, 64GB, moze i 32GB, ako je drasticno jeftiniji?
Vidim ima Sandisk i Lexar oko 3,5$, da li su to ok cene, nisam ispratio bas skoro...?
Kod nas sam skoro uzimao, najnize je bilo 1400din za 64GB...

Nazad
Vrh Dno