Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Meta je rešila da za njen AI treba podataka pa su pokušali da skrejpuju sve što imamo od 1999, ali sam ih sprečio u tome. To je izazvalo kratkotrajni problem sa bazom ovog jutra.

stavljajte kafu, dolazim da popričamo. ovo vako više ne može.
znate koliko sam lajkova izgubio!? a to što nisam u mogućnosti da dobijam potvrdu od drugova forumaša da se slažu sa mojim mišljenjem, neće da može...

Spasio si da meta ne sazna za pobunu na brodu oko broja lajkova.

Bukvalno neću komentarisati to 🙂

Baš će da se ovajde.

Meta je rešila da za njen AI treba podataka pa su pokušali da skrejpuju sve što imamo od 1999, ali sam ih sprečio u tome. To je izazvalo kratkotrajni problem sa bazom ovog jutra.
Mixed Martial Arts Sport GIF by UFC

Jel jos neko ima baner sa reklamama? Jel to bilo oduvek pa su mi bile blokirane ili je nesto novo?

Oduvek

Ja taman od Metinog "napada" imam sledeću situaciju, pa evo konkretne poruke od malopre:
Error 1015 Ray ID: a2c888ac4fe1e294 • 2026-08-17 12:03:08 UTC
You are being rate limited
What happened?
The owner of this website (forum.benchmark.rs) has banned you temporarily from accessing this website.

Please see https://developers.cloudflare.com/s...atus-codes/cloudflare-1xxx-errors/error-1015/ for more details.
Dešava se isključivo kada pretražujem forum i šaltam stranice rezultata. Previše sam brz? 😎😂

Uveden je rate-limit kao sekundarni vid zaštite od botova čiji vlasnici na sve nacine, uključujući i korišćenje proksija, pokušavaju da dodju do podataka.

Nazad
Vrh Dno